- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
^ Лятото е гадно.
он: доста абсурдно се получава :д
Няма да пушвам нищо, де, кот такоа
и мен лятото не ме радва :д
мисля, че една от колежките ми е енергиен вампир, когато съм с нея на смяна винаги ме заболява главата накрая, колкото и да се усмихва и уж да говори добронамерено хич не я усещам като добър човек.. но за сметка на това другите ми колежки всички са доста пичове и арт хора, да не говорим, че всички сме и вегетарианки, не знам как ни е събрал такива
надявам се този месец да не ми е толкова стресов и гаден, пък да видим :д
So far so good
С малки изключения като чувство на самота и че много ми се гушка..
Но иначе много добре, прекрасна разходка си направих, с добър спътник, дълбоки философски разговори, едно 4 часа ходене по денивелация не е зле.
И пилешка супа. Пилешка супа. Yum.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
^^ аз така се кефех, като и на предишната, и на сегашната работа всички сме непушачи :д
Про-ме-ням се. Не искам да се радвам предварително, да не ми излез после с някой рев през носа, но започвам да имам желание за неща.
Буукнах си билети за ноември за вкъщи, и най-накрая трябва да отида някъде този месец, но не знам нито как ще успея ( ще имам профилактики през уикендите) , нито дали има смисъл.
И за коледа нз какво да правя, хем знам, че ако остана, ще съм сама в офиса, хем нашите много обичат да сме заедно на 24ти вечерта, от друга страна пък колегата ще си вземе 3те деца и жената и ще е весело дори и да остана, ама по-скоро ще си ходя ..
Имам чувството, че времето минава, а аз не го живея, ами просто върша работа, ям, тренирам, спя и ако остане време - лежа.
Отвратена съм от холандските взаимоотношения мъж-жена, и вече нямам търпение да отида на юг :д прииска ми се топла кръв, даже южно-американска ще е мноого добре :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
поствам цитати
Deadly Dating Mistake Number 1
Flirting. In many countries it’s quite normal during the course of a date to flirt with each other. Dutch men, used as they are to having antelope served to them on a denim covered plate, have missed out on this vital part of human relations during their development to adulthood. Dutch women, are often very blunt in their intentions and don’t waste time with such things as flirting. If a woman flirts with a Dutch man the likely response will be “so are we going to your place or mine?” no starter, or main course just a sprint through to dessert.
-- тру, ако си чатите, ако не стане дума кога ще се видите да правите секс веднага, става след 5-10 минути.
Do not under any circumstances expect him to pay your part of the bill. This is indeed a deadly mistake, if you are hoping to see your Dutch lion again, be a good antelope and suggest quickly that you’ll split the bill. If you are hoping for a happy ending that night, pay the entire bill, he’ll be so overjoyed he might even propose marriage.
-- тук няма лошо, ама прекаляват
Dressing up. The Dutch male is used to the fashion sense of the “doe maar gewoon normaal” Dutch female. In other words, denim, shapeless boots, a top that clashes so badly with the rest of the outfit that you’d think Stevie Wonder was their personal stylist, and hair that would make a perfect nest for any passing bird.
Don't do your hair when dating a Dutch man
It’s a Friday night, I’ll do my hair like this
If you, as an expat woman, turn up for your date, as is normal in most countries, in a nice outfit, stylishly cut shoes, makeup and styled hair, your Dutch date will have a minor heart attack. He is likely to ask you what that stuff is on your face, and if you are planning to attend a wedding after the date. The shallow man advises that on the day of the date, that you put your TV on Nederland een, between 7 and 9 and watch Vandaag de Dag. Look at how poorly dressed the presenters of this show are and simply copy them. That is what passes for high fashion here. Your date will love you and not fear for the money in his wallet. If you really want to make him feel comfortable, wash your hair prior to the date and don’t bother drying it, this drives the Dutch male crazy with passion.
за жени ( нз колко е вярно, но наистина се обличат зле ) :
1. Opening doors will not lead to dating Dutch women
As Grandmaster Flash once said in the song White Lines, ‘don’t, don’t, don’t do it!’ In most of the civilised world, holding doors open for women is considered to be chivalrous and the behavior of a gentlemen. Women usually appreciate such gestures. Not in the Netherlands! Even after 10 years in the land of deep fried cuisine, I still can’t break the habit of opening doors for women. If I’m about to walk into a cafe, and there’s a woman walking in at the same time, I’ll pause and hold the door open for her. What do I get in return? A look that says “this guy has just escaped from mental health institution.” Holding doors open for Dutch women will earn you scorn and contempt.
The Shallow Man’s advice is that when you see a woman walking behind you, just let the door shut in her face. She’ll love it! She might even and come over and say “wow you’re so well integrated with Dutch society, here’s my phone number.”
