- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения vol.4
Лосион за растеж на косата на билкова основа, та да видим ще расте ли ...
http://foryoubg.com/products.php?id=42
Ох, Голдън Роуз са разкошни, невероятни попадения имат. Усещам как майка ще изпразни щанда, като ми праща колет :д
Аз днес пак не се сетих да питам за тоя твоя спрей за ноктите, пу, че съм залухана. Вече ходя само на фирмения щанд, че на другите места все нещо липсва от номерцата. Никога не съм го срещала..
П.П. С коя фирма си пращате колети, ако е удобно да споделиш?
Уууу, чакай, че ме замисли... В Германия все ги получавам с DHL, не знам те с кого си партнират в България, дали не беше Арамекс. Тъпаци са (DHL), обаче пък цената им е нещо от сорта на 40 лв за 30 кг. и получавам един голяяяяяяям кашон. Предният път беше уплътнен с 20 пакета семки :д
Питай за спрея, той си е скрит иначе, стои зад лепенките за нокти и т.н. Тамън ми е на привършване, добре ще ми дойде едно зареждане.
минавам само да кажа че олиото за коса на orzene оправя формата много добре на къдрици от 2-3 ден
mnog e tapo tva i merije
получи се що годе, другия път даже ще стане по-добре;
единствената разлика (освен цвета) е, че косата ми стои супер права и на клечки, все едно е мокра (а си е съвсем мека и чиста)
поне не ми докара рани на главата
Последно редактирано от ameli : 06-23-2015 на 16:35
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Получих си парите от пътуването... :д
пък тези преди 3 дни като ходих да ги гледам си бяха на нормалната си цена и днес като си ги взех бяха намалени и то немалко <3
<3<3<3
това
Съвсем обикновена четка, имам още 3 такива на 3-4 пъти по- ниска цена; нямам идея защо толкова я хвалят или по- точно спонсорирано рекламират. Преставам да гледам тия подобия на продавачки в youtube.
^не ти ли харесват четките на Real Techniques? Аз си поръчах няколко вчера и нямам търпение да пристигнат :Д
Харесват ми, само че точно толкова, колкото и тези, които имам от ebay. (да не кажа, че едната е с площ на buffing brush и с гъстота на expert-a, което за мен я прави идеална).
Нямам повече намерение да пълня джоба на Саманта и без това ми е противна като личност. Истинските гримьори нямат нужда да се лигавят пред камерата и да се правят на клоуни, нито всяка дума, излизаща от устата им, е платена, както на 95% от вървежните в момента самопровъзгласили се за "гурута" а.к.а. смешки.
Специално Real Techniques не спонсорират, не съм чула да пращат и PR samples. Саманта не я знам, но ще я видя после... Аз се чудих за setting brush, че ми трябва и без това, пък и ще е с намаление.
Нормално е да се разочароваш след толкова суперлативи, аз съм така със зеления крем на Веледа :/
http://www.ai-no-storia.com/2015/06/...june-2015.html
Ако на някого му е интересно какво има в новата кутия. Аз после ще показвам какво си изпонакупих от България.
А Real Techniques плащат на блогъри и то здраво, само че на по-известните само. Най-платени са Sigma де, реално почти всеки, който ги хвали е леееееко спонсориран.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Кутията е за мама, иначе мажа се доста, а каквото не ми харесва подарявам на приятелки.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Знаеш я, Pixiwoo е Саманта )
За сигма- определено. Вземи последните клипове на Елена, тя нали вече е официален продавач на Сигма. Е, как може да се изпречиш и да започнеш да убеждаваш хората, че някаква ръбата четка с формата на онова чудо пред НДК-то била супер мега удобна... Кофти е, че им се връзват по- малките.
Темата малко се превърна в GuruGossiper.
Аз най-много се дразня като почнат да хвалят някои скъпи продукти, които всъщност са ужасни..Примерно LimeCrime или Gerard cosmetics
На база какво го твърдите това за Real Techniques? Дори да е на само по-известните блогъри, достатъчно неизвестни твърдят, че са добри.
Не съм ги пробвала, само питам.
А иначе не знам колко видеа сте гледали, но би трябвало да сте наясно, че реално няма "лоша козметика", има неподходяща за тип кожа, изисквания, очаквания. Сега...почти, фдт Афинитон е кошмарен не съм чувала да не се е окислил при някого.
Мадамата се казва Елица. И мен ме дразни как не използва повече от 5 продукта, които ги няча на сайта. Даже Марлена е по-умерена.
Последно редактирано от PinkPan7her : 06-25-2015 на 23:04
Почти всеки Youtuber има техните четки, и много често казват, че Сам и Ник са им ги пратили.
Иначе не казвам, че четките са лоши! Аз лично ги ползвам почти всеки ден и не съжалявам, че съм си ги купила.
Проблемът е главно в това, че една огромна част от тях отдавна са започнали да показват само спонсорирани видеа и не го казват. Само повтарят като развалени плочи, че всичко, което ползват в дадено видео, са го закупили със собствени пари и го харесват на 100%. И така се лъжат милиони хора, включително и момиченца на по 15, които харчат парите на мама и тати за поредното вървежно червило, което гуруто каза, че е перфектното и пасва на всички типове лица/кожа/цвят/коса (другата ми любима реплика).