^^ В кой клас ще си, или е тайна?
съществуването на динозаври преди милиони години е лъжа изфабрикувана от сатана, който заедно със своите ангели са материализирали разни вкаменелости/фосили/остански от предполагаеми преисторически същества, дори и свидетелствата за извънземни същества и нло са спекулативни, защото се основават на неща, които само някои са наблюдавали, а също и защото няма никакви солидни доказателства за това че не са били материализирани от сатана и неговите ангели, като се има предвид, че аз също съм виждал летяща чиния във ярко видение, обаче за сатана не е нещо голямо да материализира такива неща дори и в ума на някой човек...
Нпп. Къде се споменава за сатана в библията? Това да не са твои мисли? Костите на динозаврите са експериментално проучвани с научни методи. Аз също съм виждал на живо в музей. За НЛО нищо не де знае, но само в нашата галактика е изчислено и са открити близки планети до земята. Въпрос на време е да открием по бърз начин на предвижване и и да открием подобна планета. Не може да има милиарди галактики и само ние ей така да сме се пръкнали без да е казано защо.
а защо си мислиш, че за царството на сатана не е възможно да материализира съвършените фосили/останки така сякаш са съвсем истински?!, могат и да състарят материята до колкото си искат, така щото после резултата от датирането чрез различните методи за датиране да е един и същ, като се има предвид, че дори и хора са изработвали фалшиви кости, така че после е било трудно да се разпознаят, че са имитация, а фактът че има и други планети в космоса не означава че, оттам са идвали сиви хуманоиди с летящи чини тук, като не знаеш на какво е способно сатанинското царство, въобще и недей да си въобразяваш, че тези неща са съвсем истински...
Каквото и да учиш няма да е под 5 (и половина) години заедно с магистратурата, но арабистиката също не е лоша специалност. Една приятелка на майка ми работи като преводач (мисля, че е едновременно и екскурзовод) в една туристическа фирма. Ходят в Дубай най- често и изкарва доста добри пари.
Започна ли да търсиш вече жених?
докога ще продължаваш да се представяш за такъв какъвто не си?!
скоро сънувах, че се намираш сред едни хора облечени в черно и тъмни очила, и изведнъж блесна светлина от небето и силата ви се стопи и вие станахте немощни като дядовци и баби