- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Как може да съм едновременно супер щастлив и да ми е супер криво...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Да се запознаеш в интернет с почти огледалния си образ,но да сте на хиляди километри един от друг,а и да бяхте по-близо вероятно нямаше да има кой знае каква разлика
Пацоо :*
нещата се развиват в ужасна посока, мъчно ми е, че преживява това, но.. и никога не съм си представяла за една година колко много неща могат да се променят.. 'баси.
Като вляза в 70те примерно, планирам да си направя един списък с изисквания за гроба ми като приложение към завещанието, понеже днес ходих до парка и на такъв кич се нагледах, че не е истина...
Ех, реших си, че ще правя мъфини с какао и кафе. :3 Само си чакам формите да ми донесат. :дд
Слънце и настроение..![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Damn, порязах са лошо. Не съм виждала толкова кръв. Странното е, че не ме боли :д и нещо настивам. Ъх.
Достигнах недостижимото. Всички знаем за таланта ми, но не подозирах, че ще стигна до нарушаване цялостта на полилея в хола, все пак не ми е в обхвата. Но всичко е възможно явно. Такива крехки неща като стъкло и порцелан не са за мен, аз съм по по-стабилните неща. :д Ето примерно днес сам самичка си смених седалката на колелото, багажника също, напомпaх гумите и завинтих там едни разкачени неща. Искам официален лиценз за работа с отвертки, клещи и гаечни ключове плюс бонус точки за научаването на непозната досега за мен част - скоба за стягане с винт!![]()
Аз съборих кристалчета от полилея като си тренирах вчера![]()
Много добре ми действа престоя тук, стимулиращо. ;д Утре се прибирам и си започвам тренировките и режима! Иии съм доволна от развоя на събитията, след всички филми. Пък и знам, че няма да имат проблем с присъствието на другия, което е хубаво. Няма да се случват ситуации като тази с Б. ама как да му отменя поканата.И искам да го видяяяяяя.
![]()
понякога съм такъв безбожник че думи нямам
какво пък живея за мига грабя с пълни шепи и нищо не връщам на живота и щом смъртта ме прекърши дявола другото ще довърши
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не мога да си обясня, как мога да се държа толкова глупаво понякога...никакво цветоусещане...Не знам как горкото момиче ме трае още, аз бих се напсувал много отдавна и бих спрял да си пиша...Единия ден се държа като свито хлапе, другия като разгонен тинейджър...Дано скоро ми дойде акъла, защото наистина мисля, че може да се получи нещо...
Always obsessing :/
Добро ранно утро![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Сигурно ще ми остане белег :@@
И за капак, се чувствам по-настинала.
спах 3 часа, за да мога да стана и да гледам мача
разбира се, какво друго да стане освен и двамата ми фаворити да загубят по малоумен начин
къв човек трябва да си да стоиш със свалени ръце срещу нейт диаз бе. Скапан ирландец, тва не ти е мендес дет не може да удари или пък алдо, който го уцели с първия удар, който пусна. Мамка му бе. Заслужаваше да бие диаз. Много тъпо. Мега ташак е някой от идолите ти да не се справи.
ААААААААААААА
Чудя се дали ще настъпи някога и моя час в тоя живот за пълна душевно спокойствие и пълна душевна хармония или...просто ще настъпи,когато дойде моя сетен час. С леки проблясъци,които често са просто заблуда сякаш нещата не стават по-добре,а напротив. А времето неумолимо си минава покрай мен.Сякаш хората се променят с часове,а аз почти не....
Сънувам постоянно някакви сънища с някаква необяснима граница. И в сънищата изобщо не очаквам и съм много приятно и неочаквано изненадан след преминаването на въпросната граница. Често си я преминавам просто хей така необяснимо,а по-рядко на нея "охраняват" жени или същества застанали на нещо по-високо от мястото,на което аз се намирам.Чакам някаква такава граница и в реалността евентуално,но тя продължава да не идва и да не идва. Преди 10тина години дори една ясновидка (това доведе до големи скандали между родителите ми,трудно е когато единия вярва в такива неща,а другия почти не)каза за нас и в частност за мен някои неща,които действително се случиха. Или поне съвпаденията бяха....лол...Дори позна даже месеца на започнването на един мой курс няколко месеца по-рано и без аз да подозирам,че ще го има. После една друга дето уж много разбирала казала разни неща за мен и майка ми,но....те просто така и не се случиха. Първата беше казала и нещо друго. Че моята пълна реализация в живота щяла е около 30тата ми годишнина. Като се гледам,честно малко ми е трудно да повярвам особено пък баш за пълната и въпреки всички мои подобни сънища.Е, ще видим де. Ако го приемем по-буквално и е точно около 30тата ми годишнина.Е,че то тя вече дойде. След по-малко от половин година ги навършвам.Да приемем,че около може да е до 31вата ми година. За година и половина може да се случат наистина много неща,а може и да не се случи почти нищо. Та то при мен ако го гледаме по-генерално за около 10 години не се е случило чак пък кой знае колко много.Има и бая промени във връзка с хора,събития и предмети,но генерално нещата са си що годе подобни.
Иначе онзи ден сънувах някакъв сън,който всячески се опитах да запомня,но и грам не запомних от него.Запомних единствено една реплика от него,която я чувам в сън минимум за втори път в близките години. А именно: Още ти е рано...
Какво ще рече,че още ми е рано и за какво ми чак пък толкова рано още имайки се предвид възрастта ми ?!?
П.П. Надявам се да не получа много ебавки по темата от вас,мои скъпи чат приятелчета....![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 03-06-2016 на 09:39
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Гледах Кунг-Фу Панда 3 и съм разочарована, че женските панди бяха толкова грозновати.
Март месец винаги ми е бил каръшки месец. Надявам се тази година статуквото да се промени.
Мата олигофрен ! Тоя мач беше задължителна победа, то к'во стана... ще се молим за х.
Иначе - много добре се чувствам в последните няколко месеца, а последните седмици дори чудесно. Много съм щастлив. Още две седмици (грубо) и се прибирам в БГ, нямам търпение ^_^
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"