- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
16:30 получавам обаждане
главнокомандващия военноморските войски е тук с ген лейтенант еди кой си спешна мобилизация до половин час с манлихерата на рамо
и само гледаш как някакъв хвърчи с бясна скорост обличайки униформата размятат се люгери щикове м95 каски пехотински раници трошене на стъкла паникьосан сотаджия мисли че ще правим банков обир и не знам си още каква бъркотия
и в следващия момент съм до знамето застанал за почест до висши военни и депутати и премигам от светкавиците на журналистите
сега след всичко пихме по една водка 10 пъти
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Той си ни пожела и направи всички възможни схеми да играе отново с нас избягвайки Полша, които днес отпаднаха от Словения:
![]()
![]()
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
едит: по-скоро е за студентксата тема.
иначе се чувствам ок, взех решение, най-устройващото ме в момента, може би не най-разумното или каквото биха ме посъветвали, но уатева, имам си приоритети, които в момента не са егото ми
Приемам идеи как се премахват петна от ръжда...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Щото тя говори тихичко, на лекция кокошките не млъкват и такива красиви.
ОН: Супер съм! Б-О-Ж-Е-С-Т-В-Е-Н-О! Никой и за нищо не може да ми развали настроението просто. Самото чувство ме зареди отвсякъде, макар малко да се поизплаших това. Определено не си го представях така!
Днес изобщо не ми върви. Ама хич.
Чувствам се като мизантроп. Не мога да понасям 99% от хората.
Мисля за емиграция.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Много съм доволна от днешното излизане. Имам чувството, че от цяла вечност не ми е било приятно с повече от 1 човек /като изключим семейството/. Единия ми е близък от отдавна де, за него си знам, че е изключителен човек, но не съм очаквала, че другите 2-ма, които са ми били неприятни досега и едвам съм ги търпяла в училище, ще бъдат такава чудесна компания. И ми стана изключително приятно като им споделих, че напоследък не излизам, защото нямам с кого и те веднага предложиха да ходя насам-натам с тях. И после като останах насаме с Г. и си говорихме за М. и за неговото момиче, се почувствах...сигурна. Всичко мога да му кажа, като брат ми е и се разбираме толкова добре. И му споделих нещата, които бях написала като километричен роман тук /с малко по-различни думи де, но все пак/, при което очаквах нещо като упрек, но нямаше подобно нещо. Единствено А. ме е подкрепяла напълно досега и ми е малко странно да получа такова приятелство и от негова страна. Хубаво странно. :Д Нещата се подреждат чудесно за мен, чак не мога да повярвам, че толкова лесно се случи всичко.
Не става въпрос за дрехи.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Води ви лекциите направо на латински? Ако е така, адмирации, че проблемът ти е тихичкото говорене. : )
on: мноого ми е болно и ми се плаче, не искам и това да последва съдбата на миналото, а в случая, ще трепна всеки изминал ден и сега ще трябва да дам едното сигурно, а бях толкова удовлетворена, че съм им дала шанс
На всичкото отгоре пътьом- едно дете лежи на тротоара в несвяст, а боклуците го подминават, а бърза помощ ми искат име, даже имена
Нененене, обяснява на български, вкарва цитати извън темата на латински, обяснява за изпита, за предмета като цяло. Също дава и забавни случки, свързани с латинския.
Всъщност тя и тази по детска педагогика са възможно най-отворени за общуване с нас. Питат, разпитват, обясняват...
А ясно. Аз защото познавам само един човек, който говори свободно на латински и за съжаление не съм аз :Д, та ми стана интересно.
Аз не познавам човек, който да го е учил просто така, защото му е кеф. Винаги е било заради специалността. Още повече пък да говори свободно.
За хладилник става въпрос.![]()
Леля... Ръждопреобразувател му се вика. Представлява гадносмърдяща химия, с която се намазва "болното" място и после се измива с коресилин преди боядисване.![]()
Оправих си настроението.
Всичко е много по-добро, когато си приготвиш сам вкусна храна и си я изядеш. I am amazing! <3
Днес менюто ми е направо за разписване в оная тема, супер прилично, no excess, no emotional eating, lots of protein!
Много добре, евала на мен :Д
Ако продължавам така, ще отслабна малко (което ми е цел), а края на месеца мисля да си изкарам и карта за фитнес. Края на месеца е чисто стратегически
Ще си пускам приятели и ще лягам..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride