.
Отговор в тема
Страница 14 от 16 ПървиПърви ... 410111213141516 ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 392
    Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ми приеми така. Ако те харесвам физически по ниакъв начин няма да искам както пантерата каза да дружим всекидневно и да си делим общо легло. Хах. Ако пък не те харесвам толкова много, с времето отново ще ме ''привлечеш''. Ако се съвпаднат интересите и хобитата - ще се влюбя в теб. Не знам кой нормален би си го причинил.
    Ами, ако виждането не е всекидневно? С всичките си приятели ли се виждаш всеки ден?
    А това за влюбването си зависи изцяло от теб, доколко мислите ти ще са конкретизирани върху даденото момиче.

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Ами, ако виждането не е всекидневно? С всичките си приятели ли се виждаш всеки ден?
    А това за влюбването си зависи изцяло от теб, доколко мислите ти ще са конкретизирани върху даденото момиче.
    Дори да не е всекидневно, няма как да съм особено откровен към теб след няколко лични срещи... В момента когато започнем да си разкриваме откровенни приятелски тайни ще се промени. В момента който започнем да си говорим на прекалено общи теми - също. И като се правят семейни вечери.. Не знам за случаи как съпрузи излизат сами със други съпруги. Не знам мъж който ходи пп женски срещи или жена която ходи по мъжки срещи.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Добре, нека те попитам така: как си класифицираш приятелите? С всички ли си споделяш откровени лични тайни? Или има и такива, с които излизаш просто да се забавляваш, да се отпуснеш, да ск лафите глупости... Или ти тези не ги причисляваш към приятелите? Познати ли ги наричаш?
    Щото има и приятели, и приятели, нали. Такива, с които си споделям лични неща и драми и проблемк имам точно двама. Но смея да твърдя, че имам още няколко да речем не толкова близки хора, с които си излизам да си говорим, да пием и т.н. Понякога и в компания.
    Ти не общуваш ли с момичета в обкръжението си, които чисто физически да те привличат?

Супер фен
    тези, с които не споделяш, се наричат познати, да

Нека вземем да се уточним, че климатика и компания гледат на нещата от позицията на гимназист, а вие вероятно си имате колеги от мъжки пол, с които си пиете бирата, става лафче и ги имате за познати/приятели. Преди 3-4г побачках лятото малко с едно приятелче в една фирма - 80% от колегите бяха момичета около нашата възраст - коренно различно е отношението ; цайтгайста на работното място ако щете.

Значи за приятелството каквото съм писа толкова. За общуването вече е съвсем другоятче. В каквато и компания да съм бил - когато сме само момчета общуваме по един начин, отпускаме се - когато дойде жена се приказките стават по - умерени и обмислени. Най-малкото, че квото и да си говорим - има си съществени различия между бита и светогледа на мъжа и на жената, изключващи общите съгласия и желания в останалите случаи. . вие може да сте си колеги.
    Аверчета.. Но там. Приятекството се трансформира.. Всички мъже го потвърдиха.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Добре, нека те попитам така: как си класифицираш приятелите? С всички ли си споделяш откровени лични тайни? Или има и такива, с които излизаш просто да се забавляваш, да се отпуснеш, да ск лафите глупости... Или ти тези не ги причисляваш към приятелите? Познати ли ги наричаш?
    Щото има и приятели, и приятели, нали. Такива, с които си споделям лични неща и драми и проблемк имам точно двама. Но смея да твърдя, че имам още няколко да речем не толкова близки хора, с които си излизам да си говорим, да пием и т.н. Понякога и в компания.
    Ти не общуваш ли с момичета в обкръжението си, които чисто физически да те привличат?
    Познати е правилното определение, да.
    Това да общуваш с някого не ви прави приятели.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Предвид, че всяка втора дума ти е боклук и ковра, с кво право съдиш?

Бо,
    тук говорим за супер близко приятелство, тип четене на мисли. Не за пиене на бира и лафче, тогава не е трудно да имаш приятели, тоест добри познати момчета.
    Момчетата в темата казват - според мен, ако не съм разбрала, извинявайте - че не е възможно бфф-то ти да е от друг пол.
    Точно така. Не може.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Точно така. Не може.
    Защо?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Познати е правилното определение, да.
    Това да общуваш с някого не ви прави приятели.
    ким)

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Защо?
    Kill meeeee няма ти кажа

Град
    Dreamland
    Kill meeeee няма ти кажа
    ...
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    ...
    Гледай си в една точица, аз в друга.
    Природа! Не може да избягате от биологията... Оплоди яйцеклетка, създай поколеное, отгледай го с брачния партньор..

