- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се иска от едно момче в днешно време
Дори да не е всекидневно, няма как да съм особено откровен към теб след няколко лични срещи... В момента когато започнем да си разкриваме откровенни приятелски тайни ще се промени. В момента който започнем да си говорим на прекалено общи теми - също. И като се правят семейни вечери.. Не знам за случаи как съпрузи излизат сами със други съпруги. Не знам мъж който ходи пп женски срещи или жена която ходи по мъжки срещи.
Добре, нека те попитам така: как си класифицираш приятелите? С всички ли си споделяш откровени лични тайни? Или има и такива, с които излизаш просто да се забавляваш, да се отпуснеш, да ск лафите глупости... Или ти тези не ги причисляваш към приятелите? Познати ли ги наричаш?
Щото има и приятели, и приятели, нали. Такива, с които си споделям лични неща и драми и проблемк имам точно двама. Но смея да твърдя, че имам още няколко да речем не толкова близки хора, с които си излизам да си говорим, да пием и т.н. Понякога и в компания.
Ти не общуваш ли с момичета в обкръжението си, които чисто физически да те привличат?
тези, с които не споделяш, се наричат познати, да
Нека вземем да се уточним, че климатика и компания гледат на нещата от позицията на гимназист, а вие вероятно си имате колеги от мъжки пол, с които си пиете бирата, става лафче и ги имате за познати/приятели. Преди 3-4г побачках лятото малко с едно приятелче в една фирма - 80% от колегите бяха момичета около нашата възраст - коренно различно е отношението ; цайтгайста на работното място ако щете.
Значи за приятелството каквото съм писа толкова. За общуването вече е съвсем другоятче. В каквато и компания да съм бил - когато сме само момчета общуваме по един начин, отпускаме се - когато дойде жена се приказките стават по - умерени и обмислени. Най-малкото, че квото и да си говорим - има си съществени различия между бита и светогледа на мъжа и на жената, изключващи общите съгласия и желания в останалите случаи. . вие може да сте си колеги.
Аверчета.. Но там. Приятекството се трансформира.. Всички мъже го потвърдиха.
Защото надеждата умира последна! За съжаление!
Мен темата ме кефи, защото разбивам кухите клишетата и лицемерни постановки, при това - с лекота!
Вулгарността, не значи непременно липса на възпитание и култура, нито беден речник, още повече след като мога да демонстрирам и обратното! Самоцелното бягане от вулгаризмите, само по себе си не е демонстрация за висока култура, а най-обикновено лицемерие и/или тесногръдие
! Остроумни евфемизми, могат да са много по-вулгарни и описателни от най-обикновените и тривиални вулгаризми
. Мога да ти дам и примери ако щеш
!
Ама виж сега... Това, че ти си си въобразил, че има някаква надежда, която да умира последна е проблем в твоя телевизор, не в момичето. Още повече, когато си наясно, че тя не те разбира защо се навърташ край нея и се държиш като нейна приятелка.
И аз съм бил в тая ситуация и съм си въобразявал, че ми дават надежди, ама като ти мине и виждаш, че мацката се усмихва и говори с всеки, просто щото не е темерут като теб, а не щото има помисли към всеки.![]()
Просто няма пари, бе, Ина, как не разбираш
А иначе не съм съгласна с вас за приятелите, но не ми се спори повече.
Грознич, имам решение на проблема ти. Виж как от грозно момче става симпатично момиче с прием на хормони ;д:
http://imgur.com/a/UBjHC
Като не става с момичета, опитай с момчета.
ООООООо ТАЗИ УНИКАЛНА ЗАТАПКА, ЧУЕК! СЧУПИ ТИ ЗЪБИТЕ!
бахти тъпия грозник, чуек