- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
предприех нещо смело и аз
:д
деаамн im the shit
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
https://www.youtube.com/watch?v=ZXimUhLXR3o
Това е нашето Анджи, вече знам защо от месец не е влизала тук.
И и пожелавам успех.
никакъв шанс, все пак май заради мен си изтри снимката т.е. виждал съм я от главата надолу и от кръста нагоре
Изтри я заради мен, ти само помогна да разбера, че беше тя
Ако се появи след края на тоя фактор
въобще няма да я питам дали е тя
аз пък до сега надписвах картичка за сватба
дано младоженецът не ме намрази много, хехех
Този път се постарай да не хващаш букета, не като другите пъти, в които не го хващаш, а сутрин е при теб.
Три за щастие, както казват
Пък проблем може да не е хващането, а алкохола. Представяш ли си, ако не ги хващаш, а като пийнеш ги крадеш от жените, които са се добрали до тях.
Аргхрррррррррррр, ш го набия! Как можа, ве?! :дд Хем ми е смешно, че аз съм тъпака, хем искам да го набия с тиган през лицето.
вече се чувствам свободна.
take it or leave it?
leave it.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ако е единствената Анджела и не се бъркам, днес сгафи, обърка си песента, препява я пак, Саня Армутлиева я попита дали не е използвала някакви субстанции, помъчиха я известно време почти до разреваване,преди това им се моли да остане и в крайна сметка я смениха с една друга на столовете и продължи.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Вчера имах проблясъци на нещо като промъкващ се опит за щастие. Днес това може да е само спомен, който да мога да си кача в инстаграм с хащаг tbt. Затова зле, което ми се превърна в "by deffault"