.
Затворена тема
Страница 17 от 239 ПървиПърви ... 71314151617181920212767117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 5969
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    ей мамицата им мръсна от къде гледат новия сезон бе фууууууууууууу
    Май в само в белия дом

http://www.telegraph.co.uk/tv/2016/0...-leaks-online/
    Obama may have been the only person officially allowed to watch season six of Game of Thrones ahead of its scheduled broadcast

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Мхммммм, какъв пич дойде да се запознае с мен... И нз рефлекс ли е, но веднага го отрязах хд.
    кво значи отрязване при запознаване
    не си му казала името си
    Последно редактирано от ДОТА : 04-24-2016 на 19:45

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Май в само в белия дом

Obama may have been the only person officially allowed to watch season six of Game of Thrones ahead of its scheduled broadcast
    казват че са пуснали 3 в тпб аз си спойнах първия

Мега фен Аватара на Lilanda
    ей мамицата им мръсна от къде гледат новия сезон бе фууууууууууууу
    Ооох моля ти се, ако не бях утре на даскало, щях да седя до 4 да го чакам, ама на...

Мега фен
    казват че са пуснали 3 в тпб аз си спойнах първия
    нищо не е пускано
    ама в тубата има сбирка на спамерите
    и ще видиш поне хиляда ъплоудъра
    да са качили тая първа серия от 6 сезон
    направо е смешно как един е качил
    100 клипа с тва заглавие
    ма тва са спамерите, ден година храни при тях
    сякаш от бакшишите ни по морето са се учили

Мега фен Аватара на divergent
    Вчерашният ден беше прекрасен, много е забавно да ходиш на туристическа обиколка самичък. Ама от тия скапани восъчни фигури в дюкяните пак ми се преобръща всичко... Виждам ги от разстояние и се подготвям психически, че са там и да не се стряскам, ама като видях първия с периферията и така ме сви сърцето, че като излязох навън още ме болеше. Иначе съм много доволна от обиколката, ама за пореден път се убеждавам, че панагюрци не са особено дружелюбни (или поне аз всеки път на такива попадам). Всички уредници на музеите гледат сякаш си им заврял помпа за балони в задника. Вечерта се размазах от смях на концерта, после в ресторанта всичко беше чук. Мъдростта на вечерта беше, че трябва да ям картофи, защото картофите носят смирение.
    Днес едва си докретах до вкъщи и едно другарче ми се обажда ревящо дали може да дойде да ме вземе от нас. Веднага изхвърчах супер притеснена, тя вече ме чакаше в колата. Много е странно, когато някой те потърси за утеха след раздяла, и ти стоиш като пън и не знаеш какво да му кажеш. Нищо не върви, нито да се съгласиш с единия, нито да защитиш другия, нито да пускаш майтапи, нито да ревеш и ти... И все пак опитах да вляза в положение и да разбера как се чувства тя, да разбера неговите мотиви за това решение и да я успокоя по някакъв начин. Понякога стига да покажеш на един човек, че ще бъдеш до него, за да се почувства по-добре.

Мега фен Аватара на Rakshy
    много зле ядох днес ; / трябваше и да тренирам ама отпадна, кур

картофи и наденица, картофи, картофи, вино, вино, торта, вино, картофи, торта, картофи, торта. БАААХТИ ДИЕТАТА

изпепелява ме някво желание за неща, но не знам какви неща. Само знам, че искам нещо :Д

Нямам право да тръгвам 6:17 от нас всяка сутрин и да тичам до спирката. Тва не е истина...То вече няма кво да казвам, че съм тръгнала по-късно от нас, то се подразбира...

Усещам, че се превръщам в ония хора тип "въображаемите ми приятели от интернет", за които Б. говореше вчера, но пък не ми дреме особено, нали си имам него. <3

Или да току-що се сетих, че съм забравила нещо, което не беше хубаво да забравям...Да си бях взела достатъчно пари поне. Ооооф...
    Последно редактирано от Lilanda : 04-25-2016 на 03:53

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от MalePan7her Виж мнението
    Тори ти ожени ли се вече за антракса или не смяташ още да надуваш тумбалака?
    За него специално ш ми е сложно да се оженя, но така ще е като си казал.

ОН: Как не ми се ставаше от леглото... В тоя дъж ми се иска да се нацепя от сън. Ама в болницата раните мен чакат.

Наглостта и нахалството на някои хора не спира да ме изненадва (никой да не се припознава моля!)

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Наглостта и нахалството на някои хора не спира да ме изненадва (никой да не се припознава моля!)
    Знам, че говориш за мен, не е нужно дори да го казваш...

