- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Необвързващ секс vs. секс с гадже
Прави ми впечатление, че сте много предубедени и масово раздавате етикети и категории на хора, които не познавате. Често говорите авторитетно за неща, от които си нямате понятие. На повечето тук им липсва житейски опит, на някои и нормален социален живот, обаче тръгнали да дефинират категорично сложни неща като отношенията между хората и да раздават морални присъди. Еми не става, не сте дорасли, за да давате адекватни мнения и оценки по темата. Поведението на коне с капаци не допринася с нищо нито за проявяващия го, нито за останалата аудитория. Липсата на разбиране дразни и прецаква всяка дискусия, особено когато другият се чувства уязвен/обиден от епитетите.
Това не е към Ина или някой конкретен, по-скоро е някаква масова тенденция във форума, която периодично "избухва" в различни теми и раздели.
Корабе, това е добро.![]()
Последно редактирано от DarkTemplar : 04-15-2016 на 21:36
Welcome to the Jungle...
няква масова тенденция е във форума да дойде добрия стар чичко, който периодично да даде наставления в различните теми
Надявам се златната рибка да ми изпълни желания, затова.
Welcome to the Jungle...
Не съм съгласен. Ако всички можеха да имат S-класа, едва ли щеше да бъде толкова желана кола.
Мисля, че момичетата, които не си лягат с тоя и оня са по-желани, защото "притежанието" им е в ръцете на един "избран".
Да, мога да се съглася за флирта като начин да си почешеш егото, но не и като си лягаш със случайни хора. В смисъл... То във флирта може да се разбере дали си желан, после от леглото никой няма да те върне така или иначе, освен ако не покажеш нещо наистина отвратително.
аха, сега мотиваторът стана досие Х. потребността винаги е движеща константа в каквото и да е, колкото и алтруистична да изглежда целта. не знам защо реши, че някой те пита и се интересува какво е отношението ти към разни рандом девиации, след като вече зададох конкретен въпрос, който тактично реши да пропуснеш. наричаш мен първосигнална, а ти си неспособната да четеш абстрактно. всеки е имал своите тъпи моменти като малък, но ти не еволюираш, мамка му. не исках да споменавам, но представи си :О, пробвала съм нещо подобно и не е съвместимо с моята същност. както казах, мога да избера свободно своите концепции за живота, demokraciq a-o, и да ги калкулирам по какъвто желая начин. ти в позицията на каква се изживяваш? дразни я курвалък. ми в ъгъла. дефинирай си го, ако можеш и отговори честно поне на себе си какво може да бъде евфемизъм.
*а гугъл.., ми точно ти си известна с пословичната си нужда да се консултираш точно по повод липсата на ментален в най-голяма степен практически опит.
тъп пример, тва си е чист greed
флирта не е направен да чеша его
трябва да спомена и че примера ти за потомство и т.н. е съвършен булшит от преди 2 страници, мисля. Дали си влюбен докато еякулираш не определя дали децата ти ще умрат или ще се родят счупени. So yeah, fuck you and fuck your logic
А бавната пантера и бавната ива се карат със сложни думи коя е по-ковра. #дасравнявашбезкрайности
^ Колкото и да мразя да се намесвам в глупави спорове, които не съм чела, наистина си е по-лесно за едно потомство да живее и оцелява около двамата си родители. Квото и да говорим, когато вкъщи виждаш майка ковра, скандали, побой или баща, който чука момиченца на твоята възраст, ти е тежко и травмиращо. Квото и да,говорим, когато единия родител почине, е по-трудно за семейството да се адаптира от преди. Отделно където едно потомство, дори при животните, винаги е по-добре обгрижено, когато родителите са двама - при хората финансовата гледна точка играе, вниманието, здравата семейна среда. Знаеш ли колко може да те счупи побой, който си "видял" вкъщи? А колко ни е сложно на двете с майка ми, когато тати е командировка? Къщата пада върху главите ни, а ние се опитваме да се оправим някак, макяр да се водим уж големи момичета.
Няма как да кажеш, че семейното щастие/идилия не е предпоставка за психически (и не само) силно потомство.
Тва, ако са сложни думи...
Винаги съм се стремяла да бъда толерантна и да не слагам рамки. Има обаче неща, които са така, защото са така. Ако не се крепяхме на някакви морални устои, щеше да е анархия. Сексът е акт на удоволствие и акт на размножаване. Това, което го прави хуманен и го отделя от този на животните са чувствата. Не усложнявайте простите неща. Когато са в дефицит, човек бива воден от нагона или его, как се нарича? Ще черпя всеки, който ми даде друга разумна причина.
Абе, ти нормална ли си? В момента съм толкова фейспалм. Дойде тук с някакъв назидателен тон, приемайки думите ми буквално за всичко. Защо само ти скачаш? Защо си мислиш, че имаш право да се държиш толкова арогантно и агресивно без дори да се обосноваваш? Една логически свързана мисъл не съм прочела, една защита на половинчатите ти глупости нямаше. И що за наглост? Ти си една от най-конфликтните личности, които съм срещала изобщо и сега разбирам защо никой /аз не съм забелязала поне/ не те харесва и пантерата е евфемизъм за... ами, по-добре да замълча.
