.
Затворена тема
Страница 304 от 354 ПървиПърви ... 204254294300301302303304305306307308314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 576 до 7 600 от общо 8834
    Мега фен Аватара на pandabear
    алкохолът е зло, много пъти съм го казвала.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Наздраве

И относно вчерашния флаш

https://www.facebook.com/FamilyGuy/p...type=1&theater

Супер фен Аватара на Corb1225
    Търси ли се кой да сяда на стола? Защото per-dead сега вече може да седне.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Да седне.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на per-dead
    Сядам.

Супер фен Аватара на skate
    ще отговаряш ли на вс въпроси?
    питам да знам дали да си правя труда да мисля въпроси или ще е напразно,както мин път;д

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Как се казваш?
    Опиши се с 3 думи
    Какво си харесваш- външно и вътрешно?
    А какво- не?
    От какво те е страх?

Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    ще отговаряш ли на вс въпроси?
    питам да знам дали да си правя труда да мисля въпроси или ще е напразно,както мин път;д
    много зависи от въпросите. Може да се случи някой, на който просто не знам какво да отговоря.

Цитирай Първоначално написано от sl1nceetoo Виж мнението
    Как се казваш? Михаела, но ми викат Миша, Мишо...
    Опиши се с 3 думи арогантна, мързелива, хитра
    Какво си харесваш- външно и вътрешно? външно: ами, почти всичко. Всъщност доста се харесвам на външен вид, почти нямам забележки. Но най-много си харесвам краката и лицето, по-специално устните. Вътрешно: общо казано - характерът. Но най-вече харесвам нетактичната си директност, самочувствието и това, че имам воля, когато искам да мине на моята, способността ми да говоря хубаво и перфекционизма.
    А какво- не? Перфекционизма (и ми е в плюс, и в минус)
    От какво те е страх? от дълбоки води (въпреки, че мога да плувам), от огън, от насекоми (инсектофобия) и приятелят ми да си изправи косата, докато е мокра (знам, че не го прави, но всеки път кото видя сешоара и си отдъхвам)

Супер фен Аватара на fanton1
    Какво учиш ? Защо избра това ?
    От кога слушаш метъл ? От кого го чу за първи път ? Коя ти е любимата група ?
    Кое е любимото ти занимание ? Можеш ли да правиш оригами ?

Мега фен Аватара на LoadRunner
    предед е бати пичето
    Може и да си го правила, но би ли го направила по приятелски с непознат?

Град
    Dreamland
    На колко си?

Каква зодия си?

Кое е най-зловещото нещо, което ти се е случвало?

Ходиш ли на училище? Как се справяш в училище?

Защо има толкова много момичета в класа ти?

Разбираш ли се с многото момичета в класа ти?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    Какво учиш ? профил "български език" съм Защо избра това ? по доста глупава причина, всъщност. Понеже съм компютърен маниак, а настолният компютър вкъщи е много счупен по рождение, 6 години опявах за лаптоп. Като стана време да избирам къде искам да уча, ми беше поставено условие "само ако влезеш в някоя гимназия, ще ти купя лаптоп". И понеже МГ не е за мен, така влязох с профил "български език" в Националната Априловска гимназия. По принцип винаги съм искала да вляза в механото с автомобили, но не. Това бе жертва заради лаптопа и причината, по която избах това
    От кога слушаш метъл ? от 13 годишна От кого го чу за първи път ? Всъщност, от никого. Зарибих се сама. С играта Guitar Hero III. Първоначално в плейлиста са някакви рокчета, но после постепенно започнаха да преминават към slayer, disturbed, slipknot и реших, че тази музика ме кефи много повече от музиката, която слушах до този момент и ми подхожда повече. Така минах на китарно звучене Коя ти е любимата група ? все още се чудя между Nargaroth и Mayhem
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    предед е бати пичето
    Може и да си го правила, но би ли го направила по приятелски с непознат? Не. В никакъв случай
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    На колко си? предпочитам да не си споменавам годините, само ще кажа, че все още нямам 18

Каква зодия си? Скорпион

Кое е най-зловещото нещо, което ти се е случвало? Хмм, караш ме да се замисля, но за сега класацията ТОП най-зловещи неща се оглавява от механичният будилник вкъщи, който по никое време почна да звъни сам. И да спира сам. И после пак започна да звъни сам. И пак спря. Първоначално не бях ужасена, защото не използвам будилници и не бях абсолютно сигурна дали това е нормално. Но след като майката ми каза, че може да звъни, само когато е нагласен и ще звъни докато не му падне батерията, ако не го спреш ти, и не бил гласен от няколко дена, чак тогава ме хвана страх.

