- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как тренирах днес /дневник/
Това за дупето може ли да го кръстиш на мен ?
https://www.youtube.com/watch?v=is539qKR12E
Последно редактирано от papugai : 06-20-2015 на 13:15
еми ще трябва да се потрудиш![]()
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
Ракшу,бро.. кво ще кажеш, викам да се набутам с 1 бърнър , ей така .. ама ся идва големия въпрос, знаем ,че анимъл си е анимъл и е сигурен продукт и може би единствения бърнър, които си заслужава парите.. обаче на същите пари г/д има 2 стака атм, които са ми много интересни : http://fitness1.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%B...rnitine-500ml/ ///// http://fitness1.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%B...arnitine-free/ та , да... стремя повече към 2рия, ама се чудя дали си заслужава да го избера пред анимал-а .. ти кво ш' кажеш?
Бих взел oxyelite-a просто защото е по-слаб и последното нещо, което искам е да не мога да спя по цяла нощ, а пък и USP labs мисля, че имат своето изградено място на пазара и едва ли са се спрели на въпросната бленда без да има смисъл. Тва другото като гледам е 50% кофеин или кофеин смесен със зелен чай и там другите шитни.
Не е голяма обосновка, но бих взел тва на USP.
Йъп и аз на него се спрях пък да видим.. за 1ви път от доста време ще си взема готов бърнер, а не кофеин + иохамбин + л тирозин, след 20тина дни ще споделя дали си е струвало ;д
10 мин пътечка под наклон
Вертикален скрипец (хват на широчината на раменете) - 3х12
Гребане с дъмбел - 3х12 на ръчица
Пулоувър с дъмбел - 3х12
Кръстни екстензии - 3х 20/20/20
Крънчове / със сгънати крака - 3х20
3/4 коремни преси - 3х20
Коремни преси лакът-коляно - 3х15 на крак
Повдигане на краката от лег - 3х10
15 минути HIIT кардио
ahahehha ;*
DE bench
bench 8x3 @60
close grip spoto press 4x5 @60
bb rows + db shoulder press - 4x10
lat pulldown + one-arn DB row - 3x8
es trick x 4.5 ^2 455
jigsaw x 6X8 %60
eat back bench front one x 56
twopulldown farts in a row x 3x5 @3
6 x wannabetoughbutimnot + TBs in 3 colums - 5*7
толкова го обичам тоя вторник
10 мин пътека
клекове (загрявка) х30
ходещи напади х30 на крак
странични ходещи напади х15 на крак
глутеус мост с топка х45
1. Клекове със задържане 5 сек - 15
2. Клекове 5х5
3. Donkey kicks на машина 5х5
4. Сумо клек 4х10
5. Напади на място с повдигане на крака 4х8 на крак
6. Разгъване на бедра 4х12
7. Едно такова суперсет без почивки 4х 10 - машината , дето си събираш краката + 10 същата , ама разтваряш![]()
изкачих 100 стъпала на машината, дето винаги не съм знаела как се използва за кардио - 25 мин беше
ahahehha ;*
дето си събираш краката , ама разтваряш...... well... okay.. и днеска е 2рник УААААААТ , ЧЕСТ ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ , бай , бай ;д
какъв ти е проблемът бе
ahahehha ;*
Никакъв ,бе. Просто ми стана смешноНе очаквах да ти прозвучи заядливо, I'm sowwy ;> anyway off to the gym , laterz.
Кое ти е смешно, тя може да кръсти това с краката 'упражнението на papugai' , отварянето и затварянето, да не решиш, че само едното ще е
https://www.youtube.com/user/SuperTrifo/videos
Я някой от трениращите да си каже мнението за това .
Заедно плувахме преди години, от него за първи път чух за разделното хранене, а гледам, че сега само с тия подувки тренира.
Няква вариация на кросфит ще да е това, само че вместо с лостове, тренират с пудовки. Не изглежда като нещо лошо, стига да се научиш да ги правиш правилно движенията. Видях клип как прави c&j или нещо подобно на това и техниката няма нищо общо с тази от щангите, смисл като отделен спорт си еако те кефи, пробвай
http://www.amazon.com/Trifon-Marchov..._cont_ebooks_1
Той и книжки си е пуснал, даже в началото помислих, че сам е измислил това, но след това видях, че си е отделен спорт и си има състезания.
10 минути да ги размахваш надолу нагоре е лудост, те по толкова са му клиповете
Това не е лошо, само да бяха по-разнообразни тия клипове. 10 минути ще умра от скука, ако се редуваха движенията, щеше да е яко.
Смятай колко са различни машините...
На тая специална машина за дупето във фитнеса в Бг тренирах с 15 кг, тук - с 40 :Д :Д
На легпресата пък в Бг - 35 кила от първия път, в Германия в началото без тежести ми беше зор. Кви са тия машини, кво е тва чудо.
Последно редактирано от PinkPan7her : 06-24-2015 на 19:30
Споко бе пантерке, в моя фитнес на единия скрипец си цъкам на 60 кг, на другия с 300 зора правя на 20-30![]()
/трицепс/
Всичко е до кабелите, смазката, броя и вида макари, щото на единия се получава полиспаст, който ти намалява усилието два пъти... :Д
Вчера - 23.06 правих 5-6 серии по 10 клекове на 40 кг, защото още имам проблеми с коляното и ги направих е така да видя до къде съм. След това правих тяга 140х2; 150х1; 160х1; 170 пак не успях, само дето тоя път ги отлепих. Трябва да спра да бъда толкова глупав с избора на тежести и тренировки като цяло...
Днес 24.6 не трябваше да тренирам, но отидох.
Лежанка - няколко на 60, 8 на 80, 8 на 80, 5 на 90 /нещо не беше като хората май/
военна преса минах през 20, 30, 35, 40 за по 8-10 и ги чувствах много добре, суперсерия с hammer strenght rows 25, 35, 40, 45 за по 8 всичките
разтваряне с една ръка за средно рамо - 10, 12,13 кг за по 8-10 на ръка суперсерия с one-arm lat pulldown да го пробвам, то беше 8, 10, 12 с 20, 30, 15 кг
разтваряне от наклон за задното рамо 3х8 суперсерия с reverse флайс 3х10
след това 2 пъти на по 75 стъпки farmer's carry с 30 кг дъмбели, ръцете ми бяха леш
повдигане на краката 3х15 и суперсерия първо с вдигане на краката от легнало положение, ама нещо не ми се правеше и го смених с крънчове, та крънчовете 2х10-12
гуд шит
Добре де възможно ли е да изглеждам като въшка, а пък да имам яко сила.![]()
А бе не ми изглеждаше много като въшка ама като видях това 133lbs.... Нищо.. ще надене ХS тениска и пак ще изглежда голям. Аз много тъпо се подредих с храненето в период на чистене и резултата не ми харесва, а пък силата не спадна въпреки мускулната маса, която изгубих. Онзи ден на тренировка за гръб забелязвам един пич, тренира с изключително малко килограми, а е някакъв супер напомпан и добре изглеждащ. (няма как да не ти направи впечатление). До него изглеждам, като въшка, а килата с които правя дадено упражнение са да не кажа с едно 70% повече. Вярно, че всичко си е до хранене, но... и килата са важни.