Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
Има си силови атлети, има си и плувци.
...и това зависи от типа на телесната конструкция и метаболизма, които са наследствени. Тренировките могат да ги развиват в определена посока, но не и да ги променят !
Той е вейка.
И аз съм вейка и дори да си скъсам гъза във фитнесзалата, никога няма да стана "нацепена батка" !
аз не смятам да плувам в язовира => няма никаква причина да се интересувам от плуването.
Страхотна логика

най-много сме плували 4 поста разстояние. Нямам идея колко метра са това. Заставаме пред първия пост и плуваме докато не се изравним с 4тия. Задоволителен ли ти е този отговор?
Това са 200 до 400 м., не повече, в зависимост от плажа. А колко км. можеш да минеш пеша без да спираш ?
Ако не можеш да си overloadнеш (на английски, защото ако кажа "претовариш" ще го вземете в лош контекст) краката с по-голяма тежест от собствената, ти ще си изключително слаб индивид и няма да можеш да правиш много неща. Горе долу като бабите, които се хващат за нещо и се издърпват, защото не могат да си понесат тежестта на един крак когато се качват в рейса.
Значи който не кляка с щанга по-тежка от него е баба ?! Тъй ли ? Да слаб съм, но със същите тези крака, мога да ходя и плувам повече от теб! Ти с това клякане с щанга, колко други неща можеш да правиш? Е да, сигурно забиваш мацки, щото си "нацепена батка", а те си падат по това.
Пак повтаряш как някой може да вдигне х от лежанка и нищо друго. Не го схващам. Че има много тъпи копелета е така, но твърдението просто като цяло е малоумно. И в друга тема беше казал същото. Някъв комплекс от по-силни от теб ли имаш? Въх, и аз кво питах очевидното пак...
Аз може и да не разбирам, ама освен блъскане с колкото може по-голяма тежест, друга философия има ли? Дори няма преценяване за колко време или растояние ще ти стигнат силите.