.
Отговор в тема
Страница 126 от 204 ПървиПърви ... 2676116122123124125126127128129130136176 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 126 до 3 150 от общо 5085

Тема: Ислям

Голям фен Аватара на Liora
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Лиора изчезна, сигурно си е намерила мъж и веднага забрави за нас. Жени.
    Не.
    Просто почвам училище.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Защо религиите отричат съществуването на извънземен живот? Или динозаврите?
    Раелизмът не отрича съществуването на извънземни.
    Гледай Ancient aliens. Там обясняват връзката Бог - извънземни.
    Последно редактирано от Liora : 09-12-2015 на 13:42

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    ^^ В кой клас ще си, или е тайна?

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    ^^ В кой клас ще си, или е тайна?
    12-ти

Мега фен
    съществуването на динозаври преди милиони години е лъжа изфабрикувана от сатана, който заедно със своите ангели са материализирали разни вкаменелости/фосили/остански от предполагаеми преисторически същества, дори и свидетелствата за извънземни същества и нло са спекулативни, защото се основават на неща, които само някои са наблюдавали, а също и защото няма никакви солидни доказателства за това че не са били материализирани от сатана и неговите ангели, като се има предвид, че аз също съм виждал летяща чиния във ярко видение, обаче за сатана не е нещо голямо да материализира такива неща дори и в ума на някой човек...

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Liora Виж мнението
    12-ти
    Успех! А какво ще учиш?

P.S. Извинявам се спама.

Мега фен
    npp, нищо не казваш за тъмните ти занимания. Срам ли те е? Хората вече те разбраха какъв еретик си.
    не знам за какви тъмни занимания шикалкавиш?!, няма как да си позволя да нарушавам Св. заповеди на Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, особено след като съм наясно какво огромно наказание е приготвено за онези, които ги нарушават...

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    не знам за какви тъмни занимания шикалкавиш?!, няма как да си позволя да нарушавам Св. заповеди на Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, особено след като съм наясно какво огромно наказание е приготвено за онези, които ги нарушават...
    Нали беше писал някъде, че си се занимавал с такива неща или не съм разбрал правилно?

Мега фен
    Нали беше писал някъде, че си се занимавал с такива неща или не съм разбрал правилно?
    дори и да съм следвал/упражнявал/практикувал сатанински неща преди много години, това не означава, че още продължавам да го правя

Успех! А какво ще учиш?

P.S. Извинявам се спама.
    Благодаря
    Не знам. В екзистенциална криза съм и не мисля основно за това. Исках арабистика, но не знам какво ще правя после. Няма реализация. Мислех и за медицина, но не знам. Всеки път когато се сетя, че тази година ми е последна, ми се плаче ужасно много.

Град
    Sedes Sancti Petri
    съществуването на динозаври преди милиони години е лъжа изфабрикувана от сатана, който заедно със своите ангели са материализирали разни вкаменелости/фосили/остански от предполагаеми преисторически същества, дори и свидетелствата за извънземни същества и нло са спекулативни, защото се основават на неща, които само някои са наблюдавали, а също и защото няма никакви солидни доказателства за това че не са били материализирани от сатана и неговите ангели, като се има предвид, че аз също съм виждал летяща чиния във ярко видение, обаче за сатана не е нещо голямо да материализира такива неща дори и в ума на някой човек...

Хубаво е да сме вярващи, но трябва да сме умерени във вярата си.
    Последно редактирано от inewton : 09-12-2015 на 13:50 Причина: лексикален пропуск

Нпп. Къде се споменава за сатана в библията? Това да не са твои мисли? Костите на динозаврите са експериментално проучвани с научни методи. Аз също съм виждал на живо в музей. За НЛО нищо не де знае, но само в нашата галактика е изчислено и са открити близки планети до земята. Въпрос на време е да открием по бърз начин на предвижване и и да открием подобна планета. Не може да има милиарди галактики и само ние ей така да сме се пръкнали без да е казано защо.

