.
Затворена тема
Страница 127 от 145 ПървиПърви ... 2777117123124125126127128129130131137 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 151 до 3 175 от общо 3621
    Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Как може да съм едновременно супер щастлив и да ми е супер криво...
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Да се запознаеш в интернет с почти огледалния си образ,но да сте на хиляди километри един от друг,а и да бяхте по-близо вероятно нямаше да има кой знае каква разлика

Мега фен Аватара на Dagichka
    Пацоо :*

нещата се развиват в ужасна посока, мъчно ми е, че преживява това, но.. и никога не съм си представяла за една година колко много неща могат да се променят.. 'баси.

Мега фен Аватара на divergent
    Като вляза в 70те примерно, планирам да си направя един списък с изисквания за гроба ми като приложение към завещанието, понеже днес ходих до парка и на такъв кич се нагледах, че не е истина...

Мега фен Аватара на tori
    Ех, реших си, че ще правя мъфини с какао и кафе. :3 Само си чакам формите да ми донесат. :дд

Слънце и настроение..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Damn, порязах са лошо. Не съм виждала толкова кръв. Странното е, че не ме боли :д и нещо настивам. Ъх.

Достигнах недостижимото. Всички знаем за таланта ми, но не подозирах, че ще стигна до нарушаване цялостта на полилея в хола, все пак не ми е в обхвата. Но всичко е възможно явно. Такива крехки неща като стъкло и порцелан не са за мен, аз съм по по-стабилните неща. :д Ето примерно днес сам самичка си смених седалката на колелото, багажника също, напомпaх гумите и завинтих там едни разкачени неща. Искам официален лиценз за работа с отвертки, клещи и гаечни ключове плюс бонус точки за научаването на непозната досега за мен част - скоба за стягане с винт!

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Аз съборих кристалчета от полилея като си тренирах вчера

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Аз съборих кристалчета от полилея като си тренирах вчера
    те кристалчетата се закачат, такива съм събаряла в продължение на години почти всеки ден :д ама се разбра, че имам тежка ръка...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Много добре ми действа престоя тук, стимулиращо. ;д Утре се прибирам и си започвам тренировките и режима! Иии съм доволна от развоя на събитията, след всички филми. Пък и знам, че няма да имат проблем с присъствието на другия, което е хубаво. Няма да се случват ситуации като тази с Б. ама как да му отменя поканата. И искам да го видяяяяяя.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    понякога съм такъв безбожник че думи нямам

какво пък живея за мига грабя с пълни шепи и нищо не връщам на живота и щом смъртта ме прекърши дявола другото ще довърши
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Не мога да си обясня, как мога да се държа толкова глупаво понякога...никакво цветоусещане...Не знам как горкото момиче ме трае още, аз бих се напсувал много отдавна и бих спрял да си пиша...Единия ден се държа като свито хлапе, другия като разгонен тинейджър...Дано скоро ми дойде акъла, защото наистина мисля, че може да се получи нещо...

Always obsessing :/

Добро ранно утро
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Сигурно ще ми остане белег :@@
    И за капак, се чувствам по-настинала.

Мега фен Аватара на Rakshy
    спах 3 часа, за да мога да стана и да гледам мача
    разбира се, какво друго да стане освен и двамата ми фаворити да загубят по малоумен начин

къв човек трябва да си да стоиш със свалени ръце срещу нейт диаз бе. Скапан ирландец, тва не ти е мендес дет не може да удари или пък алдо, който го уцели с първия удар, който пусна. Мамка му бе. Заслужаваше да бие диаз. Много тъпо. Мега ташак е някой от идолите ти да не се справи.

ААААААААААААА

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    спах 3 часа, за да мога да стана и да гледам мача
    разбира се, какво друго да стане освен и двамата ми фаворити да загубят по малоумен начин

къв човек трябва да си да стоиш със свалени ръце срещу нейт диаз бе. Скапан ирландец, тва не ти е мендес дет не може да удари или пък алдо, който го уцели с първия удар, който пусна. Мамка му бе. Заслужаваше да бие диаз. Много тъпо. Мега ташак е някой от идолите ти да не се справи.

ААААААААААААА
    :Д:Д: "Преби 3 джуджета и се пренадъха!""

Заслужаваше загуба Конър за отношението си към Диаз. Добре се справяше в първия рунд иначе, аз се бях обезкуражил доста тогава, ама Диаз е войн!!!
    Последно редактирано от АгентМура : 03-06-2016 на 05:57

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Не мога да си обясня, как мога да се държа толкова глупаво понякога...никакво цветоусещане...
    светоусещане ли искаш да кажеш?

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    може точно цветоусещане да е било, възможно е да е сложил прекалено провокативен цвят на чата в Месинджър.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Чудя се дали ще настъпи някога и моя час в тоя живот за пълна душевно спокойствие и пълна душевна хармония или...просто ще настъпи,когато дойде моя сетен час. С леки проблясъци,които често са просто заблуда сякаш нещата не стават по-добре,а напротив. А времето неумолимо си минава покрай мен.Сякаш хората се променят с часове,а аз почти не....
    Сънувам постоянно някакви сънища с някаква необяснима граница. И в сънищата изобщо не очаквам и съм много приятно и неочаквано изненадан след преминаването на въпросната граница. Често си я преминавам просто хей така необяснимо,а по-рядко на нея "охраняват" жени или същества застанали на нещо по-високо от мястото,на което аз се намирам.Чакам някаква такава граница и в реалността евентуално,но тя продължава да не идва и да не идва. Преди 10тина години дори една ясновидка (това доведе до големи скандали между родителите ми,трудно е когато единия вярва в такива неща,а другия почти не)каза за нас и в частност за мен някои неща,които действително се случиха. Или поне съвпаденията бяха....лол...Дори позна даже месеца на започнването на един мой курс няколко месеца по-рано и без аз да подозирам,че ще го има. После една друга дето уж много разбирала казала разни неща за мен и майка ми,но....те просто така и не се случиха. Първата беше казала и нещо друго. Че моята пълна реализация в живота щяла е около 30тата ми годишнина. Като се гледам,честно малко ми е трудно да повярвам особено пък баш за пълната и въпреки всички мои подобни сънища.Е, ще видим де. Ако го приемем по-буквално и е точно около 30тата ми годишнина.Е,че то тя вече дойде. След по-малко от половин година ги навършвам.Да приемем,че около може да е до 31вата ми година. За година и половина може да се случат наистина много неща,а може и да не се случи почти нищо. Та то при мен ако го гледаме по-генерално за около 10 години не се е случило чак пък кой знае колко много.Има и бая промени във връзка с хора,събития и предмети,но генерално нещата са си що годе подобни.
    Иначе онзи ден сънувах някакъв сън,който всячески се опитах да запомня,но и грам не запомних от него.Запомних единствено една реплика от него,която я чувам в сън минимум за втори път в близките години. А именно: Още ти е рано...
    Какво ще рече,че още ми е рано и за какво ми чак пък толкова рано още имайки се предвид възрастта ми ?!?

П.П. Надявам се да не получа много ебавки по темата от вас,мои скъпи чат приятелчета....
    Последно редактирано от Niakoitam : 03-06-2016 на 09:39
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    П.П. Надявам се да не получа много ебавки по темата от вас,мои скъпи чат приятелчета....
    Ахахахаха да не мислиш, че някой те чете ве

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Ахахахаха да не мислиш, че някой те чете ве
    Поне видимо, ти и Корб ме четете....
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Аз му викам цветоусещане, щото съм далтонист малко
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на pandabear
    Гледах Кунг-Фу Панда 3 и съм разочарована, че женските панди бяха толкова грозновати.
    Март месец винаги ми е бил каръшки месец. Надявам се тази година статуквото да се промени.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Мата олигофрен ! Тоя мач беше задължителна победа, то к'во стана... ще се молим за х.
    Иначе - много добре се чувствам в последните няколко месеца, а последните седмици дори чудесно. Много съм щастлив. Още две седмици (грубо) и се прибирам в БГ, нямам търпение ^_^
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си