.
Затворена тема
Страница 50 от 145 ПървиПърви ... 4046474849505152535460100 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 226 до 1 250 от общо 3621
    Супер фен Аватара на corbV2
    Да. Дай скайп на лично за по-удобно, ако искаш.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от menew Виж мнението
    Здравейте.
    Напоследък си мисля за едно момиче. Знам че тя е ,,гей'', лично не се познаваме, но имаме общи познати. От както ме подиграват се сетих за нея, и не спирам да си мисля за нея. До сега не ми се е случвало и няма кого да попитам нито на кого да споделя. Най-добрата ми приятелка също пуска шеги относно това и не мисля че ще е уместно да й го споделя.Аз лично се харесвам и не мисля така. Не съм сигурна дали я харесвам, защото все пак не се познаваме и логично не мисля, че е възможно.се чудя дали и аз не съм като нея? Моля за мнение ;-(
    Здравей.
    Може това момиче да ти е просто интересно, особено ако си в крехката възраст, в която склонността към експерименти е от любопитство. Като добавим шегите, които ти пуска най добрата ти приятелка, е нормално да започнеш да си задаваш такива въпроси, все пак тези шеги идват от човек на когото се доверяваш.
    Но прическата не определя дали си гей или не. Всъщност когато една жена се носи с къса коса, означава и други неща, например, че е борбена и независима, или поне опитваща се да бъде такава, и т.н.
    Според мен, ако беше лесбийка, щеше да си го знаеш от по ранна възраст. Решението дали да си задоволиш любопитството си остава твое.

П.С. Вярвам че най-добрата ти приятелка не е кон с капаци, така че й сподели за какво си мислиш.
    Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 11-14-2015 на 21:12
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Не трябваше да го пишеш, сега ще те погнат, че си лицемерна и че ти пука само за Европа.
    Да заповядат с погването. Така или иначе ако ми го каже някой ще е говорене наизуст.

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Да заповядат с погването. Така или иначе ако ми го каже някой ще е говорене наизуст.
    Тогава защо, въобще, го написа този коментар.
    Твоето действие също е наизуст.

Супер фен Аватара на paradosou
    Много ги разбираш xD.

Супер фен
    https://www.youtube.com/watch?v=g7TA...ature=youtu.be

заслужава си гледането

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Rakshy, и твоето форумно присъствие изцяло ме забавлява, както и безбройните ти комплекси, и безличната ти, като цяло доста злобна персона, ама.. не е ставало дума де, освен днес, сега, в момента, в този час.

Ако имаш някакви аргументи, както имат dreamwalker, golemiq_korab и т.н., дай ги насам. С ирония и подигравателно отношение всеки може.

хахаха, наистина ли? Е, радвам се, че съм успял да изградя толкова добро мнение.

Безбройните ми комплекси? Интересно. Жалко, че никъде темата на разговор не е била дори близка до това, което мога да приема като комплекс. Но пък ти все пак знаеш моите недостатъци. Това е похвално. Сигурно си го видяла на кокали от пиле, разхвърляни върху червена покривка на 28 число от месеца, или пък го видя в звездите, знае ли човек...

Целият ти изказ е един такъв комерсиален, ориентиран около чуждото мнение. По това, което ти написа спокойно се вижда, че нямаш реално мнение по въпроса. Използваш "заучените" фрази от рода на: "интеграция" и "толерантност", които просто биват изнасилвани последната година.

А тази твоя западна цивилизация, в която не бива да бъде допуснато "арабско присъствие" или от където и да идват другаде, е такава пародия, че няма на къде. Искаш да кажеш, че Франция и Германия са най-великите страни, или пък може би Великобритания? Защо мислиш, че те изобщо представляват нещо хубаво?

И джихада започва толкова отдавна и продължава до наши дни, а ти се опитваш да кажеш, че той не е от никакво значение. Доста повърхностно мислене. Жалко е, че акълът, който имаш е насочен в грешна посока.

Супер фен
    намерихме арабина, хора :Д

май са си дружки с дримока и оня изнасиления с тъпото име

Мега фен Аватара на NomNomNom
    02:30 почти.
    С причина си лягам преди 12, мине ли 12, правя глупости от типа на ... да го отблокирам.
    И за съжаление нямам нищо друго, освен самообвиняване и гняв, защото нещата не са иначе, и няма да бъдат.
    Не исках да се променям. Не мога да си избера каква искам да бъда.
    Последно редактирано от NomNomNom : 11-15-2015 на 00:28
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Не мога да си избера каква искам да бъда.
    правило номер 1 от HIMYM нищо хубаво не се случва след 12 ;Д !!

не решавай каква да бъдеш, а просто бъди !

#JeSuisDEEPasFUCK

случва си се
    и просто не се насилвай да решаваш, то ще си дойде само
    ако е натрапване (хмм .. тук трябва ли да има запетайка..) си представи, че поста ми не съществува

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Хората не са верни на даден човек,хората са верни на нуждата си от този човек..когато нуждата им се промени,то и верноста и отношението също им се променя !

