.
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: Лято иде

Threaded View

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Грозния, целта на заниятието е да сваля килограми без да губя мускулна маса. Така че какво и колко ям има огромно значение, и като цяло е напълно противоположно на това което каза
    А на Ракши, ако не му беше напомнил, щеше да забрави да ми каже колко съм тъп

Програмата която съм си направил, е силно съсредоточена да подържа високо ниво на интензивност, и следователно висок пулс, което пък се връзва директно с повишено дишане и т.н. Няма да вдигам тежко за да мога да подържам високо темпо на упражненията. Понеже ще гледам да удрям по повече мускулни групи на ден, тва означава че трябва да намаля и броя на упражненията за всяка група... демек, ще правя по 2 за всяка, като те ще са най-вече комппаундни, а не както до сега по 3-4.
    Сауната ми е приятна като цяло, разпуска ме. Аз и сега си я посещавам само че много по рядко. Иначе познавам един пич дето свали маса килограми само сисейки в сауната, но той седеше там по над час 0о. Хидратацията ми е на ниво, така че тва с обезводняването не е проблемно.

Тренировките... я да видим дали ще успея да ги обясня по ясно тоя път.
    Ден 1 и 2: трениране с тежести. Ден 1:гърди, рамене, гръб и корем, Ден 2; крака и ръце. 2 различни упражнения за мускулна група, по 2 сета с по 8-10 повторения за сет. Почивка по 30секунди по между сетове. Вместо обаче да почна и да свърша определен сет за гърди (примерно), аз ще правя гърди, почивка, корем, почивка, гърди, почивка, корем, почивка. После минавам на гръб и рамене, като пак ги правя по същата схема. до тук сам направил по 1 упражнение за всяка група, сега почвам пак от начало- гърди-корем, гръб-рамене. Така давам малко повече почивка на мускулите които тренирам, но подържам интензивноста на тренировката.

Ден 3-4: съркъти, като ще се гледам да използвам тежести колкото се поже по често. 3 сърката на ден, с по 10 повторения на всяко упражнение, по 4-5 упражнения за съркът. Ден 3 ще е съсредоточен в горната част на тялото, ден 4 в долната.

Ден 5: Вдигане на тежко. 2 мускулни групи, по 3 упражнения всяка, 2 сета на упражнение с по 6-8 повторения. Почивка между сетове- докато се почувствам готов. Идеята тук е вдигам тежно поне 1-2 пъти месечно с големите мускулни групи за да не губя сила.

Както споменах, не съм експерементирал много с процедурата за сваляне така че ще пробвам и ще видя кво работи и кво не. Ако немога да свалям по план без кардио, ще го добавя- дали тва ще е по дълго време на крушата или ще измисля нещо по зававно от бягане, ще го мисля като дойде до това.

Яденето: тва че ще го "оплескам", тва е 100% сигурно. Обаче източниците ми САМО на въглихидрати ще бъдат орязани до минимум с течение на времето. Единственото което ще остане е филиика хляб и картофи. Така че ориз, така или иначе ще ям може би 2 пъти на месеца, не е болка за умиралка къф ще е. Кафевия не ми е толкова гнусен така че не е голямата работа. Има пре-достатъчно въглихидрати в другите храни които ще консумирам- примерно голям съм фен на фъстъченото масло и постоянно бъркам в бурканчето :Д

преди да забравя, ето и отговорите на въпросите:
    1. Почвам по рано за да не ми се налага да свалям по мн кг за малко време, което води до загуби в мускулна маса. Средата на март + 6-8 седмици = средата на Май. Лятото започва там някаде
    2. Тежко вдигане. 3 мускулни групо по 3 упражнения, 3-4 сета, 6-8 повторения. Всяка група е тренирана по 1 път седмично с изключение на бицепс и гърди, които тренирах по 2 пъти седмично. Корем- кажи речи всяки следваща тренировка- с тежести.
    3. Снимката мисля че беше от ноември-декември миналата година. От тогава имам качено още 2 кг. Като цяло, доста от това е мускулна маса и първия ред плочки все още се вижда. Целта е да ги изкарам всичките, с минимални загуби на мускулна маса. Правя го най вече за да изглеждам добре и да се запозная с процедурата, да опитам нещо ново, да науча нещо.
    Последно редактирано от Seattle : 03-16-2016 на 04:41

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си