Супер фен Аватара на Meth
    щом като фалшифицираш постове, значи работата ти не е чиста...
    Просто чета през редовете...и виждам какво точно пишеш, не фалшифицирам...

npp, какви сънища сънуваш напоследък ?

За динозаврите не мога да кажа нищо засега...но Коранът по никакъв начин не отрича извънземните, това си личи и от най-първото изречение от Корана.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Благодаря
    Не знам. В екзистенциална криза съм и не мисля основно за това. Исках арабистика, но не знам какво ще правя после. Няма реализация. Мислех и за медицина, но не знам. Всеки път когато се сетя, че тази година ми е последна, ми се плаче ужасно много.
    Ами и двете са трудни специалности, но за медицината трябва и предварителна подготовка. Един приятел още от края на 10- ти клас започна (частни) уроци по биология и химия.

Мега фен

Хубаво е да сме вярващи, но трябва да сме умерени във вярата си.
    ти да не би да си станал баш майстор, че шофираш автомобил с една ръка на две колела?!

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    За динозаврите не мога да кажа нищо засега...но Коранът по никакъв начин не отрича извънземните, това си личи и от най-първото изречение от Корана.
    Библията също не ги отрича, npp явно не е чел внимателно.

Град
    Sedes Sancti Petri
    ти да не би да си станал баш майстор, че шофираш автомобил с една ръка на две колела?!
    Свидетеле, подценяваш ме, карам без ръце на едно колело.

Ами и двете са трудни специалности, но за медицината трябва и предварителна подготовка. Един приятел още от края на 10- ти клас започна (частни) уроци по биология и химия.
    Знам. Все още имам време, а и ако уча медицина ще е платено.
    Лошото е че се учи минимум 6 години, а аз до 25 трябва да съм се омъжила и да имам поне едно дете, което няма как да стане ако уча редовно.

Мега фен
    Нпп. Къде се споменава за сатана в библията? Това да не са твои мисли? Костите на динозаврите са експериментално проучвани с научни методи. Аз също съм виждал на живо в музей. За НЛО нищо не де знае, но само в нашата галактика е изчислено и са открити близки планети до земята. Въпрос на време е да открием по бърз начин на предвижване и и да открием подобна планета. Не може да има милиарди галактики и само ние ей така да сме се пръкнали без да е казано защо.
    а защо си мислиш, че за царството на сатана не е възможно да материализира съвършените фосили/останки така сякаш са съвсем истински?!, могат и да състарят материята до колкото си искат, така щото после резултата от датирането чрез различните методи за датиране да е един и същ, като се има предвид, че дори и хора са изработвали фалшиви кости, така че после е било трудно да се разпознаят, че са имитация, а фактът че има и други планети в космоса не означава че, оттам са идвали сиви хуманоиди с летящи чини тук, като не знаеш на какво е способно сатанинското царство, въобще и недей да си въобразяваш, че тези неща са съвсем истински...

Град
    Sedes Sancti Petri
    Лошото е че се учи минимум 6 години, а аз до 25 трябва да съм се омъжила и да имам поне едно дете, което няма как да стане ако уча редовно.
    Каквото и да учиш няма да е под 5 (и половина) години заедно с магистратурата, но арабистиката също не е лоша специалност. Една приятелка на майка ми работи като преводач (мисля, че е едновременно и екскурзовод) в една туристическа фирма. Ходят в Дубай най- често и изкарва доста добри пари.

Започна ли да търсиш вече жених?

Защо трябва?

Мега фен
    Просто чета през редовете...и виждам какво точно пишеш, не фалшифицирам...
    докога ще продължаваш да се представяш за такъв какъвто не си?!

npp, какви сънища сънуваш напоследък ?
    скоро сънувах, че се намираш сред едни хора облечени в черно и тъмни очила, и изведнъж блесна светлина от небето и силата ви се стопи и вие станахте немощни като дядовци и баби

Мега фен
    за твоя коран вече знаем...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си