.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    От историята се вижда, че той не отмъстил само, защото е имало поне един дето може да прилича на него и да го почита, защото ако поиска Джибрил да отмъсти по описания начин може да убие и него. А какво става с различните от него, ако няма мюсюлманин Джибрил тогава да отмъсти.

ИДИЛ правят горе-долу същото, гаврят се с немюсюлмани, които не са поискали да приличат на Мохамед и да приемат исляма.
    Хаха, не си ме разбрал правилно или аз не се изразих както трябва и ти почна да си измисляш ... Когато Джибрил идва при Мохаммед, той е толкова далеч от града, че и косъм няма да падне от главата му, ако тоя град бъде разрушен...А и Мохаммед да беше там, не мислиш ли, че ангелът първо би го измъкнал от там и после би унищожил града...???

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Хаха, не си ме разбрал правилно или аз не се изразих както трябва и ти почна да си измисляш ... Когато Джибрил идва при Мохаммед, той е толкова далеч от града, че и косъм няма да падне от главата му, ако тоя град бъде разрушен...А и Мохаммед да беше там, не мислиш ли, че ангелът първо би го измъкнал от там и после би унищожил града...???
    Мохамед обича единствено себе си и тези, които му се покланят, за това не е поискал отмъщение от "ангела", това е извода от историята.

А какво казва Иисус "Господи, прости им, те не знаят какво вършат", да не би да казва като Мохамед, ако онзи прилича на мене или ако не прилича на мене, тогава отмъщавай или не.

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Мохамед обича единствено себе си и тези, които му се покланят, за това не е поискал отмъщение от "ангела", това е извода от историята.

А какво казва Иисус "Господи, прости им, те не знаят какво вършат", да не би да казва като Мохамед, ако онзи прилича на мене или ако не прилича на мене, тогава отмъщавай или не.
    Не се покланяме на Мохаммед, а на Аллах...А от историята се разбира, че и Мохаммед е имал съвест и им е простил на всички и им е дал време да размислят...и никъде не се казва, че Мохаммед е искал да им бъде отмъстено на немерниците...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си