Всичко е една шибана игра ! Фък на играчите ! Дано да им преседне от тяхната собствена помия и сган ..пожелавам им с тях да постъпят по същият начин по който те постъпват с другите хора ! Такива жалкарски същества не заслужават да са обичани ..само страдание за тях от което да им пресяда...

Затова любов няма има шибан интерес и използвачество ! И после тея хора четат морал на другите,всякаш тяхното мнение е закон за правилен живот ..всякаш такъв има...
    В хората има една развала да поставят себе си пред всичко дори пред това което твърдят с нож опрян в сърцето им че ''обичат''..когато хората се научат ,че обичта е да направиш другият щастлив и да го приемат такъв какъвто е ,тогава ще разберат нейният смисъл..
    Повдига ми се ...толкова ми е зле ,че даже и болка не чувствам вече..
    Последно редактирано от GuardianAngel : 11-15-2015 на 11:01
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Целият ти изказ е един такъв комерсиален, ориентиран около чуждото мнение.

Искаш да кажеш, че Франция и Германия са най-великите страни, или пък може би Великобритания? Защо мислиш, че те изобщо представляват нещо хубаво?

И джихада започва толкова отдавна и продължава до наши дни, а ти се опитваш да кажеш, че той не е от никакво значение.
    Да, може би по тази тема имам "комерсиална" гледна точка.
    Ама знаеш ли какво? СЪЩО толкова комерсиално е да се измества фокуса с изречения като: "Ама то и другаде има трагедии". Това го видях и тук, и в др. социални мрежи. Еми ок, това не е пречка да си състрадателен и да можеш да покаже съпричастност към конкретната трагедия. Това не те прави безразличен към другите страдания на други места по света.

Аз какво мисля за Германия, Франция и Великобритания не виждам каква връзка има, нито изобщо разбирам какво искаш да ми кажеш ти. С какво спориш точно? Имам право да харесвам (или не) тези държави. В случая съм ги използвала като пример за страни с високи достижения, богата история и култура. Тези държави имат постижения, отлични социални системи, чисти градове, добра инфраструктура. Нали затова сума ти народ се бута там да им се ползва от благата.. Със спорна реципрочност и даване нещо насреща. Тук не изключвам и българската общност, изобщо голяма част от емигрантите, които не дават нищо насреща, но иначе искат да ползват блага. И предявяват претенции, и си налагат своите обичаи и идеи, и някакви собствени правила.

Не се опитвам да кажа, че джихадът е почнал от вчера, или че "няма никакво значение". о.0 Къде го казвам това, бе?
    Точно обратното.

И не ме интересува вече. Невинни хора, бягащи от терора има много, но сред тях има и опасни елементи и именно такива правят подобни атентати и разрушават европейските градове и подриват чуждите култури - с безбройните си искания, претенции, и желание за ислямизация. Имам роднини в европейски държави. Знам хора от какъв произход най-често биват задържани с експлозиви, или пък предявяват претенции да се учи Коран в у-щата, или да се покриват учителките поне със забрадки (това се случи мин.година във Виена), щото видиш ли, техните момчета щели да се развратят, ако е иначе.

Този текст е чудесен, отразява гледището ми по въпроса, относно цялото това умуване, философстване, омаловажаване на страданието, български или френски знамена във фейса, абе... аман от интелектуалци иначе. Безплодно мъдруване.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на LoadRunner
    ..
    що се чувстваш длъжна да отговаряш/преговаряш с терористи

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    що се чувстваш длъжна да отговаряш/преговаряш с терористи
    ти париж ли си?

гавори Маскваа, Москвааа съм :Д

Супер фен
    ^ аз тебе някой ден ще те натикам в затвора, помни ми думите ;} Да не се чудиш след 20-ина години като те връхлети.

Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    ^ аз тебе някой ден ще те натикам в затвора, помни ми думите ;} Да не се чудиш след 20-ина години като те връхлети.
    Това след като преплуваш Балтийско море ли?

Супер фен
    https://cdn.liveleak.com/80281E/ll_a...bd&ec_rate=230

Снимка на последствията
    Последно редактирано от aurissaaaaa : 11-15-2015 на 14:38

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Whatever our souls are made of his and mine are the same.

Niikoga ne sym imala takova zversko glavobolie. Ide mi da si prysna cherepa. Nadqvam se da e ot intenzivnoto chetene, a ne shtoto snoshti spah s mokra kosa... i mislq, che limfnite mi vyzli sa poduti. Of, pak se filmirah.
    Kakto i da e.
    Tolkova mnogo emocii! Az estestveno gi asimiliram po negativniq nachin, makar che syznavam, che vsichko e v imeto na DOBRATA kauza to be happy.
    Sboguvahme se. Kolko nenavijdam tazi duma. Tove e edno ot nai-trudnite neshta za men. Mrazq promqnata i po shibana ironiq nqmam nikakva konstanta v jivota si.
    Iiii da, milichyk. Vyv edna vryzka trqbva da ima balans na egoto nqma znachenie v kakvo syotnoshenie e, shtom ni utroiva i pylim chashata bez da razlivame, no kogato zapochvash da naslagvash egoto si vyrhu men, chashata shte prelee i shte te pratq na mainata ti.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Да, може би по тази тема имам "комерсиална" гледна точка.
    Ама знаеш ли какво? СЪЩО толкова комерсиално е да се измества фокуса с изречения като: "Ама то и другаде има трагедии". Това го видях и тук, и в др. социални мрежи. Еми ок, това не е пречка да си състрадателен и да можеш да покаже съпричастност към конкретната трагедия. Това не те прави безразличен към другите страдания на други места по света.
    Джейджиейчджиейч, проблемът е, че народът е десензитиран към страданията на други места по света (и информационното затъмнение/безмълвието на медиите по някои въпроси играе роля).

