.
Отговор в тема
Страница 40 от 41 ПървиПърви ... 30363738394041 ПоследнаПърви
Резултати от 976 до 1 000 от общо 1001

Тема: Духовее...

Мега фен Аватара на solo_
    FirePinguin - Имам такива документации че и правителството НЕ може да ги отрече.

Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia
    Миналата година с една приятелка викахме духове и ни се получи.
    Но последния път се отказахме и от тогава не сме викали.

И как точно го направихте ? Дай дискрипция :0

Град
    Sofia
    Какво трябва да ти давам ? Само ще ти кажа че викахме със конец , игла и лист с буквите и цифрите .

Не вярвам че ви се е получило... Аз викам дядо ми по други методи обаче я може ли да направиш клипче ?

Измислица са.

Вече знам кой си.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Не вярвам че ви се е получило... Аз викам дядо ми по други методи обаче я може ли да направиш клипче ?
    Е това дали вярваш или не си е твоя работа.
    Аз знам какво ми се случи миналата година и едва ли ще забравя.
    Има много методи за викане на духове .

Супер фен Аватара на tochko
    Цитирай Първоначално написано от crazyfenka Виж мнението
    Е това дали вярваш или не си е твоя работа.
    Аз знам какво ми се случи миналата година и едва ли ще забравя.
    Има много методи за викане на духове .
    И искаш да кажеш, че си викала? Никога не бих аз.

Викала е дама пика появи се чула е някакъв звук и се е насрала на килима в тях

Супер фен
    Една съседка вика преди много години Дама Пика и тя зе,че се появи,после съседката едвам се оттърва от нея.:d

Оф, с такива неща шега НЕ бива, стават страшни неща ако човек без опит си играе.

Супер фен
    Оф, с такива неща шега НЕ бива, стават страшни неща ако човек без опит си играе.
    И аз не се занимавам с такива неща макар,че някой път ми се иска да пробвам ,защото все пак си е интересно.

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    И аз не се занимавам с такива неща макар,че някой път ми се иска да пробвам ,защото все пак си е интересно.
    И все пак изисква опит все е дно да тръгнеш да пломбираш някого без преди да си го правил

И все пак изисква опит все е дно да тръгнеш да пломбираш някого без преди да си го правил
    пълен дебил, вярва в дама пика....

Охоо, здравей, искаш ли да се срещнем някога и да ти покажа някои трикове за призоваването

Супер фен
    Не казвам,че аз съм викала духове,но и да си '' начинаещ в тази сфера '' се пак и да го направиш без да знаеш почти нищо,не е като да нямаш например диплома за хирург ,a да оперираш човек нее толкова рисковано,докато да направиш операция без да си учил за това си е много рискововано.

Охоо, здравей, искаш ли да се срещнем някога и да ти покажа някои трикове за призоваването
    Ами не съм на 10 вече така че не мерси няма да си губя времето с детски истории

Цитирай Първоначално написано от StolenBliss Виж мнението
    Отидохме и изведнъж някой почна да вика 'Гергана' с женски глас и то едно такова забавено 'Гергааа-наа' а там не познавахме абс никой.
    о, я стига! някой фр ви е последвал и е решил да пошегува с вас.

FirePinguin - Имам такива документации че и правителството НЕ може да ги отрече.
    да бе сякаш пък е вярно! аз не вярвам в духове пробвахме веднъж с няколко приятеля като бяхме на гости с преспиване у един приятел на рождения му ден, точно в полунощ пробвахме да извикаме кървавата мери, направихме точно каквото вярва, но нищо не стана, от тогава не вярвам в духове, те са просто плод на въображението в. ''оф с такива неща не бива'' о я стига да не си на 5???

Това за духовете не е вярно. Има духове и те са само на хората, които са умряли и понеже един човек като умре душата му се измъква от тялото и нищо не знае нито кой е бил човека, абе като новородено и трябва да отиде към някаква светлина и оттам вече се решава дали е за ада или рая. Поне така съм чувал. Моето мнение е, че наистина има такива "духове", но всички зли неща стават заради демони. Може да се шокират някои и да не вярват, но аз вярвам. Има много свидетелства в ютуб за сатанисти, които са станали християни, защото Иисус е слязъл при тях и ги е спасил. Много са интересни историите. Оттам започват и черните магии като например уиджа борд (ако някой знае какво е това) таро карти и всякакви такива простотии. Всички магии не са свързани с духове, а с демони те управляват най различни страни. В един клип се споменава, че са като зони както при нас са квартали така и при демоните са зони за управляване. Луцифер ги командва да ни държат заети като например постоянно телевизор, компютър и телефон. Някои хора наистина не се махат от тези предмети ето това означава да сте заети и да не знаете какво става в реалността. В библията изрично се забранява черната магия и всичко свързано с демоните. Като малък наистина имах един приятел, на който майка му е работила в болница и всеки път като някой човек умре звънеца е звънял, ако искате ми вярвайте, а при мен също е ставало. Зад гардероба ми имам китара и една вечер както си лягам чувам музика от китарата (1 дръпване от струната и се получава звук) само 1 дръпване се чуваше, не съм кръстен мисля, че има някаква връзка. Може да ме помислите за луд ако искате вярвайте, знам че темата е стара, но ми е скучно така, че пиша и аз

Научете се да пишете we kaltacii

https://www.youtube.com/watch?v=HLMYMi0N8YA

Terrifive ! Винаги качва отлични клипове !

https://www.youtube.com/watch?v=o67Rlc1LGhk

Имаше и едно друго където една машина смели една жена на кайма обаче не мога да го намеря

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Ето едни истории които ми се случиха не отдавна. Съвсем истински са. С един авер бяхме в хола, ко правехме нз май цъкахме на PS-а, и почна да се чува слабо но ясно свирене, все едно някой в стаята си свири под носа. Спогледахме се, не можеше да бъде от комшиите, просто някой свиреше в стаята. Свири 5 секунди после вратата се отвори рязко и бавно почна да се затваря... тва лятото, вънка 35 градуса, никакъв вятър. Често хвърчат легени от банята, не знам как се откачат сами и падат на 2 метра. Също в колата ми като оставя цигари където и да ги сложа изчезват и не мога да ги намеря, предвид че само аз я пипам. Бая е забавно тука.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си