- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
You are broken, I can fix you...
Какво за BoP ти трябва? Знам какво е, но не мога да изнеса лекция по темата. В сайта с икономическите журнали има научни статии по темата, по мое мнение по- полезни от дефинициите по учебниците. Ама няма да стане от вкъщи да ги отвориш вероятно. От уни.
On: Искам вкъщи на топличко. Планът ми е до 10:00 да съм приключила с всичко и после някви чилване. Надали ще стане точно така, ама затва си давам ранен час,, за толеранс![]()
^ахахахах
КАТО КОТКА СА?
В крайна сметка ходих на гости, правихме и ядохме кекс
Баси..
Обичам семейството си. Искам някой ден да си имам свое... #cancerzodiacsign
Встрани от това, ми е все така мечтателно, много, много, много, много ми се пътува, просто искам да опознавам света все повече. Язди ми се кон. Такива работи.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Направих му торта, чухме се, утре пътува насам... Нищо кой знае кво. Липсва ми.
Видях се с бабини в болницата и с оная шматка. Смятам след вечеря да се свия в леглото да чета или да зяпам сериал. Хубаво и домашно ми е накак. Зимно. Не ми се мърда от нас. И си мисля кво ш правим на нова година, че ме питаха.
уча се да свиря на пиано и съм като няк'во хлапенце:Д
малко се ядосвам, че съм си губила времето със сериозно учене от малка и чак сега подхващам втори инструмент, но здраве да е, натрупвания да има:Д
микрофони, лууп станция и после цигулка. мхм.
//drops of jupiter in her hair yeaaaaah:Д
голяма гордост имат иначе
гордия човек не шепне зад другия а гледа в очите и говори високо
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
i can't feel my face when i'm with you
but i love it
but i love it
Урааа, победихме и Холандия!
В толкова инфарктен мач, който хванах точно в тайбрейка, при резултат 14:14... (:
Да им стискаме палци да продължат с успехите до и на финала! (:
Последно редактирано от гост-05 : 10-11-2015 на 21:42
Тоя треньора на Германия е простооо.
..няма такъв прост съединител. Или по просто казано долен ляв педал. Пълен мишкар.
След като вчера най-безцеремонно излезе с втория си състав за загуба срещу Холандия за да избегне потока с Полша, което и стана, днес беше на двубоя ни с Холандия и тъкмо, когато бяхме повели с 1:0 гейма и с 19:16 във втория, либерото ни се контузи и другия беше контузен та трябваше да сложат полеви играч. Тая мишка като се рязцвърка, като започна да вдига едни скандали и двубоя не можа да продължи около 10-20 минути. Нашите се разконцентрираха и загубиха гейма. Третия го обърнаха с много зор накрая, четвъртия го загубихме накрая и тайбрека беше истинска драма. Искаше му се на тоя страхливец да ни прати в потока на Полша да се изпотрепем, а Германия да играят първо с Белгия и после с Холандия. Не му сработиха напълно схемичките обаче. Сега играят бараж с Белгия, а ние почиваме. След това вече ще видим кой кого...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Добро утро. Довечера. И тая сутрин ме събуди.:3 Не ми се става, спи ми се. Ако не бях сама в леглото, няма шанс да стана.
И аз не мога да се вдигна от леглото. А имах такива прекрасни планове за хубав сън. Пак нищо не свърших като хората, а имах цял уикенд. И багаж ще трябва да готвя, а мн мразя. Нося си метъра и само Г да ми кажат за размерите, ще им вдигна сскандал. Мрън
Толкова уморена се чувствам.. :/
Нямам обяснение
Толкова простотии са ми на главата, че не е истина.
Правя простотии, за които съжалявам много после. Не всъщност не съжалявам. Или може би малко.. Без значение, не знам и аз.. в спор съм със себе си, но лошото е, че малко неща са наред в момента.
Не се разбирам с майка ми, ама грам.. и не знам как да го променя това. Не знам как да и обясня, че няма да живея по стереотипа и, който тя е отредила за мен. Аз имам собствени желания, собствен поглед над света и не смятам да не постигна нищо в живота си занапред..
Имам нужда да прекратя всякакъв контакт със същества от мъжки пол. Дотегна ми. Имам чувството, че на челото ми пише прецакай ме или нарани ме.. нямам идея. Просто имам нужда от почивка, от глътка въздух изпълнена само с моето присъствие.
Бъдещето ме плаши. Много хора ми липсват. Плаче ми се, а така искам да се усмихна и да съм същия жизнерадостен човек като преди.
Опитвам се да преживея прекалено много неща, но май така се притискам повече и не успявам да постигна нищо смислено.
Извинявам се на този, който чете песимистичните ми глупости, тъжно ми е, а нямам желание да говоря с някой.
Всичко ще се оправи. Знам го, но трябва да се мине и през такъв етап. Дано по-бързо..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