.
Отговор в тема
Страница 227 от 233 ПървиПърви ... 127177217223224225226227228229230231 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 651 до 5 675 от общо 5802
    Само да споделя какво стана днес в Токуда))
    Прие ме един доктор който беше много любезен , но изобщо не ми вдъхна доверие - хъката, мъката - "да, наистина имате късо гемче - най-добре да се среже! - идвеате другата седмица, приемаме ви и оперираме ви и ба другия ден ви пускаме!" Попитах го с каква операция ще бъде, ще има ли шевове, кога ще мога да го ползвам, каква е цената и т.н. Отговори ми, че нямало много значение и че било все тая? Щял съм да заспя и като се събудя всичко щяло да е направено - конците падали след 20-ти ден))) а най-интересното беше, че трябвало да доплатя 250 лв въпреки че имам пълни осигуровки и карта към токуда защото пътекала не покривала напълни операцията!
    Не съм за парите но каквото чета по нета има лазери и др безкръвни методи? Моля за съвет - кой е най добрия метод?

Аз поне за лазер знам само в Hill Clinic и цената за пълно обрязване беше 1500лв, само за френулум не знам колко ще е, но със сигурност цената е в пъти повече от тази на класическия метод.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от todorovv83 Виж мнението
    Само да споделя какво стана днес в Токуда))
    Прие ме един доктор който беше много любезен , но изобщо не ми вдъхна доверие - хъката, мъката - "да, наистина имате късо гемче - най-добре да се среже! - идвеате другата седмица, приемаме ви и оперираме ви и ба другия ден ви пускаме!" Попитах го с каква операция ще бъде, ще има ли шевове, кога ще мога да го ползвам, каква е цената и т.н. Отговори ми, че нямало много значение и че било все тая? Щял съм да заспя и като се събудя всичко щяло да е направено - конците падали след 20-ти ден))) а най-интересното беше, че трябвало да доплатя 250 лв въпреки че имам пълни осигуровки и карта към токуда защото пътекала не покривала напълни операцията!
    Не съм за парите но каквото чета по нета има лазери и др безкръвни методи? Моля за съвет - кой е най добрия метод?
    За срязване на гемче да те пускат чак на другия ден?! Махане на конците чак след 20 дена?! Това да не е пълно обрязване? И да доплащаш 250 лв?! Че то операция за рязане на гемче да струва най-много половината от тая сума! На други места за 200 лв може да ти оперират гемчето с лазер (и то без здравна каса)! Заеби ги тия от токуда - обирджии и некадърници!
    Потърси и на други места - може да намериш по-добро и по-евтино решение. Успех !

Бате тия наистина нещо са те изпързаляли или ти нещо не си разбрал. 21- ви век сме, дори и в България - какви конци какви преспивания?)) горещо ти препоръчвам др Василев - за тази работа няма някой с по-голям опит. Преди да отида при него проверих всички! Схям на парцали)) сигурен ли си че наистина е ставало въпрос за гемче а не за обрязване? Защото сега проверих, при Василев е 200 лв, без да се лежи и то с лазер - http://www.urology.bg/kuso-gemche-lazerno-lechenie/
    Последно редактирано от GodZi : 11-21-2015 на 16:21

Цитирай Първоначално написано от GodZi Виж мнението
    Бате тия наистина нещо са те изпързаляли или ти нещо не си разбрал. 21- ви век сме, дори и в България - какви конци какви преспивания?)) горещо ти препоръчвам др Василев - за тази работа няма някой с по-голям опит. Преди да отида при него проверих всички! Схям на парцали)) сигурен ли си че наистина е ставало въпрос за гемче а не за обрязване? Защото сега проверих, при Василев е 200 лв, без да се лежи и то с лазер - http://www.urology.bg/kuso-gemche-lazerno-lechenie/
    Разбира се, че съм разбрал правилно и говорим за късо гемче, за обрязване не е ставало дума! вие ме изкарахте идиот!)) човека си ми обясни много подробно как и къде точно щял да го среже, къде ще ми сложи конци, който сами падали след около 20 дни и се правело с приспивна упоика, а се лежи 1 ден ден заради някакво изискване на здравната каса. И цената много добре разбрах - 250 лв и била еднаква като с обрязването, защото пътеката била една и съща. Така или иначе този вариянт отпадна! Може би утре ще се обади при тоя Василев да видя как е и там. Вече се чудя дали изобщо да се занимавам или да си карам "къс"))

Град
    София
    ...се лежи 1 ден ден заради някакво изискване на здравната каса. И цената много добре разбрах - 250 лв и била еднаква като с обрязването, защото пътеката била една и съща.
    По-скоро "изстискване" на здравната каса, както и на пациента с още 250 кинта! След операция на къс френулум ставаш и си тръгваш на собствен ход, ако няма усложнения (проучвал съм нещата заради себе си). И цената, операцията и пътеката не са едни и същи! Тия от токудата са долни лъжци и обирджии явно!
    Вече се чудя дали изобщо да се занимавам или да си карам "къс"))
    Аз също имам такъв проблем, ходих на две консултации, при двама различни лекари и ми казаха че ако не ми опъва и боли при секс - няма нужда от операция. Аз не знам как е при секс, защото още не съм правил . Като мастурбирам не ме боли, само леко опъва. Казаха, че можело да се оперира и преди това, ако съм искал и че имало риск да се скъса при секс, но аз не искам да се оперирам без нужда и реших да изчакам да видя как е при секс и тогава да се среже ако има нужда (или да се зашие ако се скъса ).

Моят съвет е ако те боли при секс - оперирай се без да се колебаеш, ако не те боли - едва ли има нужда от операция. Успех !

Да се похваля) от 1 час нямам късо гемче
    На обяд звъннах на д-р Василев - не ми вдигна, но после ми се обади - обясних му за какво говорим и той ми каза че най-рано може днес към 7 вечерта и отидох. Видя ме човека, обясни ми и каза че няма проблем да се направи веднага. Така и така бях събрал кураж викам си да става каквото ще и след 15 минути всичко свърши, като 10 съм чакал упойката дето ми намаза да ме хване!!!! Не мога да повярвам - нямам конци, нямам нищо само една тънка цепчица. Голям доктор е тоя! Благодаря пичове, че ме насочихте, са ще пия едно и за вас)) а като зарастне ще пиша как е пак.
    Лека
    Последно редактирано от todorovv83 : 11-23-2015 на 18:02

И после казвайте , че е по-изгодно със скалпел. Помислете си за икономия 200 лева колко мъка се преживява.

мен не ми беше мъка

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от georgi12 Виж мнението
    И после казвайте , че е по-изгодно със скалпел. Помислете си за икономия 200 лева колко мъка се преживява.
    Ти си някъв уникален.
    От 6 години си тук, имаш 820 мнения и 800 от тях са в теми за пишки.

Myers95
    Guest
    Темата е твърде обилна и не ми се търси за това питам тук, циркумцизия с местна упойка боли ли и къде се бие упойката. Знаете ли някой добър уролог в Русе и ако сте запознати с цените да ги споделите.

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Ти си някъв уникален.
    От 6 години си тук, имаш 820 мнения и 800 от тях са в теми за пишки.
    Човека се мъчи да помага,и помага на тия дето имат нужда с личен опит.А ти само оспамваш темата и се мъчиш да се заяждаш с него.Честно казано винаги ми е било забавно да чета коментари като твоите

Здравейте от мене при мрне станаха 2 месеца от пълното обрязване имам само 2 оплаквания, че оттока седи още спада и пак се връща а пишката си е така грозна а ще ми се налага да правя секс скоро оттока ще пречи ли ??

Цитирай Първоначално написано от Fungas Виж мнението
    Здравейте от мене при мрне станаха 2 месеца от пълното обрязване имам само 2 оплаквания, че оттока седи още спада и пак се връща а пишката си е така грозна а ще ми се налага да правя секс скоро оттока ще пречи ли ??
    Човек и аз съм така, а оттока не спада и вече не търпя, гаджето 1 месец ме чака да правим секс Всички конци са ми паднали само оттока чакам да спадне

Ми правете го с гума бре, аз така след това 1 месец само с гума.

