Извинявам се на Meth, dreamwalker, нямам лоши чувства към вас като хора, макар, че може и да съм прекали и да съм ви обидил.
А в будизма има медитация, а при вас само молитви![]()
Еми, няма смисъл да разтягам темата като локум, в случай че почти нищо не знам за този човек и за начина му на мислене и т.н....
Когато се роди бебе, ако родителите му са мюсюлмани, на лявото му ухо се чете ''камет'', а на дясното ''езан''.
А иначе, за да преминеш през ''портите'' на мюсюлманството, трябва да изречеш думите ''Свидетелствам, че няма друг Господ освен Аллах и отново свидетелствам, че Мохаммед е негов пратеник и пророк.''
Такива грехове не се изкупват от днес за утре. Католицизмът е компрометиран завинаги.
Сигурно и Христос е правил кръстоносни походи и клал хора, тяхната църква май е изкривена още при създаването си.
Ти може ли 1000 години в църквата да е нямало папа-вожд (като представител на Божията воля за земята ООД) и изведнъж запада да си реши, че трябвало да има папа, демек изведнъж истината се нуждаела от корекции, хехе.
А то и още в началото, при създаването на самата Църква е нямало вожд между апостолите, били са равни, глава е Христос, а не папата.
Последно редактирано от defender : 06-30-2015 на 13:05