Не ви ли е страх, че Аллах може да ви накаже за лъжа
Също не знам защо dreamwalke изказва мнение за Корана по такива важни въпроси, след като не е питала мъжо си, дали ще е доволен от нея. Защото ако мъжа не е доволен от нея тя може да не отиде в рая според исляма.
Тва ми мяза на голямо женско своеволие.
Тва Корана да не ти като разговор с приятелки за готвене на манджи или да миеш чини в къщи и переш чорапи - това е твоята съдба. Аллах е милостив.
Последно редактирано от defender : 06-21-2015 на 13:21
оф май дефенде, как ще ми сравняваш ИД с исляма? Кво, мислиш. че няма радикални псевдо християни ли?
а дриймъра не е никакъв вярващ, както каза докторчето, дриймъра е алхимичка
Ами значи и пророка е радикален, нали това се опитвам да им кажа, а те просто се опитват да смекчат поведението на пророка с някакви увъртания, които си измислят или са им казвани.
Тва е все едно пенчо, дето се мислил за пророк да оцели иванчо с камък, че не искал да го слуша, ама пенчо приел това за обида към него, а после гошко да ти я преразкаже случката, че това поведение на пенчо било любов.
ПП: според мен дриймър си е вярваща.
Последно редактирано от defender : 06-21-2015 на 14:41
Целите на ИД формално са да премахнат границите, поставени от споразумението Сайкс-Пико и да създадат нова държава, подчинена на шариата. Но реално слушат заповедите на господарите си от САЩ, СА и Катар, разбира се същевременно си правят техните извращения. Сунитите са действително животни/зверове и интересното е, че мразят шиитите повече от другите религии; дори умерените сунити. Съмнявам се някъде в Корана да е посочено, че трябва да мразиш и/или избиваш хората, изповядващи друго течение на собствената ти религия.
Последно редактирано от Corb1225 : 06-21-2015 на 14:47
Ами България все още не е наложен шериат, освен това аз не съм му обиждал вярата, а и не сме говорили много за това. Просто си допаднахме като приятели, не знам защо.
Ако искаш пробвай да отидеш в Саудитка Арабия и да се изкажеш с нещо против пророка, на следващия ден сигурно ще те пише по вестниците.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Дримок, искам да попитам нещо, макар да е с политически оттенък. Става въпрос за двойните стандарти на сунитите и защо с готовност се продават на държавите на "неверниците", а в същото време толкова силно мразят своите събратя, докато разправят колко много държат на религията си? Освен това не си мърдат пръста да помогнат на палестинците (които са сунити), а това го правят омразните им шиити. Какво мислиш за позицията на големите сунитски държави по отношение на Израел-Палестина?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Последно редактирано от dreamwalker : 06-21-2015 на 15:20
Дримок, тук нищо каза. Ако викаш "Хайл Хитлер" в Германия, хората ще те гледат накриво и най-много полицията да те задържи и да ти се наложи лека присъда за хулиганство. Но ако в СА обиждаш Мохамед, още на улицата хората ще те линчуват и разчленят.
Прекрасно знаеш, че е вярно.
И благодаря, че горе ми потвърди за двойните стандарти.
само за това е, да знаеш.
Да извикам "Хайл Хитлер" ми е същото като все едно да извикам "Аллах акбар".
Как да стане, все едно да си самоизкълча мозъка.
Освен ако не съм го включил в някаква шега, но не защото имам такива убеждения.
А в САрабия дори не знам дали можеш и да се шегуваш с това.
Има неща, с които не е добра идея да се шегуваш.
Не е забавно и е проява на лошо възпитание.
Да, така е, но възпитанието е проява на свободен избор тук на земята, а не на страх от Аллах, защото тогава не си ти, това е лицемерие към Аллах, но това в Корана го няма написано, нали, там страха е задължителен, няма значение дали си вярващ или не и как искаш да си изживееш живота тук на земята, защото исляма не признава свободната воля. Аллах е милостив.