Ходиш ли на училище? отговорите са във цитата на фантона Как се справяш в училище? всъщност, не много добре. Но не защото съм тъпа, а защото съм мързелива. Даскалото е единственото нещо, за което не мога да приложа воля.

Защо има толкова много момичета в класа ти? Защото АГ по принцип си е женска гимназия. В 8ми клас имахме 2 момчета, ама едното малко пенди, та другото си би камшика към историята.

Разбираш ли се с многото момичета в класа ти?Зависи. С някои не се разбирам, тъй като за мен са адски жалки и смешни, пък аз обичам да им го казвам по всякакви начини, да им сипвам и т.н., пък те като си знаят, че това, което говоря е грозната истина, колкото да се правят на много елитни, доста ми се дъхат, но нищо не смеят да кажат. Само си шушукат. Пък и по принцип бих ги разбрала, защото не се вписвам много, много в женски компании. Особено клюкарски.
    .

Град
    Dreamland
    Интересуваш ли се от окултизъм?

Защо се регистрира във форума?

С кои потребители на форума би искала да се запознаеш? Защо?

А с кои не би искала? Защо?

А познаваш ли някои лично?

Мега фен Аватара на Dagichka
    имаш ли си термосче?
    как се виждаш след 50 години (чисто визуално)?
    би ли сключила брак?
    би ли осиновила дете?

Супер фен Аватара на skate
    хОДИШ ли на театър?
    Любим сезон?
    кое качество цениш най-много в хората?
    сантиментална ли си?любим предмет?

Интересуваш ли се от окултизъм? по принцип не ми е безинтересно, но гледам да не се занимавам, че това не е шега работа

Защо се регистрира във форума? преди да се регистрирам, доста време следях форума, но някои теми за сексуални проблеми ме предизвикаха да си направя регистрация

С кои потребители на форума би искала да се запознаеш? Защо? С теб, Тори, галаксина, папугай, тирехеб, 102... 100% има и още, но в 2 сутринта ми е малко трудно да се сетя

А с кои не би искала? Защо? няма такива. Който и да срещна, ще съм приятно изненадана, дори и да ме хейтва.

А познаваш ли някои лично?баш лично не. Само на Торито и имам фейса и тирехеб ми е писал ЛС, защото не може да ми изпрати покана за приятелство
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    имаш ли си термосче? не, но от скоро обмислям покупка
    как се виждаш след 50 години (чисто визуално)? супер сбръчкана от цигарите, с татуси по ръцете и гърба, с някой необичаен за тези години цвят на косата...
    би ли сключила брак? Не. Според мен убива любовта. Понеже като се подпишат и хората почват да се приемат за даденост, защото мислят, че партньорът им е техен по закон и няма къде да бяга каквото и да направят.
    би ли осиновила дете? Не. Не мисля, че бих била добър родител. Ако изобщо се занимавам с дете, то трябва да преустроя целия си начин на живот, което разбира се на този етап далеч не ме устройва, но дори да изключим това, пак не се виждам като добра и грижовна майка.
    Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    хОДИШ ли на театър? ако постановката успее да ме грабне още с плаката, да. До преди и аз играех на сцена, но сега вече си стоя в публиката.
    Любим сезон? В интерес на истината нямам такъв. Стига ми да не мра от студ, да не съм навлечена с 2 ката дрехи, тъй като мразя да нося много дрехи и да не ме пече слънце в същото време, защото ми става зле от него. Буквално.
    кое качество цениш най-много в хората? честността и точността. Изключително много държа който каквото е казал, да го изпълни. В противен случай, ако ми е близък, или откачам, или оставам крайно разочарована
    сантиментална ли си? доста даже, понякога чак прекалено, май любим предмет? една черна роза, плик с коса и лист със стихотворение
    Ох, верно го писах в 2 сутринта, но приятелят ми се върна и пуснах клавиатурата.

