Първоначално написано от inewton Хубаво е да сме вярващи, но трябва да сме умерени във вярата си. ти да не би да си станал баш майстор, че шофираш автомобил с една ръка на две колела?!
Първоначално написано от npp ти да не би да си станал баш майстор, че шофираш автомобил с една ръка на две колела?! Свидетеле, подценяваш ме, карам без ръце на едно колело.
Първоначално написано от inewton Свидетеле, подценяваш ме, карам без ръце на едно колело. не бих се учудил ако онова "колело" е някаква задна седалка, на която просто си се бил разплул като бей докато някой те е карал...
Първоначално написано от npp не бих се учудил ако онова "колело" е някаква задна седалка, на която просто си се бил разплул като бей докато някой те е карал... Някой ден може да те повозя. Всъщност много бих искал да се видим на живо.
Първоначално написано от inewton Някой ден може да те повозя. Всъщност много бих искал да се видим на живо. само не ми казвай, че твоята едноколка е с две седалки - че такава дори и в цирковете по света трудно се намира
Първоначално написано от npp само не ми казвай, че твоята едноколка е с две седалки - че такава дори и в цирковете по света трудно се намира Не е едноколка, тир е. Иначе съм сериозен за запознанството. Може да науча нещо от теб.
Първоначално написано от inewton Не е едноколка, тир е. Иначе съм сериозен за запознанството. Може да науча нещо от теб. е такова животно няма - едноколков тир
Правила