Първоначално написано от solo_ И къде смяташ да ходиш? На топло, под завивките. И наистина нямам какво да кажа, нямам доказателства, които да допълня към твърденията си....
Първоначално написано от solo_ Така е! За това не ме интересува какво мислят другите за мен.
Първоначално написано от АгентМура На топло, под завивките. И наистина нямам какво да кажа, нямам доказателства, които да допълня към твърденията си.... Не е ли малко рано?
Първоначално написано от Esdeath За това не ме интересува какво мислят другите за мен. Така е най-добре, защото ако започнеш да обръщаш внимание на всеки, ще откачиш! Но има хора които трябва да бъдат слушани!
Първоначално написано от solo_ Не е ли малко рано? Днес дрогата много ме умори...
Esdeath, за мен също се носят слухове и легенди, но аз не обръщам внимание.
Първоначално написано от АгентМура Днес дрогата много ме умори... Ти никога не си опитвал такива вещества!
Първоначално написано от solo_ Ти никога не си опитвал такива вещества! Никога не са ме хващали, но се дрогирам от дълго време...
Първоначално написано от АгентМура Никога не са ме хващали, но се дрогирам от дълго време... Аз те наблюдавам от години, и мога да ти кажа, че ти НЕ се друсаш!
Първоначално написано от solo_ Аз те наблюдавам от години, и мога да ти кажа, че ти НЕ се друсаш! От години?! От коя година?!
Първоначално написано от АгентМура Никога не са ме хващали, но се дрогирам от дълго време... Лош си.
Първоначално написано от АгентМура От години?! От коя година?! От раждането ти. - https://www.youtube.com/watch?v=ifj7...5LnSPQ&index=2
Първоначално написано от Esdeath Лош си. Лъжец е.
Първоначално написано от solo_ От раждането ти. - https://www.youtube.com/watch?v=ifj7...5LnSPQ&index=2 Баси агента!!! И не съм лош, аз просто си нямам работа и избирам да съкращавам времето с дрога.
Първоначално написано от АгентМура Баси агента!!! И не съм лош, аз просто си нямам работа и избирам да съкращавам времето с дрога. И аз съм самотен, но си имам Steam, нали? Не са ми нужни наркотици!
Първоначално написано от solo_ И аз съм самотен, но си имам Steam, нали? Не са ми нужни наркотици! Ама са приятни наркотиците... Не бе, шегувам се, не съм пробвал никога истински наркотици... Наистина лъгах...
Първоначално написано от АгентМура Ама са приятни наркотиците... Не бе, шегувам се, не съм пробвал никога истински наркотици... Наистина лъгах... Искаш ли да ти дам?
Първоначално написано от solo_ Искаш ли да ти дам? Искам няколко дози хероин...
Първоначално написано от АгентМура Искам няколко дози хероин... За теб е безплатно!
Първоначално написано от solo_ За теб е безплатно! Дай ми ги!
Първоначално написано от АгентМура Дай ми ги! Къде си?
Първоначално написано от solo_ Къде си? Ама ти нямаш!
Първоначално написано от АгентМура Ама ти нямаш! Имам!
Първоначално написано от solo_ Имам! Ок, ще ти се обадя скоро тогава!
Първоначално написано от АгентМура Ок, ще ти се обадя скоро тогава! Искам утре да ме набереш по скайпа за да ти покажа пакетите.
Правила