3. Dutch women are never wrong about anything!
If you’re from London, and a Dutch woman tells you the name of what she says is THE coolest club in the city, don’t politely point out to her that the place she’s referring to has been closed down for several years, and is in fact used as an old peoples home. Instead, smile and nod politely and say “ja, je hebt gelijk.”
5. Never ask a Dutch woman to cook
If you value your life, never, ever, get the idea in your head to ask your Dutch partner to cook for you. Don’t even ask for a sandwich. A lot of Dutch women, just like their British counterparts believe that critical processes in preparing a meal involve a microwave, or a dangerous driving scooter rider to execute the delivery of the dish. If you actually have the temerity to request a home cooked meal (even if you’ve cooked for her before) don’t be surprised if she turns into an angry shouting demon as a result. “Hoe haal je het in je hoofd??????
So to summarise, what you really need to know about dating Dutch women is the following:
Be bloody rude they’re used to it, and will not respect you if you’re polite
Agree with everything they say
Be as tight with money as the untouched genitals of a virgin flea
Order takeaways or do the cooking (all the time)
Know your place
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
хърр дърр ползват думичката ковра
ти да видиш
чак пък да прочета нещо копи пейст, едва ли
мислех че ще имаш някви свои наблюдения
загуба на време
имам и мои, но не мога да ги формулирам толкова добре, колкото хората вече са го написали.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
това дето си постнала е все едно да седна да чета на тийнпроблем статиите
чули от някъде нещо си, обобщавали, чели някъде си нещо си, някой приятел им казал трето и после взели че написали статия
истината е около 50%
Вече не знам какво да правя, dead end, обаче не ми е много гадно, просто осъзнавам безсмислието.
В крайна сметка, както съм съветвала всички мои приятелки, нещата трябва да са простички и не би следвало аз да съм изключение.
По-трудно е само да не се надяваш.. И да не се обвиняваш,.. Чудя се дали не трябва да направя нещо и аз, като за последно?
Обаче самият факт, че съм в такава ситуация не ми харесва - нямам време за игри вече, не искам да живея такъв живот, аз да съм такава, около мен да има такива хора. Достатъчно ми беше, без да се изживявам като жертва, понеже не съм
.
Просто ми се живее отговорно вече, автентично, истински. Искам да умре всяка илюзия и измама..
Добре.
Сутрешен катарзис : D Или прото-катарзис.
Светът ме очаква!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
^ хех, все едно чета себе си
Без една част, де
Искам да става сряда. Да си идва и до 11-ти да го дръжа в плен ;д
Последно редактирано от pandabear : 11-02-2015 на 12:44
Напоследък ми се случват странни неща. СЪДБАТА си прави шеги с мен. А мислех, че това се случва само по книгите/филмите. Нз. Не трябва, но мо е мега готино и не искам задълбочаване. Мина ми и първоначалната еуфория. Положителен ден. Не че нещо, но съм си умничка.
За който от по-дъртичките иска да настръхва - https://www.facebook.com/profile.php...message_bubble :дд Има и работи, които и аз ги помня, но са поразително малко. Баща ми, примерно, направо си умря от кеф на някои от снимките.
https://www.youtube.com/watch?v=dj8883DryKA
изключително интересно интервю
Получих крайно недостатъчно смучки.
Не успях в нещо, което беше адски важно за мен и положих толкова зверски усилия да успея и накрая всичко е било безцелно.
Всичко ми е тотална каша. Дори вече не знам какво чувствам. Имам нужда от съвет, а нямам от кого да го получа. Объркана съм. Тъжно ми е. Не знам какво да правя и как да постъпя вече.
Имам чувството, че на челото ми пише - Нарани ме, прецакай ме, заеби ме!
Не знам вече всичкото това държание на какво се дължи..
Явно е проблема в мен, но не знам как да го осъзная и променя.
Омръзна ми да се влюбвам в неподходящите хора.
Омръзна ми да бъда тъжна.
Омръзна ми да нямам късмет в тоя живот.
Омръзна ми да не получавам разбирането от близките ми.
Омръзна ми да живея по този начин.
Искам промяна. Искам да бъда щастлива, безгрижна и усмихната.
Искам да спра да се затормозявам с глупости.
Но как по дяволите да се случи това?
Не виждам вече как да успея да изляза от тази черна дупка в която съм потънала емоционално.
Боже колко съм отчаяна.. жалка съм чак.
А принципно съм толкова борбен човек....
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
доживях да получавам заплахи и хранилка от момченце по фб, с което дори не сме се виждали реално :дд
иначе ми се случват някакви странни неща, осъзнах, че един колега май ме харесва, ама по дяволите не го разбирам, сигурно си е ударил главата наскоро :д