.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 718

Тема: Юдаизъм

Hybrid View

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Знам какво има предвид, не е нужно да превеждаш, мога и сам, иначе нямаше да го постна.

Това го писах в отрицание на твърдението ти, че Мухаммад не е по-различен от другите пророци.
    И другите са пратеници на Аллах, единственото нещо, което отличава Мухаммед от другите е, че книгата която той разпространява остава непокътната - дори и една буква от Корана не е променяна, за разлика от другите книги.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    И другите са пратеници на Аллах, единственото нещо, което отличава Мухаммед от другите е, че книгата която той разпространява остава непокътната - дори и една буква от Корана не е променяна, за разлика от другите книги.
    Брат, аз не твърдя, че другите не са пратеници, твърдя, че Мухаммад е по-важен от останалите пратеници. Т.е. не аз, а ислямът го твърди.

Заповядай: https://en.wikipedia.org/wiki/Muhammad_in_Islam

Обърни внимание на първите дузина изречения, знам, че е малко несериозно да се дава Уикипедия за източник, но в случая върши работа.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Брат, аз не твърдя, че другите не са пратеници, твърдя, че Мухаммад е по-важен от останалите пратеници. Т.е. не аз, а ислямът го твърди.

Заповядай: https://en.wikipedia.org/wiki/Muhammad_in_Islam

Обърни внимание на първите дузина изречения, знам, че е малко несериозно да се дава Уикипедия за източник, но в случая върши работа.
    ''He is usually referred to as Prophet Muhammad or just The Prophet by Muslims, and regarded as the greatest of all the prophets''
    Благодаря.
    И защо да е така ? За това, че книгата която той е разпространявал е останала непокътната (както горе казах)?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си