А някъв специален презерватив да използвам ли шото нали главичката ше е суха пък и ше ми е за първи път някой да даде некви съвети с бебешко олио става лида смажа главичката преди да сложа презерватива

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от boro123 Виж мнението
    Ми правете го с гума бре, аз така след това 1 месец само с гума.
    Цитирай Първоначално написано от mashinkata Виж мнението
    гаджето 1 месец ме чака да правим секс
    а ще ми се налага да правя секс скоро
    посмях се, особено на борчето, но и другите двама са добри фантазьори.

Град
    София
    А някъв специален презерватив да използвам ли шото нали главичката ше е суха пък и ше ми е за първи път някой да даде некви съвети с бебешко олио става лида смажа главичката преди да сложа презерватива
    Ти презерватив досега слагал ли си? Препоръчвам ти да пробваш сам няколко пъти как се слага, защото от първият път обикновено не се получава, колкото и просто да изглежда ! Презервативите са намазани и лубрикирани (и отвътре и отвън), така че не се коси - слагай го и изкърти мацката от секс !

П.С. Ама вярно преди това потренирай сам как се слага, за да няма фалове после! Успех !

Да се похваля) от 1 час нямам късо гемче
    На обяд звъннах на д-р Василев - не ми вдигна, но после ми се обади - обясних му за какво говорим и той ми каза че най-рано може днес към 7 вечерта и отидох. Видя ме човека, обясни ми и каза че няма проблем да се направи веднага. Така и така бях събрал кураж викам си да става каквото ще и след 15 минути всичко свърши, като 10 съм чакал упойката дето ми намаза да ме хване!!!! Не мога да повярвам - нямам конци, нямам нищо само една тънка цепчица. Голям доктор е тоя! Благодаря пичове, че ме насочихте, са ще пия едно и за вас)) а като зарастне ще пиша как е пак.
    Лека
    привет)
    аз само да споделя как е положението 11 дена след операцията на гемчето - всичко е чук)) зарастна си без да ме боли, топих го само малко 4-5 дни в смрадлика както ме посъветва доктора. Сега там където е било просто кожата е малко по-розова като една дълга чертичка - предполагам че и това ще изчезне.Вчера направих първия опит с презерватив - никакви ядове. Не мога да кажа още твърдо каква е разликата с преди операцията, защото още малко ме беше страх да напъвам и го карах по-леко но със сигурност това теглене отдолу го няма вече и е много по-приятно (след време ще пиша как и и без презерватив). Доволен съм много и наистина се радвам че попаднах на този форум иначе с тези оферти за скалпел, конци и упойки от токуда като нищо щях да си го трая това пусто късо гемче.
    Интересно ми е само тия хора не четат ли и не гледат ли кво става по света и ти предлагат някакви праисторически методи като от инквизицията - все пак са "доктори", а техниката се развива не само в компютрите. След като мина операцията и нещата тръгнаха да се оправят и се поуспокоих, че няма някаква измама и пак породено от някакви съмнения заради токудата (щото все пак си викам бе тия са голяма болница, не може да са толкова изостанали) - се поразрових малко и гледах филмчето на Василев за сравняването на операцията със скалпел и лазер (https://www.youtube.com/watch?v=oR8cSUArCOg) и ми е чудно как може някой изобщо да се навие на тази класическа операция? И още по-лошо кви са тия доктори който с чиста съвест ти я предлагат, без дори да ти споменат и за други методи - и това за е едно гемче, а като си помисля ако става въпрос за нещо по сериозно - инфаркт или тумор. не знам, до сега не ми се беше налагало нищо особено като контакт с българската медицина, но за в бъдеще аз повече и витамин няма да си купя без да проверя в интернет за какво става въпрос.
    Последно редактирано от todorovv83 : 12-05-2015 на 10:17

