Първоначално написано от Liora На български преводът е възлюбен. Сигурна ли си ? А какво е מַחֲמַדִּים ?
Първоначално написано от Meth Сигурна ли си ? А какво е מַחֲמַדִּים ? Mhmdim според гугъл преводача.
Първоначално написано от Smith_6 Mhmdim според гугъл преводача. Това ''im - (ים)'' е за учтив изказ...я махни ''im - (ים)'' и виж какво се получава. П.С. Имената не се превеждат.
Първоначално написано от Meth Това ''im - (ים)'' е за учтив изказ...я махни ''im - (ים)'' и виж какво се получава. П.С. Имената не се превеждат. Мохамедани (евреи) ?
Първоначално написано от Smith_6 Мохамедани (евреи) ? Евреите не са мохамедани. Споменато е самото име на Мохаммед.
Първоначално написано от Meth Сигурна ли си ? А какво е מַחֲמַדִּים ? Сигурна съм,че на български е така. מַחֲמַדִּים означава радост.
Първоначално написано от Liora Сигурна съм,че на български е така. מַחֲמַדִּים означава радост. Бах маааму, точно антоним да дам.
Първоначално написано от Smith_6 Бах маааму, точно антоним да дам. антоним на какво?
Първоначално написано от Liora антоним на какво? Нашите преводи са антоними.
Първоначално написано от Liora Сигурна съм,че на български е така. מַחֲמַדִּים означава радост. Първоначално написано от Meth Това ''im - (ים)'' е за учтив изказ...я махни ''im - (ים)'' и виж какво се получава. П.С. Имената не се превеждат. Това тук дето го пише е ''Мохаммед''.
Първоначално написано от Meth Това тук дето го пише е ''Мохаммед''. Близко. Аз казах мохамедани. Къде ми е наградата?
Първоначално написано от Smith_6 Близко. Аз казах мохамедани. Къде ми е наградата? Наградата ти е, че имаш въпрос над който да мислиш.
Правила