Първоначално написано от
dreamwalker
На колко си? предпочитам да не си споменавам годините, само ще кажа, че все още нямам 18
Каква зодия си? Скорпион
Кое е най-зловещото нещо, което ти се е случвало? Хмм, караш ме да се замисля, но за сега класацията ТОП най-зловещи неща се оглавява от механичният будилник вкъщи, който по никое време почна да звъни сам. И да спира сам. И после пак започна да звъни сам. И пак спря. Първоначално не бях ужасена, защото не използвам будилници и не бях абсолютно сигурна дали това е нормално. Но след като майката ми каза, че може да звъни, само когато е нагласен и ще звъни докато не му падне батерията, ако не го спреш ти, и не бил гласен от няколко дена, чак тогава ме хвана страх.
Ходиш ли на училище? отговорите са във цитата на фантона Как се справяш в училище? всъщност, не много добре. Но не защото съм тъпа, а защото съм мързелива. Даскалото е единственото нещо, за което не мога да приложа воля.
Защо има толкова много момичета в класа ти? Защото АГ по принцип си е женска гимназия. В 8ми клас имахме 2 момчета, ама едното малко пенди, та другото си би камшика към историята.
Разбираш ли се с многото момичета в класа ти?Зависи. С някои не се разбирам, тъй като за мен са адски жалки и смешни, пък аз обичам да им го казвам по всякакви начини, да им сипвам и т.н., пък те като си знаят, че това, което говоря е грозната истина, колкото да се правят на много елитни, доста ми се дъхат, но нищо не смеят да кажат. Само си шушукат. Пък и по принцип бих ги разбрала, защото не се вписвам много, много в женски компании. Особено клюкарски.