Хора излишно е да спорите. Хабите енергия в грешна посока.
По мое виждане ви липсва житейски опит (това не означава навършени години). Говорите неща базирани на върешни усещания които обаче в реалния живот се случват по различен начин. В крайна сметка нещата около нас не са или черни или бели. Само за информация: нюансите на сивото са безкрайно много и никой не може да ги преброи. Всъщност, според злите езици има един човек дето може - Бойко Борисов. Само той е успял да преброи до безкрайност. При това два пъти.
Така се роди или някой ти помогна да затъпееш?
Сериозно ли желаеш кварталната разпоретина, дори и за един път? Ако е така, кофти.
Това със "счупените деца" показва само и единствено, че имаш проблеми с четенето и разбирането, щото никъде не съм споменал подобно нещо.
Ако само "еякулираш" и повече не се вяснеш, допреди няколко века/ако не забеляза, казах "от еволюционна гледна точка"/ си е било обричане на смърт или страшна мизерия за детето и майка му. В момента /надявам се/ остава само мизерията.
Всеки нормален мъж това иска! Не като теб:
Така ли си ме представяш? Това не говори добре за теб
!
Чак се чудя, защо се карат, като толкова много си приличат! Като се замисля, все пак има малки разлики:
Пантерата се опитва да го играе интелигентна и образована, нищо че не и се получава!
ivaaa е доволна от това което е и не само, че не го крие, но нахално демонстрира простотията си пред другите!
Самата истина! Но когато става дума за "просто секс", това не е толкова важно, да не кажа никак
!
![]()
Не мога да не се съглася! Тук е моментът в който се оказва, че колкото и да го играе "интеУегентна", пантерата е по-проста....и от ivaaaa!
![]()
golemiq_korab_minava, хейтър ли си?
Rakshy, нали се сещаш, че "бавна ковра" е майка ти, а не пантерата и Ивчето?
Повечето мъже почват да ценят нежната половинка от човечеството след като осъзнаят че живота се движи по парабола и идва момент в една точка когато растежа спира и почва обратния процес. Когато си под 24 смяташ че човек живее много дълго време, толкова дълго че ти се струва безкрайно.
С риск да те засегна ще кажа че много жени в началото са като теб.
После поради някакви причини нещата се променят. Тоест пак не могат да правят секс с този дето не харесват, просто се увеличава кръга на тези дето харесват.
Може да прозвучи грубо, но когато една жена стане на 40+ разбира че тези които тя харесва са повече то тези които харесват нея.
Към PinkPan7her и Ivaaaaa.
Дами, моля ви спрете да се карате. Разваляте сексапилния си имидж и обаятелното си женското въздействие към мъжката половина във форума. Вие сте очарователни момичета и всеки мъж който ви обижда не е никакакъв мъж, тоест съзнанието му е още на ниво пубер.
wtf
повече успех бих имала, ако общувах с амеба. имам чувството, че се въртя в кръг. наистина ли не вдяваш разликата, че това е форум и всеки изказва мнението си по даден казус на база светогледа, конструирал в досегашния си житейски опит? мога да кажа как виждам нещата, още повече че не съм споменавала конкретни имена и не е било насочено към когото и да било, тъй че не знам какво би оправдало примитивизма ти. коя си ти да говориш за моето възприятие? другата разлика е, че аз осъждам тази практика като life style, кой ти говори за частни случаи, които нямат общо с истинската философия на необвързващия секс. по-просто не мога да го обясня. ако не схващаш, здраве да е. единственият въпрос, който зададох и който небрежно реши да подминеш е какво има под повърхността на само секс? аз твърдя, че е само нагон и его. и ако навлезеш пак в субективизма, повече няма и да си правя труда да те чета.
Настина спорите излишно. Какво имало под това нещо наречено само секс. Ако е с опознавателна цел на отсрещната страна стои едно нищо. Давам за пример колега дето виси по дискотеките в студентски град за да изчука нещо за една вечер.
Виж, ако искаш да правиш секс с даден човек отново и отново, то тогава много неща имат заначение. Първото от тях е привличането. Някой харесват противоположния пол, друг собствения, но всеки знае какво го привлича. След това идва физическото привличане (външен вид). После почваш да опознаваш човека и емоционално.
Вероятно ви е писнало да давам примери, но в момента ходя само при една мацка с която първите 15 минути само се гушкаме и целуваме. Чак след това почваме да правим други работи.
ти защото няма да искаш 10ката, която е наречена курва, а искаш дебелото мустакато момиче дет ходи с некъв плужек и си имат най-великата връзка позната на човечеството, щот си са обичат, нале? Лош ти е примера, защото хубавите коли са скъпи, а красивите жени са всякакви.
оф, написах още 20 реда, ама ги изтрих, щото е юслес спор