Град
    Dreamland
    Колко най-добри приятелки имаш? А приятели? Под най-добри имам предвид най-близки.

Четеш ли? Какви книги четеш?

Хората в Габрово гледат ли те странно понякога заради визията ти? Привличала ли си нежелано внимание?

Спортуваш ли? Какво е отношението ти към спорта?

Кои чужди страни си посещавала? А кои би искала да посетиш?

Кой клас си в момента? 11.?

Колко най-добри приятелки имаш? А приятели? Под най-добри имам предвид най-близки. Имам общо 4 най-близки приятели - 2 момичета и две момчета

Четеш ли? Какви книги четеш? По принцип не съм голям фен на четенето. Ако реша да прочета нещо, най-вероятно ще е криминално, секс роман или нещо средновековно.

Хората в Габрово гледат ли те странно понякога заради визията ти? Привличала ли си нежелано внимание? Доста странно ме гледат. Особено жените/момичетата. А пък техините гаджета се обръщат след мен. След това вече ме гледат злобно И да, доста нежелано внимание съм привличала и си е така и до този момент. Отдавна ми е писнало, наистина, но пък не ми харесва да се нося "нормално"

Спортуваш ли? Какво е отношението ти към спорта? Не спортувам. Не съм за спорт. Може би pole dance, но първо малко да заякна.

Кои чужди страни си посещавала? А кои би искала да посетиш? Не съм излизала от България, но ТОП желаните от мен дестинации за сега са Англия, Норвегия и Япония.

Кой клас си в момента? 11.? Решила съм да не разкривам тук годините си, така че не мога да ти отговоря
    .
    Последно редактирано от per-dead : 06-21-2015 на 13:13

Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    Кой клас си в момента? 11.? Решила съм да не разкривам тук годините си, така че не мога да ти отговоря
    Кога си го решила, защото знам, че си на 17 и го знам от теб ?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Харесваш ли Rammstein?

Град
    Dreamland
    Какво искаш да учиш и къде?

Вероизповедание?

Политически убеждения?

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Кога си го решила, защото знам, че си на 17 и го знам от теб ? снощи. Не помня някога да съм го казвала ;д
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Харесваш ли Rammstein?да, имам цял плейлист с техни песни
    Какво искаш да учиш и къде? Компютърна графика, но още не съм обмисляла къде

Вероизповедание? Атеист най-общо казано. По принцип знам, че има нещо, което движи света, ама не е това, което представят религиите и не мога да го нарека бог. Убедих се, след като за малко не паднах в пропаст.

Политически убеждения? Все още не съм толкова компетентна по темата, за да мога да ти отговоря
    .

Супер фен Аватара на paradosou
    "Вероизповедание? Атеист най-общо казано. По принцип знам, че има нещо, което движи света, ама не е това, което представят религиите и не мога да го нарека бог. Убедих се, след като за малко не паднах в пропаст."

Значи вероятно си агностик.

Средновековни книги, казваш... "Декамерон" допада ли ти, ако си го чела?
    Харесваш ли Габрово? Защо да, защо не?
    С какво те привличат Норвегия и Япония?
    Лесно ли се извиняваш?
    Обичаш ли животните?
    Бива ли те в опаковането на подаръци xD?
    Идейна ли си?
    Как се забавляваш?
    Колко струва щастието?
    Вярваш ли в клишето за лепенето на счупени неща?
    Кога не се понасяш? А кога си се възхищаваш?
    Защо обичаш да сипваш на съученичките ?
    Доволна ли си от живота си до момента?
    Последно редактирано от paradosou : 06-21-2015 на 12:00

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    "Вероизповедание? Атеист най-общо казано. По принцип знам, че има нещо, което движи света, ама не е това, което представят религиите и не мога да го нарека бог. Убедих се, след като за малко не паднах в пропаст."

