Първоначално написано от dreamwalker Аз не я виждам, ти не я виждаш, да предположим, че не съществува... аз я усещам, дори мога да я погаделичкам
Първоначално написано от golemiq_korab_minava аз я усещам, дори мога да я погаделичкам Не можеш.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Не можеш. мога и да я почеша
Първоначално написано от golemiq_korab_minava мога и да я почеша Мисля, че си изморен и имаш нужда от сън. Лека нощ.
Първоначално написано от dreamwalker Мисля, че си изморен и имаш нужда от сън. Лека нощ. нормално е 12.30
Първоначално написано от dreamwalker Не можеш. аватара ти ме съблазнява, ето усещам я, вълнува се. сложи фередже, Аллах гледа
Първоначално написано от defender аватара ти ме съблазнява, ето усещам я, вълнува се. сложи фередже, Аллах гледа Осъзнаваш ли, че магьосницата на аватара не е човек в пълния смисъл на думата. П.П. Какво усещаш? Какво се вълнува?
Първоначално написано от dreamwalker Осъзнаваш ли, че магьосницата на аватара не е човек в пълния смисъл на думата. П.П. Какво усещаш? Какво се вълнува? религии и МАГИИ? Я ПАК????????????/
Първоначално написано от dreamwalker Осъзнаваш ли, че магьосницата на аватара не е човек в пълния смисъл на думата. П.П. Какво усещаш? Какво се вълнува? Значи реална жена трябва да има забрадка, а жена на картинка не трябва. хм. ок, не споря.
Правила