.
Отговор в тема
Страница 3 от 15 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 369
    Повече от фен
    Никога не съм имал неангажиращ секс..случвало ми се е към края на връзка да правя секс с друга жена,но след това сме ставали гаджета.Според мен когато има привличане между двама човека сексът винаги е хубав,може би при неангажиращия секс е малко по-интересно

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Неангажиращия секс е як първите 1-2 пъти, после когато другата страна налапа и започва да ти звъни - не е яко.
    Значи, виждах се с едно момче почти 2 месеца с такива цели ( ами какво да правя друго с него, нямахме нито една допирна точка, но беше красавец ), но той се влюби и в момента, в който ми каза, че имаме връзка - спря привличането към него, и го отрязах.
    С другите в тази графа не е продължавало толкова дълго, в момента в който ги виждам, че ще залитнат, спирам.

Та, тъй като не мога да се влюбя, нямам много избор, или трябва да ловя нещо постоянно, за което нямам време, или да си намеря някой постоянен, да го виждам 1-2 пъти седмично и евентуално и някакви екстри, като да си пишем или говорим, стига да е приятна компания, иначе не

Ta, при мен в момента и двата типа секс са отегчителни, защото няма тръпка, че дори и за една вечер да е, вече не ми е забавно, интересно и т.н.

Иначе, правила съм и много много удовлестворяващ секс за една нощ , и във връзка - 2 от дългите ми връзки, но от много време не ми се е случвало :/ Май проблемите идват от това, че съм много влюбена, когато някой покаже доминираща позиция - знае, може повече от мен, по-опитен е и т.н. А аз определено давам на някой, който има потенциал, да знае повече, не обичам да тъпкам нечие его. Има и един момент, че повечето от много знаещите и опитните нямат никакъв опит с жените, и мисията става сложна. А на възраст над 30 вече са женени и искат сериозни взаимоотношения.

Общо взето, чакам някакъв човек, който да ми разбута ежедневието.
    Каква връзка ще имаме, все тая
    мм просто и ясно харесва ми

Предпочитам и двата

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от Melly_ Виж мнението
    Не е смешно, а нормално.

GFOnline-1
    Guest
    От друга страна, като си с гадже, започва да не ти пука чак толкова как ще се представиш, понеже това така или иначе е твоето момиче

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Няма как да сравниш секса с някого, когото обичаш и някакво моментно такова забиване тип "Креватно джудо и после кой от къде е". Чувствата променят много. Също идва и въпроса, че имаш някакви бариери с непознатия човек. А и човек, с когото си заедно от цифра време, знае какво точно ти харесва и как точно, знае колко и къде да пипа. После идва и гушкането. И такива неща.
    Значи, ако сте с някой в неангажираща връзка пак ще знае какво ти харесва и къде да пипа и колко без да е нужно да сте гаджета или сериозно обвързани! Никой не казва, че с този който правиш секс трябва да е непознат може да е познат или пък приятел дори!

Голям фен Аватара на stambelan
    Искащите неангажиращи сношения момичета, могат да ми пишат.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Цитирай Първоначално написано от stambelan Виж мнението
    Искащите неангажиращи сношения момичета, могат да ми пишат.
    АА то има ли такива?

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    АА то има ли такива?
    Има ,ама и той като някои други търси на грешното място

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    АА то има ли такива?
    Да, но имат тарифа на тек или на час !

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Има ,ама и той като някои други търси на грешното място
    Е кое е правилното място, в чалготеката ли???

Град
    София
    Е кое е правилното място, в чалготеката ли???
    Попринцип не,ама и там може да се намери.Не е нужно чалготека.Бар също може.Точно в този сайт най-трудно би се намерило ;д

Мега фен Аватара на baby_baby
    Сексът с гадже е много по вълнуващ и хубав

Не мога да си представя да правя секс с човек , който не харесвам

Merry95
    Guest
    Няма по опасен вариант да си лепнеш някоя болест от това да си гадже с някой, да се раздавате на макс, да не ползвате предпазни средства и той да кръшка. Смятайте прихване ли нещо веднага ви го е предал.

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Сексът с гадже е много по вълнуващ и хубав

Не мога да си представя да правя секс с човек , който не харесвам
    А кой каза, че не може да го харесваш и без да ти е гадже?
    Самото обвързване на някои хора не се отразява добре един вид им отнема свободата, която им е дадена при раждането!

Град
    София
    А кой каза, че не може да го харесваш и без да ти е гадже?
    Самото обвързване на някои хора не се отразява добре един вид им отнема свободата, която им е дадена при раждането!
    Подкрепям sladura89!!

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Подкрепям sladura89!!
    +1

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Много роботизирано и извратено (?) ми звучи. Да изпитваш кеф с непознат и дори да ти е по-готино... не, мс. Сексът е естествено продължение на харесването, чувствата, любовта етц. Затова и не трябва да съществува в самостоятелна форма.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Много роботизирано и извратено (?) ми звучи. Да изпитваш кеф с непознат и дори да ти е по-готино... не, мс. Сексът е естествено продължение на харесването, чувствата, любовта етц. Затова и не трябва да съществува в самостоятелна форма.
    Изпитваш кеф от самия секс.Надали някой би правил секс с друг,ако не му е приятен или няма харесване.

Под харесване нямах предвид физическата атрактивност. Щото би се оказало, че на ден харесвам стабилно число хд. Емоционални симпатии (?). Какво значи необвъзващ секс? Без връзка, обещания и тн. Или най-общо - без чувства => няма го романтичното харесване.
    И както казах, аз не деля секса от любовта. Идеята за одобрено отвърстие за размяна на телесни течности ми е противна.

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Адреналин булка адреналин! Освен ако не си фригадна!
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

А има и друга опция, но ще я спестя, за да не обидя някой без да искам. Освен това съм традиционалистка. В повечето случаи. И идеалистка. Все още вярвам в чистите форми на любовта :о

Ивче. Вече прекаляваш. Влизаш в този раздел, за да се заяждаш..

И аз съм на мнение, че не е задължително да има силна любов, а секса дори е естествена нужда. Любовта е друго. Не се съешаваме с всички, които обичаме. Освен, ако не смяташ, че трябва да издуеш корема както му е по следствен път.

Awe, ey
    Не е верно. Досега си мислех, че тук основно се пита дали някоя е бременна. Никого не съм закачила. Последният ти параграф няма никакъв смисъл о.о

Тук се пише за много секс. С по-малко романтика.

Кажи защо няма смисъл?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си