.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 160
    еми гледай си твоите работи и със здраве

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    KLETA MAJKA BALGARIQ
    Welcome to the Jungle...

Banned Фен
    То и аз като почна работа се махам от балгариа какво има в тази държава нищо има цигани.

По-добре всички да се махаме от балгариа и да я прекръстят на Манголонандия :Д

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от bomar00 Виж мнението
    То и аз като почна работа се махам от балгариа какво има в тази държава нищо има цигани.

По-добре всички да се махаме от балгариа и да я прекръстят на Манголонандия :Д
    корабе ей за това говоря сега разбираш ли какво ни е нужно
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

не... процеса не можеш да го спреш ей така..

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    не... процеса не можеш да го спреш ей така..
    виж му правописа имаме нужда да се оправи народа
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

мрън мрън мрън, оправи го

Нищо не можеш да оправиш. Каквото е тръгнало, майната му, то ще стане. Тема от 2004 г. актуална на квадрат!

shso
    Guest
    И на мен ми става адски кофти като виждам как постепенно младите в България се насочват към чужбина , но никой не го прави от кеф нали така ? Моята майка вече от доста време е в чужбина и работи там , защото просто тук парите не стигат .. да не говорим , че освен заплатите , нито образованието , нито здравеопазването ни струват .. Хората са станали толкова озлобени и безмилостни един към друг .. Не искам да живея в мизерия и да се чудя как да свържа двата края , докато нашите управляващи си пълнят гушите с пари и не ги вълнува какво се случва с народа . Не искам да гледам как родителите ми след време ще живеят в пълна бедност и пенсията им едва ще стига за лекарства.. За жалост тук няма шанс за развитие .. Ние младите , сме поредните българи , които заминаваме въпреки , че искаме да живеем тук . Това обаче няма как да стане , докато нашите управляващи не се осъзнаят .. където и да сме винаги ще си обичаме онази нашата България , но онази България на дедите ни , онази на детството ни , онази България на илюзиите ни . Не онази на господата мутри и тези от депутатите, които стоят зад тях. Ако някой ден замина родината определено ще ми липсва , но НЕ и държавата , ако изобщо може да се нарече държава. Просто за сега не виждам добро бъдеще за младите хора в България , силно се надявам да не е така. Страхувам се много ясно , защото не се знае в чужбина къде ще попаднеш , не се знае дали ще издържим на носталгията към близките ни и родното място .. но повече се страхувам от мизерията , която ме очаква , ако остана тук. Иначе , както вече казах , силно се надявам нещата да се променят. Крайно време е народа да се СЪБУДИ и да се опитаме да променим нещо , защото не можем вечно да разчитаме на емигрирането!

Град
    системата дегоба
    от 100 емигранти колко ли са щастливи в чужбина

Повече от фен Аватара на Неймар
    bg e typa dyrjava be stupid boy koi 6te ostane v bg

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    от 100 емигранти колко ли са щастливи в чужбина
    Гарантирам ти 99%, са намерили, това което търсят, обаче колко от тях са щастливи, това е друг въпрос!!!
    Нали знаеш, че щастието е нещо относително. За мен щастие може да бъде да спя под открито небе, а за теб например притежанието на цял милион да те прави нещастен - т. е. да искаш поне 3 пъти повече, нали?
    Последно редактирано от BlauMeise : 05-20-2015 на 10:05

Цитирай Първоначално написано от BlauMeise Виж мнението
    Гарантирам ти 99%, са намерили, това което търсят, обаче колко от тях са щастливи, това е друг въпрос!!!
    тук пък как го реши?

Повече от фен Аватара на Неймар
    Цитирай Първоначално написано от BG_NATIONALIST` Виж мнението
    България загиваМодерирано от swords1010
    Т.7 от правилника!
    a dano mili4yk ama nadali

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Много сте сантиментални, не разбирам каква разликата дали си си в България или другаде :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Много сте сантиментални, не разбирам каква разликата дали си си в България или другаде :д
    или в циганската махала

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от BlauMeise Виж мнението
    Нали знаеш, че щастието е нещо относително. За мен щастие може да бъде да спя под открито небе, а за теб например притежанието на цял милион да те прави нещастен - т. е. да искаш поне 3 пъти повече, нали?
    не ми се прави на философ

рядко са тия дето са щастливи в чужбина

ако мислиш само за собствения си задник е възможно да е никаква

за мен бягството не е решение

ама вече всеки мисли само за себе си

жалък народ сме вече
    Последно редактирано от haritov : 05-21-2015 на 19:14

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Достатъчно.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Голям фен Аватара на lunacy
    а3

ако мислиш само за собствения си задник е възможно да е никаква

за мен бягството не е решение

ама вече всеки мисли само за себе си

жалък народ сме вече
    Бягство от какво, защо като си роден в една държава трябва да си стоиш в нея?
    С какво си длъжен?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    системата дегоба
    Бягство от какво, защо като си роден в една държава трябва да си стоиш в нея?
    С какво си длъжен?
    Ти си човек без ценностна система за да го кажеш това

Всички бягат в чужбина щото било хубаво но там не е било винаги хубаво

Иначе има един дълг към родината

Сега ако се имаш за един образован човек кажи ми защо го има този дълг

Харитов, вкарваш се в страшни паронични филми. Никой няма за дълг да стои на място, което не харесва.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Харитов, вкарваш се в страшни паронични филми. Никой няма за дълг да стои на място, което не харесва.
    ами дай да направим така че да ни хареса

това да бягат от държава на държава е достойно за циганите тях така ги е запомнила историята

и ние ли като тях да ставаме

Ти си човек без ценностна система за да го кажеш това

Всички бягат в чужбина щото било хубаво но там не е било винаги хубаво

Иначе има един дълг към родината

Сега ако се имаш за един образован човек кажи ми защо го има този дълг
    Ама ти не разбираш, че не всички бягат , защото се отричат от България и защото тук е лошо :д
    И не на всекиго щастието се определя в зависимост от това дали си е в родината или не :д
    На мен ми е добре навсякъде, където имам подслон, хубава храна, сигурност тип - че няма някой да ме пребие на улицата, ако изляза .
    Дали ще е България, дали ще е Румъния, или Франция, какво значение има, за какъв дълг говориш :д

Тъкмо пиша поста, пуснала съм euronews ( някаква телевизия ) и пуснаха реклама на България :д

Нека да нямам ценностна система, ти имай и не излизай цял живот от страната. :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

ами дай да направим така че да ни хареса

това да бягат от държава на държава е достойно за циганите тях така ги е запомнила историята

и ние ли като тях да ставаме
    А, на който просто не му харесват сънародниците ?

Или пък не вижда как и какво може да промени, защото е най-обикновен човек и не иска децата му да отрасат в гадна среда? Кво прави? Пали се пред парламента ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си