.
Затворена тема
Страница 12 от 106 ПървиПърви ... 289101112131415162262 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 2626
    Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Изморена съм, нямам сили за нищо. Днес като никога до сега свърших 10 минути по-рано и точно на половината път се сетих, че си забравих зарядното и трябваше в най-големия трафик да търся къде да завивам и да се връщам обратно.
    Имах планове тази седмица да тренирам по-сериозно и вече половината седмица мина а аз така и не започнах нищо.
    yesterday you said tomorrow so JUST DO IT
    don't let your dreams be dreams, JUST DO IT

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    yesterday you said tomorrow so JUST DO IT
    don't let your dreams be dreams, JUST DO IT

така е, почвам
    Последно редактирано от HollyGolightly : 07-22-2015 на 00:34

Супер фен Аватара на Vanchhh
    3:57am. Жегата все още се усеща. Не мога да заспя. Утре ще е още по-голяма жега. Прецакан съм. Лека нощ.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ^ И аз. На всичкото отгоре един пес лае нон- стоп, а аз не мога да спя на такива шумове.
    Слязох долу да запаля, а и да се презастраховам, ако стане земетресение , че нали усещали животните. Та, вънка е хладно в момента, мн яко, но блоковете са се нагряли и вътре не се диша.
    А мен ме чака дълъг път с кола и нз как ще изтрая. Имам чувството, че само жегата ми е в главата.

Супер фен
    в софиа е така
    аре мащай са на село да ти пеят пингвини

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Тетанус, дифтерия, птичи, свински грип и ЧПВ за всички авиокомпании!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Тетанус, дифтерия, птичи, свински грип и ЧПВ за всички авиокомпании!
    Недей пак ще падне някой боинг. Ако е в парламента ще спасяваш ли животи ? Питала ли си се дали би помогнала на абсолютно всеки

Супер фен Аватара на RiB
    Чудя се от няколко дни дали тъмни кръгове под очите се образуват от запушен нос? Щото.. наспивам се, тренирам, ям относително полезна храна, пия вода и пак имам ве мама му стара... уж миналата година ми оперираха носа канали, прегради бла-бла и пак запушен... баси тъпата история. Понякога сиг мязам на наркоман :@

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Честит имен ден на всички адаши тук

Мен ми е щастливичко. Чакам си приятелките, после ще поскитам с него и тей.

Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    Чудя се от няколко дни дали тъмни кръгове под очите се образуват от запушен нос? Щото.. наспивам се, тренирам, ям относително полезна храна, пия вода и пак имам ве мама му стара... уж миналата година ми оперираха носа канали, прегради бла-бла и пак запушен... баси тъпата история. Понякога сиг мязам на наркоман :@
    значи трябва да почнеш да тупаш, за да оправдаеш очакванията.

Мега фен Аватара на pandabear
    да сте живи и здрави (:

/аз успях да се наспя, следователно съм в почти перфектно настроение ;d вчера беше приятно. не се бяхме събирали от много време, а специално него не го бях виждала от 4-5 месеца. радвам се, че успяхме да съчетаем пътуването към морето и останалите хубави места, и ще имаме поне седмица-две на разполождение, преди да замине отново. по-късно може да мина през клиниката да видя и колегите, пък и да взема някои неща за куч. чудя се обаче откъде да му взема термо постелка за плажа, хм...

Мега фен Аватара на Dagichka
    нямам нерви вече бе, как е възможно да има такива отпреки в тая държава, в света като цяло.. уж все гледам позитивното и знам, че във всеки се крие нещо хубаво, ама.. те са го заринали под един куп лайна, айде няма нужда. за чий х** ти е да обвиваш дърво в найлони, да пребиваш някви непознати хора, защото изглеждали като цигани и тн., смисъл сериозно ли??
    пфф.

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    нямам нерви вече бе, как е възможно да има такива отпреки в тая държава, в света като цяло.. уж все гледам позитивното и знам, че във всеки се крие нещо хубаво, ама.. те са го заринали под един куп лайна, айде няма нужда. за чий х** ти е да обвиваш дърво в найлони, да пребиваш някви непознати хора, защото изглеждали като цигани и тн., смисъл сериозно ли??
    пфф.
    винаги е имало прости и неблагодарни, или пък откровено счупени хора. Тва с дървото ме хвърли по тъча обаче...

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Писна ми от неблагодарници. Един път ще постъпя както трябва и ще се окаже, че на него пак не му изнася. И що? Нито съм му длъжна, нито нищо. Търпях му простотиите и накрая излиза, че аз на него му дължа услуга. Не знам още колко ще си мълча и дали като спра да си мълча, няма и на него и на оная мърла да им се стъжни живота. При следващото "Ела да видиш тая програма каква е" из-хвър-ча. Просто ми омръзна. Повече на никого услуги и това е.

едитче: Искам да осъзная по някакъв начин факта, че това са просто думи, но не мога. Нека мисли така, това беше идеята, но защо и аз така мисля? Искам по-бързо да идва довечера. Или поне да ми пише. Пфу. ;с
    Последно редактирано от Lilanda : 07-22-2015 на 11:26

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    какво по дяволите гледам в момента, wtf m8

Супер фен Аватара на RiB
    значи трябва да почнеш да тупаш, за да оправдаеш очакванията.
    хаха, нали

Голям фен Аватара на TIFOSO
    виждал съм го домусчиев в молдова, той е много нисичък в молдова... аз съм го забелязал

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    пфф.
    Тва с цел да не изцапат дървото ли? :д

Оф, счупи ми се марковата пинсетка за 18-ти път, тооолкова е прекрасна, ама вече нямам желание и да я лепя, дано само тази, дето си купих, да е добра.
    Някакви нечовешки жеги са тук, не ми се живее просто.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-22-2015 на 15:31

Мега фен Аватара на babity
    Адски съм нервна, чувствам се като пръдня в бутилка и превъртам играта, дано само схемата ми стане, щото иначе ще избудалея тотално...

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тва с цел да не изцапат дървото ли? :д
    не, ето тук е описано - https://www.facebook.com/permalink.p...73&pnref=story ....

изгорях ; д

изморена съм също. доста дълъг ден

чудя се дали да ходя да си купя сладолед, ама МНОГО ме мързи дори да изляза от нас, така че може и да мина без това
    въпреки че дори няма да ми е гузно.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

В момента съм напълно шокиран и объркан. Загубих всякаква вяра в обществото ни.

70 годишен мъж пребит в Борисовата пред 2те му внучета от скинари, защото разбираш ли детето било с превързан крак и те решили, че ги карал да просят. Просят седнали на кафене... КОЛКО ТЪП ТРЯБВА ДА СИ?!
    3 годишно дете с пръсната глава от някви лешпери, които го изтезавали и снимали. 3 годишно... Братовчедка ми е на 3, как по дяволите би посмял да нараниш такова крехко същество?!
    Челен удар с мотор и мотора е на парчета - човека е летял като залп.
    Удавено дете.
    някъв балък вързал вековно дърво, че му били падали иглички...
    Влизаш в новинарски сайт и ти идва да се заключиш и никога повече да не излизаш, бахти.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Че и на 20 да е, пак не трябва да го изтезават.

Мега фен
    Влизаш в новинарски сайт и ти идва да се заключиш и никога повече да не излизаш, бахти.
    Излагаш Люлин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си