- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- България загива
еми гледай си твоите работи и със здраве![]()
То и аз като почна работа се махам от балгариа какво има в тази държава нищо има цигани.
По-добре всички да се махаме от балгариа и да я прекръстят на Манголонандия :Д
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
не... процеса не можеш да го спреш ей така..
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
мрън мрън мрън, оправи го
Нищо не можеш да оправиш. Каквото е тръгнало, майната му, то ще стане. Тема от 2004 г. актуална на квадрат!
И на мен ми става адски кофти като виждам как постепенно младите в България се насочват към чужбина , но никой не го прави от кеф нали така ? Моята майка вече от доста време е в чужбина и работи там , защото просто тук парите не стигат .. да не говорим , че освен заплатите , нито образованието , нито здравеопазването ни струват .. Хората са станали толкова озлобени и безмилостни един към друг .. Не искам да живея в мизерия и да се чудя как да свържа двата края , докато нашите управляващи си пълнят гушите с пари и не ги вълнува какво се случва с народа . Не искам да гледам как родителите ми след време ще живеят в пълна бедност и пенсията им едва ще стига за лекарства.. За жалост тук няма шанс за развитие .. Ние младите , сме поредните българи , които заминаваме въпреки , че искаме да живеем тук . Това обаче няма как да стане , докато нашите управляващи не се осъзнаят .. където и да сме винаги ще си обичаме онази нашата България , но онази България на дедите ни , онази на детството ни , онази България на илюзиите ни . Не онази на господата мутри и тези от депутатите, които стоят зад тях. Ако някой ден замина родината определено ще ми липсва , но НЕ и държавата , ако изобщо може да се нарече държава. Просто за сега не виждам добро бъдеще за младите хора в България , силно се надявам да не е така. Страхувам се много ясно , защото не се знае в чужбина къде ще попаднеш , не се знае дали ще издържим на носталгията към близките ни и родното място .. но повече се страхувам от мизерията , която ме очаква , ако остана тук. Иначе , както вече казах , силно се надявам нещата да се променят. Крайно време е народа да се СЪБУДИ и да се опитаме да променим нещо , защото не можем вечно да разчитаме на емигрирането!
от 100 емигранти колко ли са щастливи в чужбина
bg e typa dyrjava be stupid boy koi 6te ostane v bg
Гарантирам ти 99%, са намерили, това което търсят, обаче колко от тях са щастливи, това е друг въпрос!!!
Нали знаеш, че щастието е нещо относително. За мен щастие може да бъде да спя под открито небе, а за теб например притежанието на цял милион да те прави нещастен - т. е. да искаш поне 3 пъти повече, нали?
Последно редактирано от BlauMeise : 05-20-2015 на 10:05
Много сте сантиментални, не разбирам каква разликата дали си си в България или другаде :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Последно редактирано от haritov : 05-21-2015 на 19:14
Достатъчно.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Харитов, вкарваш се в страшни паронични филми. Никой няма за дълг да стои на място, което не харесва.
Ама ти не разбираш, че не всички бягат , защото се отричат от България и защото тук е лошо :д
И не на всекиго щастието се определя в зависимост от това дали си е в родината или не :д
На мен ми е добре навсякъде, където имам подслон, хубава храна, сигурност тип - че няма някой да ме пребие на улицата, ако изляза .
Дали ще е България, дали ще е Румъния, или Франция, какво значение има, за какъв дълг говориш :д
Тъкмо пиша поста, пуснала съм euronews ( някаква телевизия ) и пуснаха реклама на България :д
Нека да нямам ценностна система, ти имай и не излизай цял живот от страната. :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...