Понякога мисля, че е време да спра да влизам тук, малко не ми върви на "годините"

Иначе добро утро и желая прекрасен ден на всички <3
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Понякога мисля, че е време да спра да влизам тук, малко не ми върви на "годините"

Иначе добро утро и желая прекрасен ден на всички <3
    +1

Но пък къде другаде ще се прочетат повече глупости, отколкото в темите на този форум? (:

Edit: трия стария си коментар (написан по-рано днес) и пиша в новия същото съдържание, като добавям:

Ааааа, не, не мога! Не мога да спра да се хиля!!! Нямам представа що се смея на тези две емотиконки - и , но истина е - усмивката ми е от 5 мин. на лицето! (:
    Причината да се смея - получих ЛС от solo_ единствено със следното съдържание:

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Май в само в белия дом

не си му казала името си
    Общо взето - да. Преди няколко месеца един пак ме попита 'може ли да се запознаем?' и аз 'не' още преди да съм осмислила отговора си.

Май в само в белия дом

не си му казала името си
    Общо взето - да. Преди няколко месеца един пак ме попита 'може ли да се запознаем?' и аз 'не' още преди да съм осмислила отговора си.

Не обяснявай изборите си, защото така губиш себе си. Не го забравяйте!

джърпър шит, бейби

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    еб*ти кур**та гадна
    те и други са като тебе
    правят го ама не го мислят, в очите им го виждам, и получават съответно един кур, естествено въображаем
    щото ко си мислиш ма ивано, света не се върти около тебе ама ти е тъпо сама после нали
    хората си правят труда да се унижат че да те погледнат че и да те заговорят а ти се прайш на няква дето не си и няма да бъдеш

Мега фен Аватара на babity
    ^'бах таа агресия, 'се едно теб е отрязала

Мисля, че намерих к'вото искам. С'а как да си го взема обаче, се пита в задачата.
    Дойде он'ва време от месеца когато искам плюшени еднорози да ми правят сапунени балончета под формата на сърчица.
    И кат' не стане да се садвам под юргана.

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    еб*ти кур**та гадна
    те и други са като тебе
    правят го ама не го мислят, в очите им го виждам, и получават съответно един кур, естествено въображаем
    щото ко си мислиш ма ивано, света не се върти около тебе ама ти е тъпо сама после нали
    хората си правят труда да се унижат че да те погледнат че и да те заговорят а ти се прайш на няква дето не си и няма да бъдеш
    Ти си ненормален. Потрес.

Мега фен Аватара на divergent
    Най-накрая намери своята рокля и нещата се успокоиха, обаче за претенциите ѝ, че е голяма разбирачка от мода и страхотен вкус, изборът ѝ ме шокира меко казано. Беше нещо, което беше отхвърлила категорично като вариант, сега ударно избира него. И все пак всеки с вкуса си де, просто промяната в нейния е изненадваща и имам чувството, че я е взела само колкото да спрат техните да ѝ мелят на главата. Иначе днес имаше големи премеждия с колата, егати приключението. Едни се ядосваха, други се смяха. А на мен ми е някакво скапано, не знам дали от времето. Чувствам някаква супер гадна празнота, все едно са зарязали мен. Ама така както изглежда и аз натам съм тръгнала, ще видим.

взех си обувки. Дръзко решение. Бал съм му майката

чувствам се като старец, болят ме костите от студа.

Облякох си пак костюма, изглежда уникалната диета напоследък е дала ефект и съм като бомбичка на халва любимка.
    Плана за действие е HIIT всеки ден, плюс значителна промяна в диетата, на нищо не прилича това моето. Мразя се : )

Тренировките ми вървят доста спънато, защото не знам кво да правя. Живота ми върви доста спънато, защото не знам кво да правя. Поне средата-края на май ще има толкова много случващо се, че може би ще се почувствам жив.

хащаг размисли и здрасти

Само още 11 дни...само още 11 дни!
    Тази нощ пак няма да се спи, тези последните 2 седмици ще ми вземат здравето, но поне края му се вижда, стига да го доживея!

edit: Никога не съм си мислела, че ще ми се наложи да обяснявам на мъж на моя възраст, защо е добре да се къпе всеки ден. И той да ми излиза с номера "повечето мъже не се къпят всеки ден, освен това потта е безобидна" и това го казва човек, който има условия да се къпе.
    Все си казвам, че няма кой вече да ме изненада и все някой успява да го направи
    Последно редактирано от HollyGolightly : 04-26-2016 на 01:14

ако някой четящ това се мисли за силен психически, нека прочете Machete Season #rakshychallenge

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Сефте влизам в болница....мечтая за едно сокче, аман от вода.

^какво има, защо ще влизаш в болница
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ако ще и на целия свят да помагам пак ще има такива като тая мърша

нищо нека се гърчи гледайки моите успехи това е съдбата е
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си