Значи вероятно си агностик. нещо подобно

Средновековни книги, казваш... "Декамерон" допада ли ти, ако си го чела? Смятах да го чета, но навярно ще е излязло нещо и съм забравила. Благодаря, че ми напомни, всъщност. Като го прочета, ще споделя мнение.
    Харесваш ли Габрово? Защо да, защо не? Все още нямам аргументи за "да", но определено не го харесвам, защото:
    - е СУПЕР ПУСТО! В събота на обяд, например, на една улица 5 човека на кръст, баровете в петък и събота вечер празни, костницата и тя...
    - състоянието на улиците е под всякаква критика
    - с тва кръгово с размера на резервна гума, къде го тръснаха наскоро стават такива задръствания... пък като го нямаше всичко беше окей
    - пълно е само с пенсионери. Младото поколение бяга.
    - в следствие на това, че градът е пуст, няма и какво да се прави. Нищо интересно. Чак като видя туристи и се питам къв точно х*й търсят тука... Единствената "атракция" е Домът на хумора и сатирата.

С какво те привличат Норвегия и Япония? Норвегия е родината на блек метъла. Искам да видя репетиционната на Mayhem и мястото, на което се е самоубил Dead Ohlin(пръснатият мозък на аватара ми). А природата там не е за подценяване. В Япония много ми харесва културата. Искам да опитам японски ястия. И да опъвам ръчни по пътищата.
    Лесно ли се извиняваш? Ако съм виновна - да. Но ако нямам за какво да се извинявам, е невъзможно човек да измъкне извинение от мен. Ако случайно стане, то 100 процента съм била иронична.
    Обичаш ли животните? О, да, особено котките. Много ми харесва характерът им.
    Бива ли те в опаковането на подаръци xD? В опаковането само ме бива да знам къде да занеса подаръка, за да го опаковат. Иначе съм боК в избирането.
    Идейна ли си? По принцип доста. В чести случаи проявявам идейност под влиянието на алкохол.
    Как се забавляваш? Главно с алкохол, събиране с момчетата по мъжки(от там идва и алкохолът), правене на нови неща, стоене на високо и правенето на опасни и понякога криещи доста риск неща.
    Колко струва щастието? към момента за мен е на цената на един самолетен билет за Англия и пълнолетие, или поне приравнителни изпити. Но като цяло за мен щастието се измерва в пари. Не защото съм такъв материалист, а защото без пари в днешно време човек може да стигне само до надгробна плоча. И това е защото всичко, от което има нужда за живот едно човешко същество, се заплаща с пари. Не съм сигурна как не са направили и въздуха платен.
    Вярваш ли в клишето за лепенето на счупени неща? Не! Едно нещо веднъж счупили се, дори и да бъде залепено, то вече няма да върши същата работа. Или поне не толкова кадърно, така да се изразя.
    Кога не се понасяш? А кога си се възхищаваш? Не се понасям, когато не съм се къпала от ден(много голяма мания ми е банята), когато съм се държала с някого, както не заслужава, независимо дали говорим за положително или отрицателно държание, когато мине голям период от време, в който нямам никакви съществени постижения и когато направя нещо насила. А си се възхищавам през останалото време, когато се понасям. Това идва от високото самочувствие. От както се помня си вървя така.
    Защо обичаш да сипваш на съученичките ? Опитват се да ми образуват някви мн недомаслени изречения, с което показват колко са тъпи, невежи, неграмотни, некомпетентни по темата и т.н. Просто ми е станало вече като хоби да ги слагам на място, ако реша, че са където не трябва.
    Доволна ли си от живота си до момента? И да, и не. Да, защото се радвам, че въпреки средата, в която ми се налага да водя животът си, съм си запазила характера и личността. А не, защото понякога имам чувството, че пропадам...
    .
    Последно редактирано от per-dead : 06-21-2015 на 13:16

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си