- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
Ева, с приятеля ли сте се разделили? Съжалявам. Бяхте много хубава двойка. Успех в преборването на кофти момента и кураж за напред. Чакат те още хиляди хубави моменти, а те не идват докато се самосъжаляваш.
Он: На работа. Ъгейн. Мързел ме е, но ще мине айляшко. Още само два часа и няма да се занимавам. А така ми се оставаше вкъщи, на топличко и сгушена в него и чаршафа... И на плаж исках ама и тва ще скипна. Нищо - още малко и съм фрий. И още малко и започвам - съвсем нямам търпение вече, мамка му.
А най-якото е, че обичам да ходя на село!!! Бабини му са МЕГА яки!
И на мен ситуацията около Ева ми дойде като гръм от ясно небе, но такива неща се случват понякога, Ева е достатъчно силна и вярвам, че ще се справи. Не искам да коментирам кой знае колко, просто да й кажа, че я прегръщам и че е прекрасна. :д
A sled mesec v Amerika
http://www.blitz.bg/news/article/357003
Пхахаххаха. Комедията е пълна. Веднъж на 100 години (буквално) ще поискам нещо и ще ме резнат по най-малоумния начин. Мн. криво схващане за приятелство, ама така се получава понякога. Ако се случваше за първи или за втори път, нямаше да обърна внимание и тоя пост не би бил написан. Абе все едно съм поискала да ми пренесат Алпите в България... Реално услугата си беше съвсем проста. Не съм принцеса и проблемът ми не е, че ще трябва сама да си върша работата, говорим си тук за някакво подчертано кратко и незаинтересовано обяснение защо няма да стане. Всъщност като се замисля и фермани не искам, хората не са длъжни да отделят половин ден, за да ми обяснят нещо на пръв поглед просто, ама можеше още няколко реда да драсне, така че поне да не се чувствам като последен избор от последните избори. Много съм зле в някои отношения, много. Така смело и безотговорно да пренебрегвам супер явни сигнали...
.
Ако не друго, поне майка ми се оказа права като вметна, че ако аз губя нещо, то губя потенциала за приятелство, ако Т. губи, то губи тва, което е в момента, което в момента правя и което в момента съм.
Ок, ще попитам тук
Имам:
хляб
тиквички
моцарела
домати
сирене
лютеница
яйца
кисело мляко
Какво да си сготвя за закускообяд, което да е засищащо?
(да не е тип капрезе или домати със сирене, или поне не само това)
мерси
Тиквички, пълнени със сирене и яйца, ест! :P
На фурната ли това? За колко време стават?
На фурната, да. Не знам обаче, от година не съм готвила на фурна сигурно :д
Първо режеш тиквичките по дължина, издълбаваш, намазваш с мазнина, печеш така малко, после пълниш яйца и сирене и допичаш. Не би трябвало да е много дълго. 40 минути примерно?
ок, това ще е
+ запечени доамти с моцарела :д
и яйран <3
Направи си манджа по хайдушки..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
http://www.theregister.co.uk/2015/07...mer_at_trolls/
отидоха ми намеренията да посетя Нова зеландия![]()
ако ми видят постовете тук, директно от летището ще ме вкарат в панделата![]()
нищо, де - поне Корб, Дримока, лилето и тирехеб ще са ми компания :Д
Tori, Naive, c'est la vie, какво да правиш
Някакви кретени, шофьори на автобус, карат братовчедката от морето до вкъщи, и тя ги моли вместо в софия, ако може да спрат на разклона за ихтиман ( на около 40км от софия ), защото майка й я чака там. Те й казали - ми тва да не ти е спирка ... И майка й карала по автобуса така до София, и си я взела от там.
Баси, жалко, че не е записала номера на автобуса.
В сми, прави са, че не е спирка, ама сериозно ли, наистина ли :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
'Така ли ще кажеш, бе? А, бе, мърльо?? Кажи бе!
Кажи бе! А, бе, гнидо??
с нея се сдобрихме и сега съм много щастлив..![]()
ама пък една друга приятелка сряда си заминава..![]()