Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
...и това зависи от типа на телесната конструкция и метаболизма, които са наследствени. Тренировките могат да ги развиват в определена посока, но не и да ги променят !
И аз съм вейка и дори да си скъсам гъза във фитнесзалата, никога няма да стана "нацепена батка" !
Страхотна логика

Това са 200 до 400 м., не повече, в зависимост от плажа. А колко км. можеш да минеш пеша без да спираш ?
Значи който не кляка с щанга по-тежка от него е баба ?! Тъй ли ? Да слаб съм, но със същите тези крака, мога да ходя и плувам повече от теб! Ти с това клякане с щанга, колко други неща можеш да правиш? Е да, сигурно забиваш мацки, щото си "нацепена батка", а те си падат по това.
Аз може и да не разбирам, ама освен блъскане с колкото може по-голяма тежест, друга философия има ли? Дори няма преценяване за колко време или растояние ще ти стигнат силите.

първото твърдение - булшит. Всеки може да бъде всичко. Има силови атлети по 70 кг, има и такива по 150. Има плувци по 40, има и по 90. всичко може да бъде променено с адекватни тренировки и достатъчно храна, ама ти няма как да знаеш.

второто твърдение - също булшит. Нямаш никаква идея кое и как става.

третото - идеята е, че моето съществуване не зависи от способността ми да плувам => нямам полза да развивам умението, след като имам други цели.

четвъртото - 50 пъти ти написах, че 5 пари не давам и не съм пробвал да вървя

петото - за пореден път показваш изключително тежките комплекси, които имаш и това честно казано е доста тъжно. Strenght is never a weakness.

Силовите тренировки, или по-скоро програмирането им е изключително сложен процес, защото тялото е най-сложната машина, позната ни до сега. Идеята при тренировките за максимална сила е да можеш да вдигнеш дадена тежест 1 път. Не те интересува време или разстояние, а движението на лоста от точка А до точка Б (при щангите от земята (А) до над главата (Б)). Това е всичко, което те интересува.