привет)
    аз само да споделя как е положението 11 дена след операцията на гемчето - всичко е чук)) зарастна си без да ме боли, топих го само малко 4-5 дни в смрадлика както ме посъветва доктора. Сега там където е било просто кожата е малко по-розова като една дълга чертичка - предполагам че и това ще изчезне.Вчера направих първия опит с презерватив - никакви ядове. Не мога да кажа още твърдо каква е разликата с преди операцията, защото още малко ме беше страх да напъвам и го карах по-леко но със сигурност това теглене отдолу го няма вече и е много по-приятно (след време ще пиша как и и без презерватив). Доволен съм много и наистина се радвам че попаднах на този форум иначе с тези оферти за скалпел, конци и упойки от токуда като нищо щях да си го трая това пусто късо гемче.
    Интересно ми е само тия хора не четат ли и не гледат ли кво става по света и ти предлагат някакви праисторически методи като от инквизицията - все пак са "доктори", а техниката се развива не само в компютрите. След като мина операцията и нещата тръгнаха да се оправят и се поуспокоих, че няма някаква измама и пак породено от някакви съмнения заради токудата (щото все пак си викам бе тия са голяма болница, не може да са толкова изостанали) - се поразрових малко и гледах филмчето на Василев за сравняването на операцията със скалпел и лазер (https://www.youtube.com/watch?v=oR8cSUArCOg) и ми е чудно как може някой изобщо да се навие на тази класическа операция? И още по-лошо кви са тия доктори който с чиста съвест ти я предлагат, без дори да ти споменат и за други методи - и това за е едно гемче, а като си помисля ако става въпрос за нещо по сериозно - инфаркт или тумор. не знам, до сега не ми се беше налагало нищо особено като контакт с българската медицина, но за в бъдеще аз повече и витамин няма да си купя без да проверя в интернет за какво става въпрос.
    Бате всичко са го обърнали на ПЕЧАЛБА. Със сигурност 100% знаят за лазери и други по-нови методи, ама как ще отидеш при него ако ти каже че има по-добро и как ще ти вземе парите?

Докторът ме посъветва да слагам привръзки покрай главичката за да няма неприятно чувство когато съм с гащи, нали мога и без тези привръзки понеже искам главичката да свиква с докосванията на боксерки. Когато го натопявам в смрадлика трябва ли и конците да натопя, защото доктора каза, че до конците не трябва да достига вода, а смрадликата е вид течност?

Щом не цапат нямаш проблем

platan123
    Guest

Question Питане

Много моля, ако знаете кажете без оперативен начин на фимозен пръстен с медикаменти .При полов контакт насила забелих главичката и не мога да я върна обратно!Ползвам разни мазила ама на 100 процента резултат няма!И не казвайте че операция не боли .При всяка промяна на времето ще напомня за себе си. Освен това ,където са сложени конците ще чувстваш дърпане. И години ще минат, но това място е вече болно .Оперирано не е като здравото.Няма да можеш да имаш добра ерекция.Дневно време не ме боли, но нощно като се надърви боли все едно си шит и ти дърпат конците.

Ъ..... мен нищо не ме боли, и след операцията ерекцията ми стана дори "по-добра". Не ме боли, нищо не ми опъва и не ми е опъвало никога, при никаква промяна на времето
    Иначе какво да ти кажем, освен да идеш уролог да види, медикаментите не вършат чудеса, просто омекотяват кожата, за да помогне да се разтегне по-лесно, повечето се вземат само с рецепта и процедурата по разпъването може да отнеме месеци.

Отговор

При положение ,че се лекува не оперативно няма защо да се прибягва до операция. Оперирани, ако можеха да върнат времето назад не биха се подложили на тези мъки .Първо болката остава трайно, второ ерекцията не е на ниво, трето дни наред превръзки кръвопикаене.И с кортизионни кремове има положителен ефект-първата седмица е трудна ,да ,ама една седмица. А от операция за 1 седмица не можеш да се възстановиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си