.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    да се подразбере, че този, ще е човек...
    Духът на истината, Когото светът не може да приеме, защото Го не види, нито Го познава: а вие Го познавате, защото Той с вас пребъдва и във вас ще бъде" (Йоан. 14:16-17).

Ти какво точно подразбираш?

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Духът на истината, Когото светът не може да приеме, защото Го не види, нито Го познава: а вие Го познавате, защото Той с вас пребъдва и във вас ще бъде" (Йоан. 14:16-17).

Ти какво точно подразбираш?
    Този Дух на истината, е самата истина. А Мохаммед(МН) донася истината и прославя предишния - Исус(МН).
    ''светът не може да приеме, защото Го не види'' - не можете да възприемете това, което ви казвам
    ''Ние им вързахме очите и вече не виждат...'' - Я, съвпадение с Корана. - защото не виждате

''във вас ще бъде'' - да така е, вярвам, че е в мене.

Мега фен
    ''Ние им вързахме очите и вече не виждат...'' - Я, съвпадение с Корана. - защото не виждате
    корана от къде е преписана бре.

Мохамед преразказал Библията по негов си начин, и си рекъл тука ще резна малко от тоя текст, а тука ще сложа малко от мене си, ей тва е Корана.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    корана от къде е преписана бре.

Мохамед преразказал Библията по негов си начин, и си рекъл тука ще резна малко от тоя текст, а тука ще сложа малко от мене си, ей тва е Корана.
    Той не знаел да чете.
    А ти само на това ли се спря....не прочете ли останалото ?

Мега фен
    Той не знаел да чете.
    А ти само на това ли се спря....не прочете ли останалото ?
    и с какво толкова сте полезни вие с вашата секта?!, нито изцелявате болните така както Исус и Неговите ученици обхождаха света за да намерят болните и изцеляваха всеки срещнат болен, нито изгонвате бесовете от обладаните като Тях, нито възкресявате мъртви, нито проповядвате истинското Божие Слово

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    и с какво толкова сте полезни вие с вашата секта?!, нито изцелявате болните така както Исус и Неговите ученици обхождаха света за да намерят болните и изцеляваха всеки срещнат болен, нито изгонвате бесовете от обладаните като Тях, нито възкресявате мъртви, нито проповядвате истинското Божие Слово
    Ама ти много жестоки истини говориш. Някой да ми подаде аспирина, че май не съм добре.
    Ела и мен да ме излекуваш...небесни херувиме.

Мега фен
    Ама ти много жестоки истини говориш. Някой да ми подаде аспирина, че май не съм добре.
    Ела и мен да ме излекуваш...небесни херувиме.
    не осъждам никой от човешките(одушевените) същества, но все пак си има праведни принципи, иначе без тях, дори и медицината нямаше да е ефективна

Мега фен
    Този Дух на истината, е самата истина. А Мохаммед(МН) донася истината и прославя предишния - Исус(МН).
    ''светът не може да приеме, защото Го не види'' - не можете да възприемете това, което ви казвам

''във вас ще бъде'' - да така е, вярвам, че е в мене.
    нали ти се обясни вече, че мохаммед не е единственият представян за Св. Дух, но имаше още стотици такива човеци като него и джоузеф смит, които бяха представяни за Св. Дух/брат на Исус Христос, на кого да вярваш най-напред?!, плюс това Св. Дух не е представян като човешко одушевено същество в библейските писания, но като дистанционно водителство на самия истински Господ Бог, т.е. Св. Дух е самият истински Господ Бог ръководещ съответните човеци дистанционно

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    плюс това Св. Дух не е представян като човешко одушевено същество в библейските писания
    Кажи го на defender.

Мега фен
    Кажи го на defender.
    на теб го казваме, защото ти претендираше, че мохаммед бил Св. Дух

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си