.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    има ли по-обладан от това?!, не виждаш ли, че целият си обладан от мисли за джинове, направо живееш в света на джиновете
    Няма как да го направя. Има граница между техния и нашия свят
    А и defender ме залива с въпроси и аз му отговарям а ти се бъркаш., в което няма лошо, но преди да критикуваш по-добре е да питаш.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Няма как да го направя. Има граница между техния и нашия свят
    А и defender ме залива с въпроси и аз му отговарям а ти се бъркаш., в което няма лошо, но преди да критикуваш по-добре е да питаш.
    като знам какви профански ти бяха досегашните отговори, вече въобще и не възнамерявам да те питам

а като има граница, тогава как въобще са обладавали хора досега според вашите предания, и защо ислямските духовници/ходжите са ги гонили от разни човеци?!

като знам какви профански ти бяха досегашните отговори, вече въобще и не възнамерявам да те питам

а като има граница, тогава как въобще са обладавали хора досега според вашите предания, и защо ислямските духовници/ходжите са ги гонили от разни човеци?!
    Границата е доста тънка. Ние обикновено не можем да се намесваме в техните дела и те не могат. Но в частни случаи, за съжаление се случват такива работи.

Мега фен
    сигурно ги е много страх от метадоновия фейк мюсюлманин

сигурно ги е много страх от метадоновия фейк мюсюлманин
    ?

Границата е доста тънка. Ние обикновено не можем да се намесваме в техните дела и те не могат. Но в частни случаи, за съжаление се случват такива работи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си