- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
много стрес, малко любов,
мразя четвъртъците и
обичам да свършват(ш).
много работа, малко поезия,
затова мисълта ми се тътри
стихотворно във форума.
и бтв, есен е!
чувствам се добре и замечтана.
наслаждавам се на това чувство.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
мисля че този форум се е превърнал в едно много враждебно място за пребиваване
omg ne moga da zaspq sumati vreme,nabi mi sa v glavata kak utre 6e si vzema na obqd golqma pica i sq samo za taq prokleta pica milsq 3 4asa stana bah
ахахаха
няма и две седмици уни и вече се чувствам скапана емоционално и физически, а трябва и работа да почвам (ако отнякъде благоволят да ме наемат де :д).. стоя си сгушена в блузата на рън дмс, която мирише на него и се ядосвам, че е толкова прекрасен, а аз просто.. не изпитвам нищо повече към него
Не можа ли да ме изчакаш, всеки момент чакам да отговорят тук
http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11355998
тия столичани ще ги пускат ли в нета че са ги давали по твто днес
човек, писна ми, писна ми да не зная какво се случва, май искам да ходя да ми гледат на кафе
да ми сипят малко от бъдещето, щото вече сериозно се чудя..
прекалено много мисля и интуиция нямам никаква, просто вече е тотално off, постоянно се съмнявам в себе си и преценките си, secound guessing myself, etc..
дотолкова си разбих представа за Аз-a последните 48759328759327 месеци, чее.. не знам вече нито коя съм, нито какво искам, нито как стоят нещата в живота, ддз.
липса на всякаква дирекция.
айде да не мрънкам ся... но просто не обичам неяснотата, не обичам това, че прекалено много анализирам, ама какво да се прави, някъде изчезна 6-тото чувство.
гледах си на карти преди някви дни и оптимизма беше , че ми се падна Светът, т'ва просто няма как да е зле, картата се управлява от Сатурн и наистина усещам някъв shift, нещата ще стават по-добре, ама така го усещам, че тъкмо преди да тръгнат нормално и се точи една мътна.. деда знам.
писна ми
а и имах в комбинация до Светът некви тъпи мечове пак, та.. деби.
ама предпочитам гледачка, ддз.да ми каже тъй и тъй, а не само да се чудя, бассииии..
а и ще е забавно просто.
ох, помрънках си.
ДОТА, че съм луда ми е чара
иначе, Пинки, да, единствената ми интуиция засега е, че нещата ще стават по-добре, някак го усещам, по-леко ми е всичко
но има и някаква голяма неяснота, объркване.
току-що ми се повтори една малка сценарна случица, точно като по поръчка и така се зачудих какво да направя...
но счупих "pattern"-а, реагирах различно, за мен това е постижение.
мисля, че искам да ти разкажа на лично ;D Искам на някой да разкажа просто.
http://vbox7.com/play:0cf91c366b
те не ги трият веднага, а май до седмица, иначе като ти се зареди в кеша въобще не те бърка дали са го делнали.
А си има и един сайт за сваляне от вибокса, в който като сложиш линк и те си го свалят първо на техните сървъри и след това дори да е изтрит от бокса само слагаш линка и си го сваляш или гледаш
снощи бях толко убит, че заспах в 12 ;/
от отдавна не бях успявал да си направя тренировката, тия руснаци са некст лвл
Нещо се сдухах и малко съжалявам, че в тая криза махнах с лека ръка на някои неща.
И искам да гледам сериал, лек, лигав сериал, който да ми оправи настроението.
Последно редактирано от therichbitch : 10-03-2015 на 18:14
Абе, голям съм си пич... много си се кефя напоследък :Д
Аз пък се чудя как да се разчувствам повече, за да си излея всичко, просто всичко..Но пробвай "Приятели".
Поплаках си малко аС, но няма някаква много ясно обоснована причина. Има trigger де, ама не ми се говори за него.
В нета никога не е safe да говориш за нещо, всички изскачат със съвети и рационализации, боже, няма хора, които да могат да слушат, но не ги съдя, защото на това трябва да се науча и аз.
Мисля, че преживявам release на минали насъбрани състояния и карми ако щеш.
Днес за 2ри път отказвам излизане, ще си преживявам някакви неща у нас явно.
Обаче е позитивно реване, не се оплаквам.
Даже ми е... някак добре.
Това ме кара да се отърся от страха, който ме е сковал. Страх си ме е и това е.
Луната е в 12ти, Юпитер в съвпад с IC... Лада обясняваше, че Юпи през 4-ти е страхотен транзит за release на рани и травми, изобщо за изравяне на психиката, няма лошо, имам нужда от това. Искам да успея да простя, да забравя, защото е кофти да живееш кисел, и с терзания и да си намираш за какво да съжаляваш... Искам просто да пусна всичката болка да си ходи.
Не се имам за жертва, просто ми писна да ме е страх и да съжалявам за минали неща.
Намерих си стари мои публикации, блогове, присещам се за много неща от миналото, и, баси - аз имам много багаж, наистина.
А от пълнолунието нататък какви сънища сънувам... Някви мега странни, често се "срещам" насън с хора, които под една или друга форма са ме наранили, черешката на тортата беше снощи, получих предложение за брак, на което се съгласих, а после аз изиграх неверника и ми беше малко виновно, но може да се каже - отмъщение на сън.
Баси.
Тук съм като гост, но...
Малко са филмите оставили силно впечатление в мен - трилогията за "Борн" са три от тях! (:
А OST-то към трилогията - Extreme Ways на Moby - е, няма по-добър избор от тази песен!
Тази съботна вечер отново се насладих на това удоволствие! (:
Губя абсолютна представа за дни и часове ..
Еразъм и то тук в едно такова изпъкващо с нищо място е най-доброто нещо, което можеше да ми се случи.
А защо главата ми е била завряна в задника 2-3 години?