- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
какво приказно място е полу-празна чалготека :Д :Д А студентски е пълен шок - пишман гъзари, бадки и курви :/
от сутринта съм изпил към 2 л течности, което не е нормално за мен, при положение че станах в 4
Ох, ок, връщаме се към старите си методи, щом "екстравагантността ми" (както я нарече) е безотговорност. Ем, шанс.
Много ми е тегаво от сутринта и 'бах му майката на имунитета си, много яко сдава багажа по някаква причина. Нормално ли е при 40 градуса навън аз да настивам, 'баси.
Ох, днеска псувам като каруцар, ама така смъквам малко напрежението, че от сутринта все нерви.Квот' такова.
Нямам търпение да се прибера, да си направя всичко, да си взема душ в моята си баня, ииии да се видя с него.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Чувствам се като в концлагер- фб в цялата сграда е блокиран, за да сме видели, че има живот и отвъд него хаха :Д
Не че влизам супер често, ама като не мога, ме гложди.
Сякаш не мога да чета магарии и смешки тук във форума или да отворя някоя тема в бг мама. Наивни хора.
Поне е хладно и вали!
Не съм очаквала, че поляците били толкова симпатичниА немците, те са си зле, както обикновено.
пак съм аз. багажът е готов. май малко прекалих, ама нека има. списъкът със 'спирки' също е готов. след морето-планина. и най-накрая завършваме с плитвичките езера. 3 коли сме и се надявам всичко да върви по план. отдавна я чаках тази почивка. радвам се, че успяхме да се организираме. е...зъбчовците продължават да ме болят, ама не може всичко да е перфектно все паклягам да спя, че решихме през нощта да тръгнем. чао, дневниче.
aidee retro venerata podgotvqite se ;D zapochva dnes i shte se zadyrji taka do 6ti septemvri - glavna tema shte budat lubovnite vryzki; shte se zadylbava v segashni vryzki i ako neshtata ne vurvqt na dobre sega shte prikluchat, ako sa dobri shte se zadulbochat; shte izskachat hora, s koito ste imali vryzki v minaloto /s neshto nedovursheno/ i ima golqm shans da se vyzrodi takava vryzka; losh moment za zapochvane na nova vryzka
az pyk utre otivam kym troqn na praktika i mi e mn dobre
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
ассстролада дот ком е оптимистична за венерата.
да ти кажа и аз :Д
мисля че ще е много истинско всичко.. малко глътка свеж въздух от неавтентични, фЪшливи неща.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
следваща стъпка Варна, по-следваща Каваци, Уикеда, Дубиоза, 3 вечери злина.
А колко е лошо да разбереш, че имаш шанс с някоя точно когато трябва да си тръгнеш. Ем квото такова![]()
Звездобройци, тва по-лошо от ретрограден Меркурий, бе
/шегичка, да не се впрегнете![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
кармична ви лелина
Рънърчо, за втори път ми беше, преди, не помня с какво, исках да целя някакви неща в двора на хората от първия етаж.
Иначе пък бях на барове с ewok до ся, да се похваля, че мръднах до центъра.
Едит: на входа ми имаше заспало гълъбче и го галих, дано не е болничко и утре излети :/
edit2: една юзърка във форума 3 пъти ми писа нещо за анален секс, и на третия път реших да й отговоря, че съм смотана и никога не съм го правила, все едно не е очевидно.
пък ся трябва да стягам багаж, 2:00, полетът ми е в 6:45, мн ме мързи, изобщо нито знам какво да сложа, нито утре какво ще правя.
Последно редактирано от NomNomNom : 07-25-2015 на 23:01
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Имам чувството, че на всички се е пре*бал деня днеска. Ама ся пък ми е доволно. Нали мина, с нови сили за утре, друго няма значение.
Откъде се осведомяваш?
Братовчедка ми се жени скоро. Каквито са суеверни, сън няма да ги хване, ако знаят, че е ретроградна Венера. :д
Трябва да се стегна и да се мотивирам. Никак няма да си помогна, ако пак реша, че ми е "все тая". В ужас ме хвърля цялото нещо, ама не мога вечно да го отбягвам. Големите хора си преглъщат горчивите хапове, особено ако сами са си ги предписали, кога ще се науча.
да 'е, и аз се стресирах, ако чета за тези планети, допълнително ще се натоваря психически
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
най-готиното е как никой не се вълнува за снимките на Плутон или за новооткритата планета, която е като милата ни Земя, но вместо това са изключително заинтересовани за абсолютно малоумния хороскоп и как уж звездите и планетите указват влияние върху животеца им :/ тъжно е дейба
дам, но не е вярно, че всеки се интересува от глупавите зодии, ракши -.-
аз се интересувам от планетата, но тя не е първата такава![]()
Everything went better than expected![]()
Ще полудея от притеснение, честно. Дано всичко да е наред.
Едит: Наред е.![]()
Последно редактирано от mayaaa : 07-26-2015 на 07:47
човствам се прузаично отново пиша далги коменари ;/
идея за медитация..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride