- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Зодиите-опишете се:)
Вие в момента скачате на архитекта, че е изградил покрив без рамка..![]()
![]()
Корабе??!?, тва за покрива не го разбрах, човек?
корабе тоя покрив да не е от слънчеви колектори върху монтажна рамка.
не мога да си го обясня, поясни малко.
Нали се бориш против неправдата в другите несветски учения, които не носили ''истина'' и вкарващи хората в задънено положение? Покривът е умален вариант, дори за Християнството. Като се замислиш и за идеологиите може да бъде образец, макар че тук не съм съгласен много. Защото там повече прилича на една нестабилна кула, която рухва след трус.
Та този покрив, който сме го строили, или платформата, в която живеем не са уникални, нали? Още повече, че не са една, ами много.. мноого семейства и тераси брат.
Та за да се има хармония, ред, съответно трябват закони и тнт в тва семейство. Само че ние не ги спазваме.
Много хора ги нарушават.. Незнанието на други пък им пречат..
Освен това ние не можем да стоим на едно място. Всичко се изхабява, остарява. Да но не сме сигурни и обединени.. Градим основи, строи етажи. Други ги събарят, щото не им харесвали. После като падне някой, ние се обвиняваме помежду си. хахаха
Не мога да споря така. Днес излизам ваканция и ще намеря врема да ви направя едно видео, че така много неща не мога да ви обесня. И не го правя като вас за да споря с вас, а за да ви предоставя знание. Дефенди, мирогледът ти ме разочарова, но от друга страна разбирам реакциите ви, които са напълно логични след като шарлатаните от вестниците се правят че разбират от зодии...
Аз имам лични наблюдения, че жените са отврат, но пък с мъже деви се разбирам перфектно.
Ми Девите най-често другите не им възприемат съветите и критичността. Иначе аз с Деви се разбирам. Единственото, което ме дразни май е, че са много безхарактерни и много се влиаят от околните.
Аз оценявам колко са отзивчиви и добронамерени, но не разбирам как в същото време са злобни и лицемерни. Познавам не един и два такива случаи, за да го твърдя.
мхм. Доста са несигурни горките, а искат да изглеждат перфектни. Това е и причината да търсят мнението на другите. Но Деви са били едни от най-близките ми хора, и ако свикнеш с тях и недостатъците им са ценни приятели ! Мн са коректни и земни. Трябва просто да свикнеш, че те критикуват за ТВОЕ добро.