Соло, за коя мацка говориш?
Първоначално написано от solo_ Че ти и онази мацка сте един и същи човек... Не. Няма причина да си правя друг профил.
Първоначално написано от Esdeath За кой говориш ? Една мацка която се накъса да ми се мазни по незнайна причина...
Първоначално написано от kuik Не. Няма причина да си правя друг профил. Искаш ли да поспорим ?
Първоначално написано от solo_ Искаш ли да поспорим ? Спори колкото искаш. Нали ти казвам истината. Но все пак ми е интересно, какви аргументи ще представиш.
Първоначално написано от solo_ Една мацка която се накъса да ми се мазни по незнайна причина... Stalker ? Май само той го прави.
Първоначално написано от Esdeath Stalker ? Май само той го прави. Това е момче...
Първоначално написано от kuik Спори колкото искаш. Нали ти казвам истината. Но все пак ми е интересно, какви аргументи ще представиш. Защо сте с еднакъв аватар ? Защо сте по почти едно и също време регистрирани ? Много ми е интересно.
Първоначално написано от LoveInfect Соло, за коя мацка говориш? Нищо не те касае !
Първоначално написано от solo_ Това е момче... Повтарям: Май само той го прави.
Първоначално написано от Esdeath Stalker ? Май само той го прави. Защо мислиш, че той ми се подмазва за нещо ? Само защото оля Indistinct ли ?
Първоначално написано от solo_ Нищо не те касае ! Тогава за кво го говориш тук?
Първоначално написано от Esdeath Повтарям: Май само той го прави. Не... другите ги режа, защото са малоумни и не ме касаят.
Първоначално написано от solo_ Защо сте с еднакъв аватар ? Защо сте по почти едно и също време регистрирани ? Много ми е интересно. Харасала ми е аватара. И какво като сме регистрирани по едно и също време? xD
Първоначално написано от LoveInfect Тогава за кво го говориш тук? Водя дискусия...
Първоначално написано от kuik Харасала ми е аватара. И какво като сме регистрирани по едно и също време? xD Me 2 !
Първоначално написано от solo_ Само защото оля Indistinct ли ? Това пък какво трябва да означава?
Първоначално написано от solo_ Me 2 !
Първоначално написано от solo_ Само защото оля Indistinct ли ? Какво трябваше да е значението на изречението ?
Първоначално написано от Indistinct Това пък какво трябва да означава? Ето не само аз не го разбирам. ✳
Първоначално написано от kuik Ти си сладур ! Имаш много секси вежди, гъсти са. Моя аватар харесва ли ти ?
Първоначално написано от Esdeath Какво трябваше да е значението на изречението ? Не видя ли темата ?
За тази тема става въпрос - http://www.teenproblem.net/forum/sho...82%D0%BE%D0%B2 И обърках нещата...
Първоначално написано от solo_ За тази тема става въпрос - http://www.teenproblem.net/forum/sho...82%D0%BE%D0%B2 И обърках нещата... Взе прекалено често да ми споменаваш името. Да се притеснявам ли?
Като куче и котка сте! Чао че имам работа.
Правила