- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
Не, нямам.
С кои зодии се разбираш ? Има ли зодии, които не харесваш?
Последно редактирано от LoveInfect : 03-09-2016 на 12:09
Телец, Скорпион, Лъв, Риба, Рак, Дева, Водолей и Стрелец са тези, а които се разбирам. С останалите често имам прекалено много различия или ме дразнят определени неща в характера им, но общо взето се старая да поддържам добри отношения с всички и да проявявам търпение. Не мога да кажа зодия, която не харесвам категорично, всеко човек е различен, това са предразсъдъци.
Стига с тези зодии де, няма ли отделна тема за това?
Видя ли щъркел вече, не ти ли писнаха тези мартеници?
Не видях щъркел, но не нося. Трябва пак да си закача.
Влюбена ли си в някой? В кой, и от колко време?
Бах мама му, тъкмо влизам в тая тема да видя какво ново и да отговоря на следващия въпрос и то няма какво да отговоря...
Влюбен съм в теб любовна зараза, от този момент. След baby_baby ти си на прицел. Не ве, бъзикам се (или пък не...)...
Влюбена съм, даже вече съм на следваща фаза - обичам.Е това не става ей така като се събудиш някоя сутрин и вече да си влюбен, не мога да кажа точно от колко време.
Ориентировъчно е от лятото някъде...
Представи си, че пишеш любовно обяснение на човека, когото обичаш. Напиши го тук.![]()
Обичам те, може да е с различни степени... истински, дълбоко, перманентно не съм обичала никое гадже чак толкова много. Като се влюбя не ставам на "сляпа неделя" , не дрънкам глупости, които знам че не мисляи чувствам истински... е надямам се един ден да бих могла... Също така някак си... умът ми контролира сърцето. Сърцето обича някого, но умът знае че ще е за 2 седмици, или моментно. И заено изчакат в смирение. Много сложнонямам си напредстава дали някой би ме разбрал.
Не се зорете.
Какви са ти зъбите ? Носил ли си/носиш ли шини/брекети или нещо подобно ?
Ако някой има любовно писмо да пише, по - добре него да напише.
persil - болен !
-Зъбите ми са като на холивудска звезда !
*Твойте ?
Криви, счупени, с изпаднали пломби, трябва да си ги оправям, че почнаха и да ме болят постоянно, но нямам здравна осигуровка в момента...
Сладолед.
Е не мога да определя кои са най-хубавите, ама за тези се сещам :д
"Имаш прекрасен глас."
"Толкова си секси."
"Много съм щастлив с теб"
мисля, че любимия ми е "Ти си най-стабилната от всички! Много ме кефиш!" :д
остава.
Мога да кажа последният комплимент, който аз съм правил, щото на мен рядко ми правят и не помня.
Ти знаеш ли, че имаш страшни очи![]()
Кое е последното нещо което си помисли преди да прочетеш това ?
Днес ми казаха, че приличам на балерина.
Какво вечеря?
Пих сайдер и изядох един портокал. Току що ми дадоха ябълка.
Повръщал/а ли си някога от препиване? С какво?
Нещо никой не пише, та за това да взема да отговоря. От препиване не съм повръщал, повръщал съм от препушване.
За следващия искам да знам след като си избърше дупето хартийките в тоалетната чиния ли си хвърля, или в кошче до нея?