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    ... При положение, че си наясно, че момичето не разбора какво имаш към нея и те има за приятел, що се вреш и после да обясняваш, че ти давали напразни надежди? Щото, да, повечето момичета не го разбират.
    Защото надеждата умира последна ! За съжаление!
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Защото свързвате думите подкрепа, опора и стабилност само с финансовия аспект, явно така ви е удобно.
    Мен темата ме кефи, защото разбивам кухите клишетата и лицемерни постановки, при това - с лекота !
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Ами, вулгарността е несъвместима с доброто възпитание. А и щом за теб това са истинските имена, то имам и друга новина- освен че излагаш на показ сексуална неудовлетвореност, ти заявяваш открито колко беден речник притежаваш.
    Вулгарността, не значи непременно липса на възпитание и култура, нито беден речник, още повече след като мога да демонстрирам и обратното ! Самоцелното бягане от вулгаризмите, само по себе си не е демонстрация за висока култура, а най-обикновено лицемерие и/или тесногръдие ! Остроумни евфемизми, могат да са много по-вулгарни и описателни от най-обикновените и тривиални вулгаризми . Мога да ти дам и примери ако щеш !

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Защото надеждата умира последна ! За съжаление!
    Ама виж сега... Това, че ти си си въобразил, че има някаква надежда, която да умира последна е проблем в твоя телевизор, не в момичето. Още повече, когато си наясно, че тя не те разбира защо се навърташ край нея и се държиш като нейна приятелка.

И аз съм бил в тая ситуация и съм си въобразявал, че ми дават надежди, ама като ти мине и виждаш, че мацката се усмихва и говори с всеки, просто щото не е темерут като теб, а не щото има помисли към всеки.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Предвид, че всяка втора дума ти е боклук и ковра, с кво право съдиш?
    с правото, че не трябва да бъде налагана цензура на изказа на даден човек заради чужди морални ценности

Град
    София

E, как една не ти върза, кат' си толко' начетен?
    Щото това не върви, толкова е просто, предполагах че сама щеше да се сетиш без да ми се налага да ти дообяснявам .

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Просто няма пари, бе, Ина, как не разбираш

А иначе не съм съгласна с вас за приятелите, но не ми се спори повече.

О, ти си страшно начетен, съобразителен и наблюдателен, ама това не се цени от днешните жени? Вярно.
    Ох, горкият.
    Сигурно не е богат и няма тяло, за това е всичко.

едит: хахах, зедно сме писали с Ewok

Мега фен Аватара на tori
    Мен да питате, не кара хубава кола. Само тва ще е.

Град
    София
    О, ти си страшно начетен, съобразителен и наблюдателен, ама това не се цени от днешните жени? Вярно.
    Ох, горкият.
    Слаб опит за ирония, който без да иска се доближава до истината. Тия качества са маловажни пред жените, опитът и фактите го доказват. Търсят се други качества, които вече обсъдихмe, но аз за съжаление нямам от тях !

Мега фен Аватара на tori
    Горкия ти. Да си вържем ли черна панделка или?

Супер фен Аватара на corbV2
    Грознич, имам решение на проблема ти. Виж как от грозно момче става симпатично момиче с прием на хормони ;д:
    http://imgur.com/a/UBjHC
    Като не става с момичета, опитай с момчета.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Като не става с момичета, опитай с момчета.
    Първо пробвай ти и ела да ми кажеш как е ?
    Ама като те гледам, ти май вече си пробвал !

Мега фен Аватара на Rakshy
    ООООООо ТАЗИ УНИКАЛНА ЗАТАПКА, ЧУЕК! СЧУПИ ТИ ЗЪБИТЕ!

бахти тъпия грозник, чуек

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    ООООООо ТАЗИ УНИКАЛНА ЗАТАПКА, ЧУЕК! СЧУПИ ТИ ЗЪБИТЕ!
    Бавно, но славно се издигаш в очите ми.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си