Първоначално написано от inewton Да развирам, че се смяташ за част от тях? Защото и други хора вярват в Бог, Христос и светиите, но не говорят за себе си в мн. ч. предавам се на Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог
Първоначално написано от npp предавам се на Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог Хубаво, ама спри да говориш от Негово име и да се отъждествяващ, че Той, си всъщност ти и като говориш ти, едва ли не говори Той. Аз когато се обръщам към тебе имам предвид точно тебе, а не абревиатурата "ние".
Първоначално написано от defender Хубаво, ама спри да говориш от Негово име и да се отъждествяващ, че Той, си всъщност ти и като говориш ти, едва ли не говори Той. Аз когато се обръщам към тебе имам предвид точно тебе, а не абревиатурата "ние". какво ти пречи, че съм казал "ние"?!, тая дума уби ли те?!
Първоначално написано от npp какво ти пречи, че съм казал "ние"?!, тая дума уби ли те?! Дисоциативно разстройство ли имаш?
Първоначално написано от inewton Дисоциативно разстройство ли имаш? не вярвам в такива понятия, особено когато се отнася до самия мен
Първоначално написано от npp не вярвам в такива понятия, особено когато се отнася до самия мен Защото не искаш да повярваш. Никой луд не си признава, че е такъв.
Правила