.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Както кажеш.
    Колко бързо се съгласяваш.

А когато човек се посвещава в исляма има ли нещо като кръщение? И само молитва ли е или има и някакъв ритуал? Защото аз съм чувал, че е само молитва.

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Колко бързо се съгласяваш.

А когато човек се посвещава в исляма има ли нещо като кръщение? И само молитва ли е или има и някакъв ритуал? Защото аз съм чувал, че е само молитва.
    Еми, няма смисъл да разтягам темата като локум, в случай че почти нищо не знам за този човек и за начина му на мислене и т.н....

Когато се роди бебе, ако родителите му са мюсюлмани, на лявото му ухо се чете ''камет'', а на дясното ''езан''.
    А иначе, за да преминеш през ''портите'' на мюсюлманството, трябва да изречеш думите ''Свидетелствам, че няма друг Господ освен Аллах и отново свидетелствам, че Мохаммед е негов пратеник и пророк.''

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Еми, няма смисъл да разтягам темата като локум, в случай че почти нищо не знам за този човек и за начина му на мислене и т.н....

Когато се роди бебе, ако родителите му са мюсюлмани, на лявото му ухо се чете ''камет'', а на дясното ''езан''.
    А иначе, за да преминеш през ''портите'' на мюсюлманството, трябва да изречеш думите ''Свидетелствам, че няма друг Господ освен Аллах и отново свидетелствам, че Мохаммед е негов пратеник и пророк.''
    Ясно, значи пак има вид ритуал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си