.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

anonymous895156
    Guest
    о, не съм се изразил правилно. наистина нямам емпатия - просто съм на толкова високо ниво, че мога да контролирам емоциите чрез разума си почти изцяло - влюбвания и окончателни разлюбвания на няколкомесечни кръшове за секунда; принудително чувствително подобряване на настроението; странен смях при вестта за починал близък роднина и на съдиращи се от рев заради смъртта на детето си родители; отношение към всеки малоумен биологичен компютър (гъби; животни; хора, неспособни на мислене като моето) като към неживи организми и пр. Мога да ти го илюстрирам така - пусни си gta san andreas и играй free mode. е, усещам към хората в "реалността" същото като това, което изпитвам към компютърните ботове там

въпреки всичко не мога да избегна това, че съм заключен в красив биокомпютър, който все пак иска своето, и нямам друг избор, освен да му го давам (понякога) - напр. можеш да осъзнаваш, че да спиш е излишно, но не е здравословно да не го правиш. извличам полза към всичко, което не ме убива; не съм елитарист и затова понякога падам на нивото на обикновен човек, хвърляйки една стотинка в шапката на просещ циганин без крака, например. това наистина ми носи удоволствие и не е заради средата, а заради произхода ми. номерът е в това, че аз го осъзнавам и мога да го спра във всеки един момент

за мен патриархалното общество е събирателен образ на всичко, което те кара да прокараш паралел между съвременното (не, че винаги не е било такова) такова и маймунските мини общества, в които не живееш, а битуваш, воден от страха от хората, които имат по-високи социални позиции и тестостерон.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    просто съм на толкова високо ниво, че
    браво мите, само, че някой да те е питал на какво ниво си, мяза на ексхибиционизъм.

ПП: мите и аз не се заяждам както каза арус с 5а (чалга) накрая, ама просто си пролича, че си парададжия.
    Последно редактирано от defender : 07-03-2015 на 21:05

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си