- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Не стига, че святка, за да ме види къде съм, ами и гърми, за да ме плаши. Хем ми се спи, хем ме е бъз да загася лампите и да легна.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Напоследък само с волейболисти контактувам.Чак сега се осъзнах дефакто де.
По същество - като знам, че е до мен, ми е по-добре. Точно в момента имам огромна нужда от него. А и от когото и да е всъщност. Трябват. Ми. Приятели. Свестни приятели.
Много ми е топло. И скучно.
Добре, че е тя. Да има с кого да си убивам времето по телефона.
Добре, забелязвам, че когато съм гладна мозъкът ми отказва да реагира на каквото и да е друго. Малко като в рекламите на snickers съм.
И все пак ми е напрегнато леко. Толкова (важни) неща се оправиха, ама друго пък още повече се прецака. Meh. Не, няма да се успокоя и да мирясам докато не се намери перманентно решение.
временно отказвам да живея в реалността, просто на автопилот ще изкарам следващия месец.
случват ми се много неща, които ме карат да се чувствам щастлив, но и някои, които балансират това чувство
нормално съм; не се оплаквам
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Тука е голяма жега, сигурно е над 40 градуса, май днеска до 18:30-19:00 няма да има излизане, а е толкова скучно вкъщи.. но утре повечето от компанията се връщат у Русито и най-накрая ще се съберем отново. ;д
стига толкова филмиране, търсене, ектраполиране.
нова страница. от утре. нне, не. от вдругиден. и цикълът ми свърши. не можеше да е по-подходящо ^_^
Направо се мре от жена, човек се чуди къде да се завре, омръзва все да си вкъщи и ти се излиза ама такива горещини, ама който си има климатик вкъщи си му е добре като го пусне.
П.П Направо уумирам от жега тука е толкоз топло, че не се издържа, все ще е така, а са казали утре че може да стане и 36 градуса.
купих и крава и пчели, за да върви всичко по мед и масло
Хайде на балтийско море на плаж, тук ще изгорим живи :/
Изпуснах си телефона в тоалетната, просто си вървях към нея, спънах се и го хвърлих право там. Ся хем пали, хем не пали.
Ко праите вие.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Нали си на нуди плаж, поне загара ще ти е хубав.
Ном, къв е телефонЯ?
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
На никакъв плаж не съм, работя 6 дни в седмицата от 5 до 2 ( поне съм хоум офис :д ) + от 4те почивни недели, 2 съм дежурна :д
Калпазанке, галакси с4.
Понеже имам една с3 със счупен дисплей, а на тази нещо дисплея й отказва сега ( също и еквивалента на дънна платка ), се чудя кой от двата ще ми е по-евтин да поправя :д
Мислите ли, че като изсъхне, ще запали? Преди малко беше поизсъхнал и запали за малко, но пак отказа ..
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
А не си ли мислила за нуди плаж ?
От фейса ти гледам, не се дръж толкова враждебно, нали сме приятели.
Дисплеите са най-скъпата част, в повечето случаи.
Ном, дано да не излезе, че е по-евтино да си купиш директно нов...
Знам, че от там :д Не съм враждебна срещу теб, просто нямам търпение да минат още две седмици и да мога да си ползвам почивните дни :д
Иначе, имам планове и покана за нуди плаж, да видим как и кога ще излъжа господина, но като цяло е навит да отидем.
Иначе, дисплеите са лоша работа, миналата година сменях този на майка ми, защото счупих и него.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Добре, утре заминавам и честно искам да се изключа за света извън Чепеларе. Ама пак няма да стане работата, усещам. То като нещо ми се върти в главата не мога да го оставя в Пловдив да си седи вкъщи без мен.
Ама пак добре, все ще се измисли нещо. Лошото мина (надявам се). Явно ще си го измъчвам пак човека, то вярно, че е за негово добро, ама чак ми стана съвестно вече.
Нищо не ми се прави днеска. Ще си пусна филм, ще си чета книга и ще го избутам до утре така. Продуктивност никаква.