- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Маструбираш ли, колко често ?
Кой номер чашка ?
Прашки имаш ли, а какво би те накарало да сложиш ?
Взе ли си нов телефон ?
Ще го научиш ли да лети ?
Живееш ли със спомените?
А харесва ли ти да (не) живееш с тях?
Последната песен, която слуша?
Какво мислиш за Килата и Криско?
Защо много хора им се кефят, при положение, че всичките им текстове са малоумни?
как щяло ве асам фен на килата майка и криско бейбе също
както казах и по-горе
^ Това само задълбочи противоречието. А не може ли хората, които слушат Криско и килата, също да ги кефи как звучи и да не обръщат внимание на текста?
Абе като ги гледам тея от моя клас как рапират и са клатят като кремвирши...
Слушам такива песни понякога, защото не ги свързвам с абсолютно нищо. Не ми напомнят нищо и никой. Всичко останало, което е по основният ми музикален вкус е свързано с нещо. Дали хубаво, дали лошо, няма значение. Въпреки, че обичам да живея със спомените, се случва да ме натоварват и да искам за малко да избягам от тях. Пък безсмислените песни не ме карат да се замислям. Разтоварвам мозъкът си за момент, един вид.
сори бате, на грешен човек противоречиш
изобщо на грешен човек обърна внимание :Д
сега ще трябва да "продължи да се аргументира докато не убеди всички в правотата си"
Аз приключих по темата със килата и оня пендел.Всеки да си слуша квот си иска, по квато причина иска. Not my business at all
![]()
само да вметна, не че съм грамар нази - креНвирши :д
и там за дезодорантите дето беше писала - не знам дали си пробвала, но ако си намокриш пръстчето и го топнеш в малко сода за хляб и я размажеш подмишниците докато попие наистина се премахва миризмата поне за няколко часа, не спира потенето (то и не трябва, защото е опасно), но просто не мирише толкова гадно. и досега не съм чувала човек да се обрине от този метод :д
Оба. По принцип на кренвиршите им знам правописа, но е малко като редовната ми грешка - 2x3=5![]()
Това със содата даже не съм го и чувала, но като ми свърши сегашния флакон, може и до това да прибегна.
6 ma izvinaash ama gr1matikata mii na nivo
ko iska66 da zna16
Не, не, просто си представи как те гледам иронично
Ако няма други въпроси, да ставам да седне някой pogramoten ot men.
А може ли пример за проява на смелост, от твоя личен опит?