I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Ако св. Павел не е апостол защо тогава толкова папи са избирали името му?
затова и представените в Библията Божии заповеди са едни съвсем универсални принципи на вярата, които правят вярата на придържащите се към тях вярващи правилна - това са принципи, които всеки може и сам да открие/да си обясни, разбира се ако наистина внимава да не греши във вярата...
то от същата (тази твоя) гледна точка и всички други Апостоли, които са представени в Библията, могат да бъдат заподозряни/подозирани за това дали въобще са виждали Исус и дали въобще са истински Апостоли, но ти отгде ще знаеш тези неща, когато дори не си живяла тогава и не си присъствала там на онези събития, така щото сега да си спомниш какво (точно) е било?!, и от същата (тази твоя) гледна точка разни човеци биха могли да се опитат да изкарат целия Нов Завет една човешка измама, затова и е писано:
"Но не всички послушаха благовестието; защото Исаия казва: "Господи, кой от нас е повярвал на онова, което сме чули"? И тъй, вярването е от слушане, а слушането - от Христовото слово. Но казвам: те не са ли чули? Наистина, чули са: - "По цялата земя е излязъл гласът им, И думите им до краищата на вселената". Но пак казвам: Израил не е ли разбрал? Разбрал е, защото първо Моисей казва: - "Аз ще ви раздразня до ревнуване с тия, които не са народ; С народ несмислен ще ви разгневя"; а Исаия се осмелява да каже: - "Намерен бях от ония, които не Ме търсеха; Явен станах на тия, които не питаха за Мене; а за Израиля казва: - "Простирах ръцете Си цял ден Към люде непокорни и опаки"" Римляни 10: 16-21