- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
От футбола ме боли глезена, а и за бонус и главата ме боли... почти цялата компания е извън града, нямам търпение да се върнат и пак да си излизаме.. а и утре трябва да отида да взема книги от библиотеката, и картата си трябва да обновя, че не съм обновявал картата на библиотеката от две години, защото книгите си ги купувам, но тези, които ми трябват никъде не мога да ги намеря.. ;дд
Е щом си го разпознала, значи има вероятност и той да те познава(физиономия). Какво ли си е казал? хахаха![]()
ахахахахах дарки ли беше ;д
Tell me more about it.
едит: някой работи ли по морето?
Последно редактирано от Vanchhh : 07-17-2015 на 19:54
На Несебър ли? Щото мисля да се разходя до Слънчев бряг или в този район, да намеря някоя временна работа.
Натоварена. Ама не като заетост, за съжаление.
Все пак съм свежарка. Напук на всякакъв здрав разум може би ще успея да свърша нещо ;d. Трябва да си възстановя някои контакти от преди, прекарвахме си добре.
Иначее си чакам есента (и гледам да не се оправдавам пред себе си, че дотогава така или иначе няма смисъл да се напрягам).
Тц тц, 102 е все същия безделен форумен шут и вечен пубер. Аман от виртуални "забавници".
Welcome to the Jungle...
Мъж ми е изчистил, напазарувал и изстудил виното. И е бил толкова съобразителен да тренира гърди, за да правим утре заедно крака. Ще го изям, може ли да е толкова прекрасен бе, няма друг такъв.
Много късметлийски ден имах днес и си хапнах страхотно, все така да ми върви.
Искам си пратката вече или поне да си обновят страницата, че да знам къде е.
Записвам се и аз с късметлийски денМного ми е заредено и свежо, все едно съм на некви забранени субстанции.
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Малко ми е странно. И аз самата правя някакви странни неща, не си ги обяснявам.
Тц. Стига толкова.
мисля че съм болна от биполярно разстройство и от окр... не се шегувам, наистина си го мисля ;/
септември месец, пътуване до Китай
ще се п-р-ъ-с-н-а от КЕФ
Майка ми вчера ми разказва за едно момченце, което го гледа баба му, която живее до нас, т.е. практически съседче, което цялото било в рани, защото щом тръгне да тича винаги пада. Квото и да прави просто пада. Баба му постоянно му вика да не тича, а то е дете на 3-4, буквално тичането е живота му или поне трябва да бъде, защото пак ще падне и ще си разрани коленете. И ми каза как се разревало и казало на баба си "бабо, никога няма да мога да тичам". Принципно съм somewhat социопат в някои ситуации, ама тва направо ме закова. Още малко сълза щях да пусна. Снощи 15 минути съм мислил кво може да му е преди да заспя. Днес пак само за това мисля. Баси...
И да чувствам се като парцал. 2 кафета съм изпил, а последните седмици бях без кофеин... И не мога да си направя лежанката перфектна и това много ме дразни, е*и му майката :/