На други места по света атентати като този се случват почти всеки месец.

Причината някои слоеве да скочат срещу френските флагове е, че едва ли не политиката на Facebook и медиите предава посланието, че животът на французина е по-важен от този на ливанеца примерно. Мои приятели от Ливан (които са християни, между другото, за информация на регулярните ислямофоби тук) изживяват същото, което и французите.

P.S. Никой не обича да бъде критикуван. Но да се отбележи двуличното поведение не е нещо, което не трябва да се прави от време на време. Няма безгрешни хора.
    Последно редактирано от dreamwalker : 11-15-2015 на 16:40
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Скапано ми е някакво. Гледам във всяка свободна минута да съм с мъжо, че ни остават две седмици преди да замине. Чувствам се по-щастлива от всякога когато съм с него, като се разделим ми става едно тегаво, страх ме е, че няма да се получи връзката от разстояние и така. Реве ми се, ама преди няколко дни ревах яко цял следобед и явно съм пресъхнала, понеже оттогава и една сълза не мога да пусна. Когато съм сама само се търкалям у нас на дивана, гледам филми, ям, или спя. Не ми се учи, нищо не ми се прави. Но продължавам да отговарям, че съм добре на всеки, който ме попита. :/

гост-07
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kitty Bloom Виж мнението
    ... само се търкалям у нас на дивана, гледам филми, ям, или спя. ...
    Не е за смях, но на мен смешно ми звучи. (:
    А асоциацията, която правя, е за една разплута персийска котка, която се търкаля на дивана, яде или спи... (:

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от гост-07 Виж мнението
    Не е за смях, но на мен смешно ми звучи. (:
    А асоциацията, която правя, е за една разплута персийска котка, която се търкаля на дивана, яде или спи... (:
    Охо, някой се върна.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Причината някои слоеве да скочат срещу френските флагове е, че едва ли не политиката на Facebook и медиите предава посланието, че животът на французина е по-важен от този на ливанеца примерно.
    "think about things before you post some bullshit saying; "in Beirut X amount of people died and we heard nothing about that" etc.
    Here is the reason why certain things get more column inches in different territories, other than simple geography, let's call it
    media proximity
    News/media and it's impact is still localised right? a good example is the Boston bombings, when that happened 2 people were killed and our media (here in the Uk/Ireland) concentrated on that and not on the 30 people killed in Kabul that day (yet we were aware of that), the reason? Irish people live in Boston, they have history in Boston, we share language, ethnicity and on all levels (other than just being human) are 'closer' to what happened in Boston, hence it got more column inches. If a bomb exploded in Manchester for example (which it did in the early 90) I'm sure it got way more press in the UK and Ireland than it did in the Afghani Herald or the Middle Eastern press.
    Proximity to an event is defined by several things, and that explains why you hear more about Paris for example than Beirut.
    I've never been to Beirut, in fact I don't know anyone from Lebanon.....but I've been in Paris many times etc.
    I'm sure on the Lebanese version of Facebook (or whatever social networking medium is most popular there) what happened there is top of the newsfeed. Here it Paris. One of the many reasons Paris has more proximity to me and to 'us' in the West. It does not demean any tragedy but this explains why"

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    "think about things before you post some bullshit saying; "in Beirut X amount of people died and we heard nothing about that" etc.
    Here is the reason why certain things get more column inches in different territories, other than simple geography, let's call it
    media proximity
    News/media and it's impact is still localised right? a good example is the Boston bombings, when that happened 2 people were killed and our media (here in the Uk/Ireland) concentrated on that and not on the 30 people killed in Kabul that day (yet we were aware of that), the reason? Irish people live in Boston, they have history in Boston, we share language, ethnicity and on all levels (other than just being human) are 'closer' to what happened in Boston, hence it got more column inches. If a bomb exploded in Manchester for example (which it did in the early 90) I'm sure it got way more press in the UK and Ireland than it did in the Afghani Herald or the Middle Eastern press.
    Proximity to an event is defined by several things, and that explains why you hear more about Paris for example than Beirut.
    I've never been to Beirut, in fact I don't know anyone from Lebanon.....but I've been in Paris many times etc.
    I'm sure on the Lebanese version of Facebook (or whatever social networking medium is most popular there) what happened there is top of the newsfeed. Here it Paris. One of the many reasons Paris has more proximity to me and to 'us' in the West. It does not demean any tragedy but this explains why"
    Too tired to explain, bro.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си