- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
Коментарите ми в тази тема са не по-дълги от средно 5-6 думи. Каква провокация.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
ти май не осъзнаваш колко си смотана и изтъркана и как пускаш еднакви картинки и гифчета по всички теми
толкова си елементарна че пак ти казвам, от теб не съм видял нито едно мнение а толкова много коментари
започвам да си мисля че имаш доста закърняло мозъче с толкова много издухано време и чаткане по клавиатури
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
аз ти казвам как изглеждаш отстрани ама съм сигурен че си го знаеш
просто си яко забила, предполагам че на всеки се случва ама твойто е перманентно
С последните коментари по темата нещата май се изясниха тук...
Penguin Power
Happy Holydays
Ееееее, пак не можах да разбера кой кого за какво е излъгал. ;с
Не
Мисля да лягам, утре трябва да се става рано... :/
Но първо:
Лека нощ, Мецанке:)!
Лека нощ, тайфата:):):)!
* за озадачените - текстът в курсив отново е мой изстрел в тъмното и на сляпо. (:
//дано този път се получи...
![]()
ако се сбиете това ще стане най-добрата любовна история на 21ви век
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
dreamwalker, вземи пример от pe6oskeiborda, когато пишеш шеговити съобщения!
Странно защо лесно долавям хумора в неговите коментари, а в твоите - колкото и да се напрягам, не успявам...
@ pe6oskeiborda
Ще пасувам с боя с dreamwalker, че знам ли го/я какъв трол ще се окаже в действителност... Ще вземе да ме победи и после...
ще трябва да изживея дните си като оня мъж в саунд-клипа, който Corb1225 сподели преди известно време тук.![]()