.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 718

Тема: Юдаизъм

Hybrid View

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Може да съди само Този, Който е изтрадал този живот без да съгреши и е дал деен пример, Иисус го направи. Също Той е самия Бог, а не нещо отделно от Него.

Вашия бог си седи горе и после ще съди, ами като ида при него ще му кажа ела ти да живееш на земята харпун, кво си седнал тука на тва диванче с дистанционно в ръка.

Отделно, че не мога да вярвам в един несъпричастен, пасивен, блеещ от горе бог.
    А ако той не ни наблюдава и не ни закриля ''отгоре (както казваш ти)'' кой ще го прави ? Ще го прави тук - на земята ли ?
    Я чети евангерията...и виж дали някой от учениците на Иисус го е наричал Бог...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Я чети евангерията...и виж дали някой от учениците на Иисус го е наричал Бог...
    да четем двамата заедно, раз-два:

27. Но Иисус веднага заговори с тях и рече: дерзайте! Аз съм, не бойте се!
    28. Петър отговори и Му рече: Господи, ако си ти, позволи ми да дойда при Тебе по водата.
    ------------------------
    15. Той им рече: а вие за кого Ме мислите?
    16. Симон петър отговори и рече: ти си Христос, Синът на Живия Бог. ⇨
    17. Тогава Иисус отговори и му рече: блажен си ти, Симоне, син Ионин, защото не плът и кръв ти откри това, а Моят Отец, Който е на небесата; ⇨

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    да четем двамата заедно, раз-два:

27. Но Иисус веднага заговори с тях и рече: дерзайте! Аз съм, не бойте се!
    28. Петър отговори и Му рече: Господи, ако си ти, позволи ми да дойда при Тебе по водата.
    ------------------------
    15. Той им рече: а вие за кого Ме мислите?
    16. Симон петър отговори и рече: ти си Христос, Синът на Живия Бог. ⇨
    17. Тогава Иисус отговори и му рече: блажен си ти, Симоне, син Ионин, защото не плът и кръв ти откри това, а Моят Отец, Който е на небесата; ⇨
    Добре де, син Божи а не самият Бог, доколкото се подразбира.
    А, щом е Бог, както вие казвате, защо не се покланят пред него и защо не отправят молитвите си към него ?
    П.П. В ОРИГИНАЛНАТА Библия със сигурност пише съвсем други неща за Иисус.
    А Библията всъщност проследява живота, смъртта и възкресението на Иисус. А в Корана, преди историята за Иисус се разказва за историята на майка Му - Мария (Мерйем - та дори има такава глава в Корана)
    Също така и за Иисус се разказва...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си