- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Всички подаръци са купени и опаковани, седят мирно в ъгъла и чакат 25ти да дойде.
Иначе тази година за първи път бера толкова ядове, докато избера на кого какво да купя. Все още трябва да допълня нещо към подаръка за годишнината ни, но и това ще стане...имам една идея ама да видим![]()
Добра година беше. Децата изядоха всичкото сирене и завършиха подготовката си успешно. Тъжно ми е, че курсовете приключиха.
Много алкохол изпихме с моите верни докърки, но морето от алкохол е далеч от пресушено! Трагедия!
https://www.youtube.com/watch?v=W0CG...ature=youtu.be
Взех си почивка, влязохме, изчистихме, продадохме, 1к евро напред. gj.
Много съм добре.. ;д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Осъзнах, че животът ми досега винаги е бил лиминална константа.
писна ми от шибани намеси
кой, по дяволите, ги е искал
и защо всички са решили, че знаят как ТИ да си живееш живота, като собствените им често са ''''''за чудо приказ'''''
дгд
супер се изнервих
всичко е скапано
все едно нарочно искат да не ми пука...
и имаше няква приказка, че сме като във филм и всеки си го пречупва както му е удобно + по принцип имаш относително малка роля в сценариите на другите
май има нещо.....
чао на форума.
Толкова е елементарен/но.
Не ми се пише за момчетата в крайна сметка, но беше добро преживяване и определено ще отида пак, и то когато не е толкова хайп, та да усетя тегавината.
Някво умряло ми е, твърде мн социалствах последните месеци и сега имам нужда от почивка. На нг се очертава да съм сама (ако не сме и двамата вкъщи де, но не ми се ще с него мн мн), освен ако не си намеря някое другарче да сме двама, най-много трима човека, не ми се ходи на парти.
Ще си се съсредоточа върху унито през ваканцията, та сесията да не я усетя.
https://mahsu.github.io/mariocaml/
Ако някой му се играе на Супер Марио, бях много добър едно време, сигурно ще се пробвам пак, ако намеря няколко свободни часа.
Пропадах някъде, но всичко беше истинско -
страха от удара, очакването, сблъсъка.
А после кацнах върху мислите
и тръгнах по света, нарамил кръста си.
Като медал върху ревера сив на времето
оглеждах от високо всички улици.
И виждах рицарите, стъпили във стремето
на своите мотори с малки блудници.
А Дон Кихот, прегърнал здраво чашата, във кръчмата спореше със неверници,
които го закачаха от масите,
че днес дори в музея няма мелници.
Моторен шум потъваше във ехото
със рокерите, тръгнали нанякъде.
Чувствам се добре, не съм луда, просто трябва да контактувам повече с хора като нея, с хора като мен.
Утре съм на коледно детско парти и се надявам да мине добре, надявам се да ми дойдат някои добри и креативни идеи.
А аз, хммм, имам нужда от любов вече, от физическа любов и не се притеснявам да си го призная, последно време само това ми е в главата, дали заради Венера в 5ти или нещо друго. Хмм.. Каквото и да е, мисля че ми е време вече за една прекрасна нова връзка и любов. Но каквото такова. По-добре да чакам, ако трябва и с години. Само да е истинско.
Имам нужда да чувствам че прогресирам в живота, дали в кариерата или в личния живот, все тая, но да го чувствам това нещо.
Млада съм и изпълнена с възможности (и способности)
#currentmood
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ei sq napraih gogoplata na wyzglawnicata i й hwryknaha perata
#pijamaBelt
Сократ и младши
![]()
Последно редактирано от Ewok : 12-21-2015 на 21:29
Установявам,че с всеки изминал ден все по не ми се върши нищо. Насилвам се просто,когато трябва или съм каран да върша нещо.Външно може да изглеждам като адски мързеливия,но всичко е просто липсва на всякаква мотивация и каквото и да било желание.
Най си ми е добре на компютъра/телефона и/или телевизора въпреки,че на моменти и това ми доскучава...
И да,и аз искам любов....истинска,постоянна вечна,приятелска. Да няма караници,да сме си интересни винаги,да гледаме един към друг без да виждаме останалите като обект на любов,да сме си верни.
Искам да контролирам живота си доколкото е възможно и да не завися от капризите на други...
Ясно осъзнавам обаче,че това е просто една мечта,един блян...Аз съм от истински ИСТИНСКИ трудните хора за обичане. От хората,които явно им е писано само да си го мечтаят. Да бъдат обичани истински такива каквито са.
Не толкова отдавна за пореден път установих,че съм от хората трудни за разбиране,дори от най-толерантните хора. Просто явно им трябва време сами да се убедят в това,че понякога не ми вярват на думите. Не им се сърдя. Никой с нищо не е виновен.Вероятно и аз на тяхно място бих постъпил по идентичен начин.Даже и веднъж съм постъпвал де...
Знам обаче едно. Сякаш се връщам вече на позицията от около 2006та година,когато ми беше трудно да се доверя напълно дори и на единици хора,с които даже нямаме общи познати и приятели. Животът си тече и просто си минава около мен неумолимо. Какво ще се случи за в бъдеще нямам абсолютно никаква идея...
Явно наистина просто трябва да си живея за мига,ден за ден. Пък ако има неща за хубави и позитивни емоции без значение от формата във време пространството просто да ги хващам и да се забавлявам докато мога,защото така и така видимо ще са си просто временни и поне да не съжалявам във бъдеще като изчезнат,че не съм се възползвал в добрия смисъл на думата...
Просто май наистина вече за нищо не трябва да се надявам за да не оставам разочарован за пореден път накрая.
П.П. Да си кажа предварително,че ако някой от тъпите тролчета и сие реши да ми коментира по тъп начин поста изобщо нямам намерение да го отчитам...![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 12-22-2015 на 12:38
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Никога досега не съм си правила резолюшън за новата година, може би не е вредно да опитам. Като го има черно на бяло, като че ли повече те подтиква да го постигнеш и да правиш усилия в дадена насока. От друга страна, като знам, че няма да са някви буквални простотии тип искам да ида там, да купя това, после няма как да знам със сигурност дали съм го изпълнила и до каква степен. Ще пробвам, пък да видим. Поне знам кое ще ми е номер едно.
Изядох н-бр барнита и милка бисквити. Фиилинг няма да се спи.
Който казва, че студентските години са най-готини е някакъв неосъзнат, неизтрезняващ, примитивен жител на студентски град (гррр!). Освен няколкото слаби светли лъча, всички останали са дребнави студени човечета с мънички завистливи очички. Дейба влечугите. Трудно се ядосвам. Защо не могат да са high като мен. Липсва ми класа.
Just came here to say Hi,
драсти.
Всичко е чук!
Гледам същото си е.
maDamn
Чувствам се effective, а сега ако стигна и навреме за гарата, ще е супер. В момента съм в задръстване и може и да не стигна, тогава ще е много куцо.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride