- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
3:57am. Жегата все още се усеща. Не мога да заспя. Утре ще е още по-голяма жега. Прецакан съм. Лека нощ.
^ И аз. На всичкото отгоре един пес лае нон- стоп, а аз не мога да спя на такива шумове.
Слязох долу да запаля, а и да се презастраховам, ако стане земетресение, че нали усещали животните. Та, вънка е хладно в момента, мн яко, но блоковете са се нагряли и вътре не се диша.
А мен ме чака дълъг път с кола и нз как ще изтрая. Имам чувството, че само жегата ми е в главата.
в софиа е така
аре мащай са на село да ти пеят пингвини
Тетанус, дифтерия, птичи, свински грип и ЧПВ за всички авиокомпании!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Чудя се от няколко дни дали тъмни кръгове под очите се образуват от запушен нос? Щото.. наспивам се, тренирам, ям относително полезна храна, пия вода и пак имам ве мама му стара... уж миналата година ми оперираха носа канали, прегради бла-бла и пак запушен... баси тъпата история. Понякога сиг мязам на наркоман :@
Честит имен ден на всички адаши тук![]()
Мен ми е щастливичко. Чакам си приятелките, после ще поскитам с него и тей.
да сте живи и здрави (:
/аз успях да се наспя, следователно съм в почти перфектно настроение ;d вчера беше приятно. не се бяхме събирали от много време, а специално него не го бях виждала от 4-5 месеца. радвам се, че успяхме да съчетаем пътуването към морето и останалите хубави места, и ще имаме поне седмица-две на разполождение, преди да замине отново. по-късно може да мина през клиниката да видя и колегите, пък и да взема някои неща за куч. чудя се обаче откъде да му взема термо постелка за плажа, хм...
нямам нерви вече бе, как е възможно да има такива отпреки в тая държава, в света като цяло.. уж все гледам позитивното и знам, че във всеки се крие нещо хубаво, ама.. те са го заринали под един куп лайна, айде няма нужда. за чий х** ти е да обвиваш дърво в найлони, да пребиваш някви непознати хора, защото изглеждали като цигани и тн., смисъл сериозно ли??
пфф.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Писна ми от неблагодарници. Един път ще постъпя както трябва и ще се окаже, че на него пак не му изнася. И що? Нито съм му длъжна, нито нищо. Търпях му простотиите и накрая излиза, че аз на него му дължа услуга. Не знам още колко ще си мълча и дали като спра да си мълча, няма и на него и на оная мърла да им се стъжни живота. При следващото "Ела да видиш тая програма каква е" из-хвър-ча. Просто ми омръзна. Повече на никого услуги и това е.
едитче: Искам да осъзная по някакъв начин факта, че това са просто думи, но не мога. Нека мисли така, това беше идеята, но защо и аз така мисля? Искам по-бързо да идва довечера. Или поне да ми пише. Пфу. ;с
Последно редактирано от Lilanda : 07-22-2015 на 11:26
виждал съм го домусчиев в молдова, той е много нисичък в молдова... аз съм го забелязал
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-22-2015 на 15:31
Адски съм нервна, чувствам се като пръдня в бутилка и превъртам играта, дано само схемата ми стане, щото иначе ще избудалея тотално...
не, ето тук е описано - https://www.facebook.com/permalink.p...73&pnref=story ....
изгорях ; д
изморена съм също. доста дълъг ден
чудя се дали да ходя да си купя сладолед, ама МНОГО ме мързи дори да изляза от нас, така че може и да мина без това
въпреки че дори няма да ми е гузно.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
В момента съм напълно шокиран и объркан. Загубих всякаква вяра в обществото ни.
70 годишен мъж пребит в Борисовата пред 2те му внучета от скинари, защото разбираш ли детето било с превързан крак и те решили, че ги карал да просят. Просят седнали на кафене... КОЛКО ТЪП ТРЯБВА ДА СИ?!
3 годишно дете с пръсната глава от някви лешпери, които го изтезавали и снимали. 3 годишно... Братовчедка ми е на 3, как по дяволите би посмял да нараниш такова крехко същество?!
Челен удар с мотор и мотора е на парчета - човека е летял като залп.
Удавено дете.
някъв балък вързал вековно дърво, че му били падали иглички...
Влизаш в новинарски сайт и ти идва да се заключиш и никога повече да не излизаш, бахти.
Че и на 20 да е, пак не трябва да го изтезават.